تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 447 از 1635 اولاول ... 3473974374434444454464474484494504514574975479471447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد HX1 سونی در برابر SX20 چی هست؟ مگاپیکسل پایینتری داره ولی در عوض امکانات جانبی جالب بیشتری داره.

یک سوال دیگه اینکه SX20 هم تشخیص چهره داره؟ و این قالبیت تو عکاسی اصلا به درد میخوره یا فقط جنبه تبلیغاتی داره؟
    Last edited by noisymind; 01-01-2010 at 20:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مطمئنا sx 20 از نظر کیفیت عکس از hx1 سونی بهتر است شما میتونید fz35 را انتخاب کنید گزینه خوبی است

3. 3 کاربر از hazamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من میخوام با 300~250 یک دوربین بخرم چی پیشنهاد میدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام عزیزان
    من دنبال یک دوربین از cannon or nikon هستم..
    تا 400 تومن ( تورو خدا بیشتر نشه)
    کاربر حرفه ای هم نیستم..
    و دوست دارم امکانات جدیدم داشته باشه..
    ممنون میشم راهنماییم کنید که چی بخرم..

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    دوستان من هنوز نتونستم یه دوربین تا 350000 انتخاب کنم. خواهش میکنم کمکم کنید.
    زوم و کیفیت عکس و تنظیمات دستی برام مهمه.
    نزرتون در مورد Sony H20 هم بگید.

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من معنی اینا رو متوجه نشدم اگه دوستان لطف کنن منو راهنمایی کنن ممنون میشم:
    F3.3 - F5.2
    F2.4 - F5.9

حد پایین و بالا هرچه کمتر یا بیشتر باشند چه تاثیری دارند؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان

علی الظاهر بعد از فهمیدن اصطلاحات دوربین های دیجیتال و بررسی های تخصصی ، نوبت انتخاب تو این تاپیک شد تا جمش کنیم بره پی کارش :

الآن بعد از یه هفته شنا کردن تو dpreview و تاپیک های فروم خودمون فهمیدم نیازهام ایناست:
    - قیمت تا 500-600 با لوازم
    - کیفیت خوب و نویز کم در عکاسی indoor ( مثلا جلسات ، منزل ، کارخونه ، ... که تاریک نیستن و معمولا لامپ های هالوژن یا فلورسنت موجوده هست)
    - زوم تله حداقل 18-20
    - زوم واید ماکزیمم 28
    - عکاسی پیوسته : حداقل 2 fps

الآن به اینها رسیدم SX1, SX20, SP590, FZ28, FZ35:

مواردی که انتخاب رو سخت کرده:

1- خیلی ها که fz28 داشتن تو dpreview گفتن fz35 تو همه شرایط عالیه . بعضی ها هم میگن تو ISO بالا (نور کم) به پای fz28 نمیرسه و fz35 رو رد کردن و fz28 رو چسبیدن !! مثل این آقا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممکنه بخاطر این باشه که تراکم پیکسال 28 برابر 36 هستش و تراکم 35 برابر 43 ، در نتیجه 35 تو ISO بالا کم میآره؟ (البته HX1 هم چگالیش 35 هستش که ظاهراً قابل قیاس با اینا نیست!)

حالا این نور کم که میگن منظور چیه؟ عکاسی از سن تو یه تاتر (که احتمالا ISO ی بالای 600 میخواد) ؟ یا کلا fz35 حتی تو یک اتاق در روز با پنجره هم مشکل داره؟ (نسبت به نور در طبیعت)
    -------
    2- Prowler88 عزیز ، یادمه یه جا گفته بودی fz28 داری (داشتی)! تاحالا شخصا تونستی کیفیت fz35 رو با fz28 خودت مقایسه کنی و هوس کنی عوضش کنی؟
    -------
    3- با وجود امکانات بعضاً چشم گیر تر در sx1 ، گفتن sx20 کیفیت عکس بهتری داره. ( هم تو فروم خودمون هم dpreview ) پس احتمالاً SX1 حذف؟!
    -------
    4- دوستان میگن کلاً دور sp-590 رو خط بگیر که به پای sx20 و fz ها نمیرسه. ولی من تو dpreview هرچی گشتم همچین موردی ندیدم ! (البته باتوجه به نداشتن لرزه گیر لنز احتمالش زیاده! ) جالبه تو اکثر فروم ها مقایسه بین sx1, sx20, fz35 انجام میشه و خبری از sp-590 نیست. پس احتمالا sp-590 uz رو هم باید حذف کنیم؟!؟
    -------
    5- شما بودین کدوم رو انتخاب میکردین؟ SX20, , FZ28, FZ35:
    1. در این که عملکرد FZ28 از FZ35 روی حساسیت های بالا بهتره شکی نیست. رزولوشن بالاتر یعنی نویز بیشتر. ولی روی حساسیت پایین یعنی مثلا ایزو 100 احتمالا FZ35 یه تفاوت نامحسوسی از نظر جزئیات داره.
    ببینید. درسته که چگالی پیکسل یک عامل تعیین کننده در عملکرد دوربین از نظر نویز هست. ولی اینطور هم نیست که همیشه این مساله صادق باشه. HX1 یه مقدار قضیه ش فرق میکنه و به خاطر سنسورش نویز نسبتا بالایی داره.
    منظور از نور کم همون شرایطی هست که امکان استفاده از سرعت های پایین شاتر وجود نداره (حالا یا به خاطر لرزش دست یا به خاطر حرکت سوژه یا هر دلیل دیگه ای) و عکاس مجبوره که حساسیت رو بالا ببره (مثلا ایزوی 400 به بالا). نمونه ی بارز این شرایط عکاسی از محیط های داخلی (indoors) هست. مخصوصا شب ها که محیط با نور لامپ روشن میشه که اکثرا کافی نیست. روزها به دلیل وجود منبع نوری مثل خورشید این وضعیت معمولا اتفاق نمی افته.
    2. بله. من کمتر از یک ساله این دوربین رو دارم. من تفاوت کیفیت این دو مدل رو شخصا تجربه نکردم. ولی بر اساس تجربه میتونم حدس قریب به یقین بزنم که کیفیتشون چه فرقی میکنه. البته تفاوت این دو مدل اون قدرها هم نیست که آدم هوس کنه عوض کنه دوربینشو. از نظر من مهمترین تفاوت در فیلمبرداریشون هست که FZ35 مجهز به میکروفون استریو با قابلیت wind cut شده. کیفیت صدای ضبطی FZ28 چندان بالا نیست (البته نه که بد باشه). یک تفاوت مهم دیگه سیستم فوکوس هست که ظاهرا عملکردش بهتر شده.
    3. من خودم باشم طرف SX1 نمیرم. نظر شخصی من اینه که اگه آدم بخواد اینو بخره HX1 جالبتره. هر چند که اونم کیفیت عکس چندان دلچسبی نداره. ولی تجربه ای که از فیلمبرداری دوربین عکاسی سونی داشتم و یه سری ویژگی های جالب این مدل باعث میشه به اندازه ی SX1 ازش بدم نیاد.
    4. راستش من ریویوهای این مدل خاص رو نخوندم. ولی مدل قبلیش SP-565 در مقایسه با دوربین های هم رده مثل SX10 و FZ28 و H50 هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
    5. به نظر من اگه میخوای از بین اینا انتخاب کنی بهتره مدل جدیدتر رو بگیری (FZ28 رو حذف کن). ولی در مقایسه ی FZ35 و SX20 من واقعا نمیتونم بهت بگم کدوم بهتره. من خودم هم الان اگه بخوام از بین این دو تا انتخاب کنم نمیتونم تصمیم بگیرم چون هر دو خوب هستند و هر کدوم مزیت های خودشون رو دارند. تفاوت های اصلیشون رو یه بار دیگه میگم خودت باید تصمیم بگیری:

SX20
    ال سی دی متحرک, چشمی بزرگتر, جنس بدنه ی بهتر, دوام باتری بیشتر, عکس های شارپ تر, ماکروی بهتر, قابلیت نصب فلاش جانبی
    FZ35
    عملکرد بهتر فوکوس, سبکتر, باتری لیتیومی, محدوده ی دیافراگم بهتر, حذف خودکار انحراف فامی, فیلمبرداری بهتر, سرعت عکاسی پیاپی بیشتر, فرمت RAW
    دوستان نظرتون در مورد HX1 سونی در برابر SX20 چی هست؟ مگاپیکسل پایینتری داره ولی در عوض امکانات جانبی جالب بیشتری داره.

یک سوال دیگه اینکه SX20 هم تشخیص چهره داره؟ و این قالبیت تو عکاسی اصلا به درد میخوره یا فقط جنبه تبلیغاتی داره؟
    من خودم باشم SX20 رو ترجیح میدم. البته اگه فیلمبرداری براتون مهمتره HX1 براتون مناسب تره.
    این سیستم های تشخیص چهره و تشخیص لبخند و تشخیص چشمک و اینا بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارند. یک عکاس حرفه ای یا نیمه حرفه ای هیچ وقت از یه همچین امکاناتی استفاده نمیکنه. مهم مشخصات اصلی و تعیین کننده ی دوربین و کیفیت عکسش هست.
    سلام من میخوام با 300~250 یک دوربین بخرم چی پیشنهاد میدین؟
    اگه عکاسی براتون مهم هست SD880 کنان. و اگر فیلمبرداری HD هم میخواین به قیمتی که یک مقدار کیفیت عکس پایین بیاد کنان SD960
    سلام عزیزان
    من دنبال یک دوربین از cannon or nikon هستم..
    تا 400 تومن ( تورو خدا بیشتر نشه)
    کاربر حرفه ای هم نیستم..
    و دوست دارم امکانات جدیدم داشته باشه..
    ممنون میشم راهنماییم کنید که چی بخرم..
    اگه کنان SX10 یا پاناسونیک FZ28 پیدا کردید و قیمتش همین قدر بود خوبه.
    سلام
    دوستان من هنوز نتونستم یه دوربین تا 350000 انتخاب کنم. خواهش میکنم کمکم کنید.
    زوم و کیفیت عکس و تنظیمات دستی برام مهمه.
    نزرتون در مورد Sony H20 هم بگید.
    به نظر من همون H50 بهترین گزینه هست.
    H20 یه پاش می لنگه.

9. 5 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه عکاسی براتون مهم هست SD880 کنان. و اگر فیلمبرداری HD هم میخواین به قیمتی که یک مقدار کیفیت عکس پایین بیاد کنان SD960
    مگه 880 10 مگاپیکسل نیست و 960 12 مگاپیکسل و فیلمبرداری HD ؟ این طوری که 960 هم فیلم و هم عکسش بهتره

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

یه دنیا ممنون از توضیحات باحوصله و خوبت. ایشالله تو اینترنت و شبکه جبران کنیم . . . !

2. ...... از نظر من مهمترین تفاوت در فیلمبرداریشون هست که FZ35 مجهز به میکروفون استریو با قابلیت wind cut شده. کیفیت صدای ضبطی FZ28 چندان بالا نیست (البته نه که بد باشه). یک تفاوت مهم دیگه سیستم فوکوس هست که ظاهرا عملکردش بهتر شده.
    پس بین fz35 و fz28 با گذشتن از اندکی کیفیت بالاتر در ISO های بالای 400 ( که کمتر در عکاسی نمیه حرفه ای محسوسه) fz35 رو انتخاب میکنم که بقول شما جدیدتر هم هست.

5. ...... ولی در مقایسه ی FZ35 و SX20 من واقعا نمیتونم بهت بگم کدوم بهتره. من خودم هم الان اگه بخوام از بین این دو تا انتخاب کنم نمیتونم تصمیم بگیرم چون هر دو خوب هستند و هر کدوم مزیت های خودشون رو دارند. تفاوت های اصلیشون رو یه بار دیگه میگم خودت باید تصمیم بگیری:

SX20
    ال سی دی متحرک, چشمی بزرگتر, جنس بدنه ی بهتر, دوام باتری بیشتر, عکس های شارپ تر, ماکروی بهتر, قابلیت نصب فلاش جانبی
    FZ35
    عملکرد بهتر فوکوس, سبکتر, باتری لیتیومی, محدوده ی دیافراگم بهتر, حذف خودکار انحراف فامی, فیلمبرداری بهتر, سرعت عکاسی پیاپی بیشتر, فرمت RAW
    -1 درمورد محدوده دیافراگم ، fz35 بین 2.7~4.4 هستش درصورتیکه sx20 بین2.7~5.4 هستش! (dpreview ) اگه اشتباه نکنم یک واحد بیشتر بودن Aperture Range به معنی توانائی بیشتر sx20 در باز کردن دیافراگم به میزان کمتری هستش که در زیاد کردن عمق میدان تاثیر داره. دیگه چه تاثیری داره و چقدر در عکاسی تفاوت ایجاد میکنه؟

2- صبح یه لینک CameraLab برخودم ، که مقایسه بسیار عالی ای بین XS20 و Fz35 در Indoor داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته پاراگراف آخر ، قبل از تصاویر گل ها جالب بود واسم!!!
    همینطور با زدن Verdict توی منوی بالای صفحه اش ، رای هیئت منصفه اش رو هم میشه دید. خیلی بی طرفانه و واقعی قضاوت کرده.

نتایج عینی بیان کننده شارپ تر بودن fz35 در indoor هستش!!! علی الظاهر هرچند شرایط عکاسی رو یکی کنیم ، نتایج عکاس های مختلف و درنتیجه نتایج متفاوته. همونطور که گفتی ( وخودم بهش رسیدم) این دو مدل از نظر کیفیت مخصوصا در روز خیییییلی بهم شبیه اند. لاقل واسه من ِ آماتور !!!

12. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه

می خواستم بدونم ارزونترین دوربین ها برای عکاسی خانوادگی(نور کم) کدوما هستن و شما کدوم رو پیشنهاد میکنین(اگه امکان داشت از هر برند یه دونه باشه)

ارادتمند شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •