دوستان ببخشید من یه جورایی بحث تاپیک رو منحرف کردم
خودم هم ازتون خواهش میکنم تا یه وقت مشکلی پیش نیومده تمومش کنید
قربان شما مهدی![]()
دوستان ببخشید من یه جورایی بحث تاپیک رو منحرف کردم
خودم هم ازتون خواهش میکنم تا یه وقت مشکلی پیش نیومده تمومش کنید
قربان شما مهدی![]()
براي اينكه تاپيك برگرده (دوستان ميدونستيد) ميزارم
دوستان ميدونستيد
اگه در حالت پروفشنال بازي كنيد از خشابو اين جور چيزا خبري نيست بعد كشتن زامبي ها فقط پول دريافت ميكنيد
ميدونستيد اگه بازييو با حالت هارد تموم كنيد لانچر بي نهايت باز ميشه
و ميدونستيد تو اويل 4 ميشد جواهرهارو با هم تركيب كرد ولي تو اين نميشه چرا؟
وميدونستيد اون غول بزرگه اسمشم ندوسا بود اوني كه با مسلسل جيپ جنگيه بايد بزنيدش داداش بزرگه ي همون غولست كه تو اويل 4 تو يه ميدون بايد ميكشتيمش فرقش اينه كه اين داداش بزرگه سنش بالاست ريش داره ولي اون قبليه جوون بود و جوياي نام![]()
آره ، جدن هم همينطور هست. اون يكي جوونتر بود. فرزتر هم بود. اما اين يكي خپل بود. هي به سرش تير ميزدي ، تا ميمومد بزنت پشيمون ميشد و يادش ميرفت![]()
برای اینکه سازنده ها خواستند این طوری باشه....و ميدونستيد تو اويل 4 ميشد جواهرهارو با هم تركيب كرد ولي تو اين نميشه چرا؟
البته اگه بازیو زیر 5 ساعت تموم کنی این اتفاق میفته ...
لايكن جان پس گيمر چي اون بنده خدا حق نداره چيزيو كه دلش ميخاد رو بازي كنه![]()
الان خیلی وقته که میل بازیباز در اولویت 5 یا 6 قرار داره...یا اصلا معیاری نیست در دست سارندگانلايكن جان پس گيمر چي اون بنده خدا حق نداره چيزيو كه دلش ميخاد رو بازي كنه![]()
![]()
آقا من دوباره می خوام بازی رو بریزم یادم رفته اون جریان arc و .. چجوری بود کسی لینکی داره ؟
دوستان چطور ميشه منو بازي رو از ژاپني به انگليسي تبديل كرد؟؟
وقتي بازيو از لانچر شروع ميكني قسمتي كه بايد دايركس رو انتخاب كني همون جا قسمت language ميتوني زبان بازي رو تغير بدي به همين سادگي به همبن خوشمزگي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)