تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 447 از 2403 اولاول ... 3473974374434444454464474484494504514574975479471447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

چرا شب ها نوسان شدید پیش میاد و سرعت بعضی مواقع صفر میشه ؟
    کلا 2 هفته ای هست این وضعیت پیش میاد واسم .
    اگه یک موقع اینطور بشه توی دانلود در شب و واسه خودش سرعت میاد بعدا ؟ چون وقتی اینطوری میشه من دیسکانکت میشم و دوباره وصل میشم خوب میشه

کلا نوسان داشتن سرعت نت یه چیزه کاملا عادیه.. بهترین کار اینه که شما یه Idm نصب کنین

و شب با خیال راحت بخوابین..!

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کلا نوسان داشتن سرعت نت یه چیزه کاملا عادیه.. بهترین کار اینه که شما یه Idm نصب کنین

و شب با خیال راحت بخوابین..!

من خیلی وقته که عرادت دارم به IDM

راستی دوستان من از صبح نمیتونم برم حجمم رو ببینم توی CRM شما اندیشه ای ها هم همینطورید ؟؟
    Last edited by pedram9; 30-05-2010 at 15:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد 0 شدن سرعت اندیشه تو ساعات شب درست میگین . الان یکی دو هفتست اینطور شده. یعنی در طول شب چندین بار سرعت 0 میشه و معمولا 2-3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بعدش سرعت بالا میره ولی تا الان برای من دیسکانکت نشده یا مثل دوستمون که میگن 2 ساعت تمام سرعت 0 شد ... البته نوسان همیشه وجود داشته و به قول دوستمون طبق استانداردهای ایران کاملا طبیعیه !!! ولی اینکه چندین بار سرعت 0 بشه خیلی هم طبیعی نیست و به احتمال زیاد بخاطر ترافیک بیش از حدی هست که رو سرورا وجود داره . امیدوارم مشکل برطرف بشه. تنها خوبیش اینه که اگه از دانلود منیجر ها استفاده کنین معمولا خودشون مجدد به دانلود ادامه میدن .

@pedram
    آره من هم نمیتونم صفحه اکانتیگ رو تا این لحظه ( ساعت 4 عصر ) باز کنم . مشکل داره . با فایرفاکس و اپرا هم تست کردم باز نمیشه. فعلا حساب کتاب اکانت رو میذاریم واسه بعد! فقط امیدوارم مثل صفحه گوگل که اشتباهی !! فیلتر شده بود این صفحه رو هم نبسته باشن .
    Last edited by birak; 30-05-2010 at 15:28.

4. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرعت بسیار پایین...

آره... 722 داغون شده... اندیشه نمیتونه سرعت رو مدیریت کنه. یکی تو مرکز 5 با سرعت 130 بعد 722 سرعت 10. بعد میگن این حرفا رو میزنیم که تنش ایجاد کنیم! د کوفت، مرز "تنش ایجاد کنیم"... این چیه آخه... میگن شبا هجوم میارن، سرعتا میاد پایین. 1 ماه پیش چرا اینطوری نبود؟ هجومو شب بیا بلوار گیلان خیابان 192 بهت نشون بدم... به بابات پول بدم سریعتر اطلاعاتو تبادل میکنه... شکلک هارو نمیتونم لود کنم...

سرعتاشو تو این مدت رو 6 مگابیتم ببره، من میرم پارس وی... حداقل منت سر آدم نمیزارن. مرتیکه ساقست، درخته، ریشست، کیه این صاحاب اندیشه؟ باید بره دوکون فروش لوازم کشاورزی باز کنه... اینقد رفت *ایه مخابرات رو مالید تا بهش مجوز ISP دادن که اونم تو تبلیغات مینویسن ICP. آخه فلان فلان شده تو که اینترنتتو از عصر انتقال داده ها میگیری چی چی میگی ICP. کافی نتم نیستین شما...
    دوست عزیز واقعا این نحوه برخورد خیلی ناشایسته شما اگه بدونی اصلا فرق مجوز ICP با ISP چی هست همین جوابگوی سطح دانشتونه !!!
    حالا بماند که گرفتم همچین مجوزی چقدر دردسر و مکافات داره !!اینو بگم فقط برای گرفتن یه مجوز ISP ناقابل اگر همه کارهات خیلی سریع انجام بشه حداقل یک سال تمام باید بدویی از هزار جا مجوز بگیری برای ICP هم بیشتر !! تازه باید هم مدرک مرتبط داشته باشی هم دانش کار با دستگاههای سیسکو که به جرات می تونم بگم درصد بالایی از مردمی که خیلی از کامپیوتر سر در میارن حتی آشنایی کوچکی هم از یک تنظیم خیلی ابتدایی دستگاههای سیسکو رو ندارن !!! حالا شما می گین بی سواد !!! اصلا همین سرعت بر فرض 128 ی رو که سرعتش 70 یا در بعضی اوقات به 180 میرسه می دونین سرعت قانونیش 15 هست که داره با این سرعت به شما تحویل داده میشه !! پس هیچ وقت اینقدر نا عادلانه قضاوت نکنین

6. 2 کاربر از sin@ 76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سلام
    دیگه این بحث رو ادامه ندین! همش پست های تکراری!
    من میخوام یه سوال جدید بپرسم:
    اندیشه سرویسی چند ماهه هم داره یا نه؟
    منظورم اینه که مثلا میشه 6 ماهه بگیریم و ترافیک رو تو 6 ماه استفاده کنیم؟ اگه میشه، تخفیف هم داره؟ چقدر؟
    ممنون از لطفتون!
    راستی دیشب یکم ( 10% ) اوضاع از چند شب گذشته بهتر شده بود ولی بازم راضی کننده نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چرا شب ها نوسان شدید پیش میاد و سرعت بعضی مواقع صفر میشه ؟
    کلا 2 هفته ای هست این وضعیت پیش میاد واسم .
    اگه یک موقع اینطور بشه توی دانلود در شب و واسه خودش سرعت میاد بعدا ؟ چون وقتی اینطوری میشه من دیسکانکت میشم و دوباره وصل میشم خوب میشه

اگر موذمتونو در حالت NAT بذارید پایداری بیشتری خواهید داشت و دیگر کانکشنی وجود نخواهد داشت که disconnect بشه و local area connection مثل کنه منتظر میمونه تا اینترنت دوباره جریان پیدا کنه...

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

در مورد 0 شدن سرعت اندیشه تو ساعات شب درست میگین . الان یکی دو هفتست اینطور شده. یعنی در طول شب چندین بار سرعت 0 میشه و معمولا 2-3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بعدش سرعت بالا میره ولی تا الان برای من دیسکانکت نشده یا مثل دوستمون که میگن 2 ساعت تمام سرعت 0 شد ... البته نوسان همیشه وجود داشته و به قول دوستمون طبق استانداردهای ایران کاملا طبیعیه !!! ولی اینکه چندین بار سرعت 0 بشه خیلی هم طبیعی نیست و به احتمال زیاد بخاطر ترافیک بیش از حدی هست که رو سرورا وجود داره . امیدوارم مشکل برطرف بشه. تنها خوبیش اینه که اگه از دانلود منیجر ها استفاده کنین معمولا خودشون مجدد به دانلود ادامه میدن .

@pedram
    آره من هم نمیتونم صفحه اکانتیگ رو تا این لحظه ( ساعت 4 عصر ) باز کنم . مشکل داره . با فایرفاکس و اپرا هم تست کردم باز نمیشه. فعلا حساب کتاب اکانت رو میذاریم واسه بعد! فقط امیدوارم مثل صفحه گوگل که اشتباهی !! فیلتر شده بود این صفحه رو هم نبسته باشن .

با اجازه 1 ما و 7 روز...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز واقعا این نحوه برخورد خیلی ناشایسته...
    حق با شماست دوست عزیز . و ممنون از اینکه شما هم محبت کردین نظرتون رو در این مورد گفتین . اما هر چی بوده بهتره دیگه ادامه ندیم و از این به بعد فقط به موضوعات مربوط به تاپیک بپردازیم . همه دوستان عزیز قبول دارن که توهین کردن کار %100 اشتباهیه حتی اگه عصبانی باشن و اگه هم مشکلی باشه با این کار هیچی حل نمیشه . اگه بخوایم موضوع رو بیشتر ادامه بدیم فقط باعث ناراحتی بیشتر و ایجاد کدورت بیشتر بین همه دوستان میشه و فضای تاپیک رو آلوده میکنه . ما همه اینجا رفیقیم و امیدوارم این دوستیها همیشه بر اساس احترام باقی بمونه . پس لطفا دیگه در اون مورد پست نزنیم و فقط موضوعات مربوط به تاپیک مطرح بشه .
    فقط یه نکته رو بگم و پرونده کلا بسته بشه ... تو چند صفحه پیش در جواب پستهای یکی از دوستان که قضیه بیسوادی رو مطرح کرده بودن گفتم نباید از اپراتورها و منشی ها انتظار داشت بیان اصول شبکه رو تدریس کنن و لزومی نداره همه افراد یه شرکت از نظر علمی خیلی با سواد باشن .. این نکته رو هم اضافه کنم تا سوء تفاهم نشه ..
    با سواد بودن یا نبودن یه چیز نسبیه ... دست بالا دست هم بسیااااار هست بخصوص تو زمینه های کامپیوتری چون بسیار بسیار گسترده شده .. مثلا یکی هست که از کامپیوتر فقط نقشه کشی با اتوکد رو کامل تسلط داره و سال به سال کار دیگه ای نمیکنه مثلا اگه بهش بگی بیا پروژه پاور پوینت پایان نامه رو برام درست کن میگه بلد نیستم ! در حالی که شاید الان یه محصل راهنمایی کار کردن با اون برنامه رو کامل یاد گرفته باشه و 3 سوته براتون درستش کنه ! آیا میشه گفت نفر اول بیسواده ؟!! ... اونی که ادعای سواد کنه و به خودش مغرور بشه مطمئن باشین یکی دیگه هم پیدا میشه که اطلاعاتش بیشتره ! هر کسی تو هر زمینه ای که مسئولیت کاری داره و زحمت میکشه کاملا قابل احترامه . حتی اون خانومی که تو شرکت هر روز جارو دستش میگیره و هر روز راه پله های اونجا رو واسه من و شما جارو میکشه خیلی خیلی قابل احترامه چون حتی اون فرد هم تو کارایی شرکت تاثیر داره. چه برسه به کارمندا و اپراتورها و ... که صبح تا شب باید با 10 نفر مثل من و شما سر و کله بزنن و تازه ازشون توقع داریم همیشه به بهترین شکل با مشتریا برخورد کنن . بیشترشون هم افراد تحصیل کرده ای هستند و کاملا قابل احترام. منظور این بود که لزومی نداره جواب سوالات کاملا تخصصی و فنی رو همه افراد یه شرکت بلد باشن و اگه نتونستن به یه مشکل جواب درست بدن فوری بگیم بیسوادن .هیچ کس کامل نیست. هر وقت هم کسی نتونست جواب سوال رو منطقی بده آدم به نفر بعدی که مطلع تر هست مراجعه میکنه . ببخشید باز هم طولانی شد .
    پرونده مختومه اعلام میشود .

10. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حتی اون خانومی که تو شرکت هر روز جارو دستش میگیره و هر روز راه پله های اونجا رو واسه من و شما جارو میکشه...
    پسرخاله ها رو عشقست...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    ...
    من میخوام یه سوال جدید بپرسم:
    اندیشه سرویسی چند ماهه هم داره یا نه؟
    منظورم اینه که مثلا میشه 6 ماهه بگیریم و ترافیک رو تو 6 ماه استفاده کنیم؟ اگه میشه، تخفیف هم داره؟ چقدر؟
    ممنون از لطفتون!
    راستی دیشب یکم ( 10% ) اوضاع از چند شب گذشته بهتر شده بود ولی بازم راضی کننده نیست!
    علیک سلام
    ممنون بابت سوال جدید
    بله شما می تونی 3 ماه - 6 ماهه و 1 ساله بگیری ... ترافیک کل دوره رو میتونی در طول مدت دوره استفاده کنی ... یعنی مثلا اگه 3 ماهه ( 5 گیگ در ماه ) بگیری کلا 15 گیگ حجم داری که مثلا می تونی همون ماه اول تمومش کنی یا ماه اول 1 گیگ و 14 گیگ باقیمونده برای 2 ماه بعد . یعنی در این صورت حجم باقیمونده به ماه بعد منتقل مشه مگه اینکه اون چند ماه بگذره اونوقت هر چی باقی مونده باشه به تمدید بعدی منتقل نمیشه . کلا برا کسی که از نظر هزینه مشکلی نداره بهتره بجای 1 ماهه 3 ماهه یا 6 ماهه بگیره . هم کمی ارزانتره هم حجم رو بهتر میشه مدیریت کرد.
    میزان تخفیف هم که تا چند وقت پیش اینطور بود ( الان رو دقیق نمیدونم )
    3 ماهه : %3 تخفیف
    6 ماهه : %7
    1 ساله : %15

ان شاا... سرعت هم راضی کننده میشه ! سختی همین 100 سال اوله !
    Last edited by birak; 30-05-2010 at 18:44.

13. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

یه سوال داشتم: این درسته که اگه ما یه نفر رو برای گرفتن اشتراک ADSL معرفی کنیم اندیشه به ما تخفیف میده؟
    یه سول دیگه هم داشتم: اگه من توی یه ماه مثلا یه گیگ اضافه آوردم، اون یه گیگ چی میشه؟ (اشتراک ماهانه)
    Last edited by p0w3rfu7; 30-05-2010 at 18:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •