ورژن 9 باهاش سازگاری کامل داره ، با بیشتر افزونه ها سازگاری داره ، آقا مهران حتما ارتقا بده به 9
Take Care![]()
ورژن 9 باهاش سازگاری کامل داره ، با بیشتر افزونه ها سازگاری داره ، آقا مهران حتما ارتقا بده به 9
Take Care![]()
جدیدترین ورژن فایرفاکس 9.0.1 هست .
+
بالاخره این مشکل من حل شد .
این آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون همینطوری پستهای مارو پاک میکنه !
بعد هم که میخوای بدونی پستت اصلا کجا بوده و جریان چی بوده هم که نمیشه اجازه نداریم ! چه باید کرد ؟
Take Care![]()
سلام
من الان 5 صفحه اخر پست هاتون رو نگاه کردم. فقط یک پست حذف شده در انجمن موسیقی دارید که خودتون درخواستش رو داشتین.
ممکنه پست های قدیمی تری حذف شده باشه که مربوط به مرتب کردن انجمن ها احتمالا. شاید همون انجمنی که فعالش هستین.
سلام آقا بابک مرسی ، آره یکی خودم درخواست داده بودم ، باقیشون رو هم فهمیدم خودم ، توی تاپیک ورژن های IDM بود که ما یکم درباره ی خود IDM هم بحث کرده بودیم ، درصورتی که باید داخل تاپیک مخصوص بحثهای IDM صحبت میکردیم ، و واقعا هم نظم اونجا رو به هم زده بود ، دست Saleh جان هم درد نکنه ( جدی میگم ) فکر کنم کار ایشون بود
راستش اگه خود من هم بودم همینکار رو میکردم
Take Care![]()
حالا خوبه که شما مطلع میــشی ....
یه سری از مدیرا و همکارا پست رو پاک میکنن .... تیک اطلاع رسانیش رو نمیزنن .... آکوآ نمیاد خبر بده!
بعد میری تو تاپیک دنبال پستت .... بعد میفهمی که جا تره ولی بچه نیــست!
جدیدا هم که میری از یکی تعریف تمجید میکنی .... میگن تمسخر![]()
انجمنه داریم؟![]()
+1
آفرین به سورنا
دقیقا من همین نظرو دارم و میخواستم بگم که شما زحمتشو کشیدی
مخصوصا خط یکی مونده به آخر خیلی تایید میشه![]()
سورنا جان اون تیکی که میگی نمیزنیم وجود نداره. نمیشه گزارش دهی آکوا رو متوقف کرد. موردی که میگین احتمالا یه مشکلیه که بعضی ناظر ها دارن که فعالیت هاشون توسط اکوآ گزارش نمیشه. ادمین هم چند وقت پیش بهم گفت پیگیری میکنه تا حل بشه موضوع.
مورد تعریف رو من متوجه نشدم.
ببخشید من یک سوالی دارم
کاربری که بن شده و وارد انجمن بشه آیا اسمش در بین کاربران آنلاین ها مشاهده میشه ؟![]()
اون تعریف نبوده، خودش میدونه پستش واسه چی پاک شدهمورد تعریف رو من متوجه نشدم.
در تمسخر کسی، ازش تعریف کرده ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)