بله . همينطور هست!!! آقا مسعود شما رو توي 2-3 پست بالاتر راهنمايي كردن و راه رو نشان داده اند!!
بله . همينطور هست!!! آقا مسعود شما رو توي 2-3 پست بالاتر راهنمايي كردن و راه رو نشان داده اند!!
سلام . مدتیه آیکون مربوط به کانکشن در کنار ساعت ویندوز نمیاد . در صفحه Network Connections هم نشون میده کانکت نیست در حالیکه عملا کانکت هستم و لی نمیتونم دیسکانکت بشم یا به کانکشن دسترسی پیدا کنم.
ببین دوست من.
من با فیلتر شکن فیلم دان کردم برای همین در قسمت type of file مینویسه :firefox docnument و من میخوام کاری کنم که بشه اونو تغییر بدم.حقیقتش من میخوام این ویدیوهارو به صورت mp4 در بیارم ولی نرمافزارconvertor پیدا نمیکنه برای همین باید پیشفرضمو تغییر بدم تا بتونم تبدیل کنم.;کاری که گفتید انجام دادم ولی باز هم همون عبارت firefox docnument نوشته شده.
حالا بگو چیکار کنم؟![]()
Last edited by nokia_6253; 19-01-2010 at 13:58.
به خاطري مينويسه Firefox چون از طريف فاير فاكس دان كردي. والله نميدونم چه راهي رو بري!! چون راهي رو كه مسعود جان گفتن منطقي تر بود به توضيحات اوليه شما!!!
اما شما از راهي كه من هم توي چند پست قبل گفتم برو شايد منظورت اون باشه!!!!!
Last edited by joe_satriani; 19-01-2010 at 14:15.
واسه مشكل اولت ميتوني از اين راه بري:
روي كانكشنت كليك راست كن و بعد گزينه ي Properties رو انتخاب كن بعد برو به تب General و بعد گزينه ي آخر يعني show icon in notification area when connected رو تيك بزن !! اين كار باعث ميشه كه كانكشنت رو هنگام اتصال اون پايين ببيني!!
اما واسه مشكل دومت اينكه از شبكت هست!! واسه ديس كانكت ميتوني روش كليك راست كني و گزينه ي Disconnect رو بزني!! و بايد يه بار Repair كني كانكشننت رو . روش راست كليك بعد گزينه properties سپس وقتي كه وصل هستي به اينترنت گزينه ي repair رو بزني.
* تمامي كارهايي كه گفتم در اين دو قسمت زماني انجام ميدي كه به اينترنت وصل هستي.
باز اگه مشكلي بود ميتوني مطرح كني تا دوستان برطرف كنن.
از دوستان ممنونم ولی از هیچ کدوم از این دو راه نشد
با چه نرم افزاري ميخواي كانورت كني؟؟؟
دوستان يه لپ تاپ dell E6400 دارم ويندوز XPSP3 روش نصب هست خودمم تونستم يه XPSP3 بزنم بعد ميخوام يه ويندوز XPSP2 بزنم روش... بردم بيرون بهم گفتن روي لپ تاپ هاي جديد نميتونيد نصب كنيد ولي 25000تومن ناقابل ميگيريم و مشكل رو حل ميكنيم و نصب ميكنيم برات.... چقدر ارزون....
حالا از دوستان كسي هست راهنمايي كنه !؟
خطاش هم اينه:
line 1427 of the inf file \1386\txtsetup.sif is invalid
setup cannot continue. press any key to exit
يعني با سي دي كه ميام بالا و بوت ميكنم حدود 1 دقيقه صفحه سياه هست بعدش اين خطا مياد روي صفحش.
هر كليدي رو هم بزنم كلا ري استارت ميشه و باز از اول.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن.
سلام بچه های انجمن لپتاپ بهتر میدونن توی انجمن زیر بگو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون بابت راهنمايي.
امبدوارم كه زود حل بشه.
حسابي حالمون رو گرفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)