تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 447 از 1174 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497547947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض تمجيد كالدرون از ون دروارت

رافائل ون دروارت، روز سه شنبه در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به عنوان بازيكن جديد رئال مادريد به هواداران اين تيم معرفى شد. رامون كالدرون، رئيس باشگاه رئال مادريد در اين مراسم گفت: اين هلندى، شايد تنها ترانسفر مادريدى ها براى فصل آتى باشد كه اميدوارى هواداران خريد كريستيانو رونالدو را تا اندازه اى جواب بدهد. كالدرون درباره بازيكن تيم ملى هلند گفت: «ون دروارت نخستين تازه وارد ما در اين فصل است و به احتمال زياد تنها تازه وارد ما نيز خواهد بود. رافائل تصميم درستى گرفت. بهترين بازيكنان دنيا در رئال مادريد بازى مى كنند. تو هم به بهترين ها تعلق خواهى داشت.» ون دروارت هم در اين مراسم كه در حضور ۴ هزار هوادار برگزار شد، گفت: «رؤيايم به حقيقت پيوست. اميدوارم با رئال عنوان هاى زيادى را بدست بياوريم.» در ميان هواداران پدر و مادربزرگ اسپانيايى ون دروارت ۲۵ ساله هم حضور داشتند. اين ۲ از جنوب اسپانيا به مادريد آمده بودند. كاپيتان پيشين هلند پس از هفته ها كشمكش در ازاى ۱۵ ميليون يورو راهى رئال مادريد شد و با اين تيم قراردادى ۵ ساله امضا كرد. او در بوندس ليگا ۷۴ بازى براى Hsv انجام داد. ۲۹ گل زده و ۱۹ پاس گل دستاورد او در هامبورگ از سال ۲۰۰۵ تاكنون بودند.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض روبينيو: با چلسى مذاكره كرده ام

روبينيو،ستاره برزيلى تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا از مذاكراتش با باشگاه چلسى خبر داد اما گفت هنوز توافقى در اين زمينه صورت نگرفته است.البته اين احتمال وجود دارد كه در چند روز آينده اين انتقال انجام شود. او مى گويد:فصل جديد بزودى آغاز مى شود و من هنوز از تيم هاى مختلف از جمله چلسى پيشنهاداتى دارم.هنوز هيچ چيز قطعى نشده و در حال مذاكره هستيم. روبينيو پس از اينكه رئالى ها به بهانه مصدوميت به وى اجازه حضور در تركيب تيم ملى برزيل در المپيك ۲۰۰۸ پكن را ندادند، بصورت جدى تصميم به ترك برنابئو گرفت.او مى افزايد:از اينكه بايد بازى هاى المپيك را از تلويزيون ببينم، واقعا حسرت مى خورم.مى خواهم به تيم ديگرى بروم اما رئال مانع اين كار شده و از اين بابت متأسفم. پيش از اين قرار بود روبينيوى ۲۴ ساله بعنوان بخشى از مبلغ انتقال كريس رونالدو راهى منچستر يونايتد شود.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض پرواز قوها به سمت کلمبيا

تیم رئال مادرید به همراه رامون کالدرون به سمت کلمبیا حرکت کرد و ساعت ۱۴ به وقت کلمبیا به این کشور خواهند رسید.

رئال مادرید قصد دارد تا یک بازی دوستانه با تیم ایندپندنته سانتا ( الفردو دی استفانو سابقه بازی در این تیم دارد و به همین دلیل قصد دارند این دو تیم با هم بازی کنند ) برگزار کند.

۱۸ تن از بازیکنان تیم به همراه خرید جدید این باشگاه یعنی فان در فارت به امریکای جنوبی سفر کرده اند.

اعضای تیم ساعت ۱۱ به وقت مادرید اسپانیا را ترک و ساعت ۱۷.۳۰ وارد کشور کلمبیا خواهند شد.

شوستر برای این بازی ۱۸ بازیکن را از جمله فان در فارت به همراه خود برده است :

دودک - کودینا - سالگادو - هاینزه - میگل تورس - ژاوی گارسیا - په په - انتون - دیارا - گوتی - باپتیستا - روبینیو - روبن - رائول - نیستلروی - ساویولا - کالیخون و فان در فارت.

فان در فارت به دلیل اینکه در تمرینات هامبورگ شرکت کرده است هیچ گونه مشکلی برای بازی ندارد و از نظر بدنی در شرایط ایده ال به سر می برد و می تواند برای اولین بار برای رئال مادرید به میدان برود.

برنامه رئال مادرید در این سفر :

اعضای تیم بعد از ورود به کلمبیا در هتل ویکتوریا رگیای شهر بوگوتا اسکان پیدا خواهند کرد سپس بعد از چند ساعت استراحت به سمت ورزشگاه نمسیو کاماچو حرکت می کنند.

قبل از شروع بازی برند شوستر و رائول در کنفرانس مطبوعاتی شرکت خواهند کرد و سپس بازیکنان به دو گروه تقسیم می شوند تا در دو نیمه تیمهای متفاوتی بازی کنند.

قبل از شروع بازی رامون کالدرون به همراه برخی از اعضای هیئت مدیره باشگاه مراسم تشریفاتی را با همتایان خود در باشگاه ایندپندنته انجام خواهند داد.

این سفر ابعاد وسیعتری نیز دارد چون در حین این سفر رامون کالدرون با رئیس جمهور کلمبیا الوارو یوریبه دیداری رسمی خواهد داشت.

در این دیدار باشگاه اسپانیایی متعهد خواهد شد که یک اکادمی فوتبال در این کشور بسازد.

بعد از اتمام این امور رئال مادرید روز جمعه ساعت ۱۴.۳۰ به وقت مادرید به این شهر بازمی گردد و روز یکشنبه دوباره تمرینات از سر گرفته خواهد شد تا خود را برای بازی دوستانه مقابل تیم المانی فرانکفورت که روز سه شنبه اینده برگزار خواهد شد اماده کنند.

نکته جالب :

امکان داره مهدی مهدوی کیا هم در این بازی شرکت کنه و امیدوارم به خاطر مهدوی کیا هم که شده شبکه ۳ این بازی رو پخش کنه.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض خداحافظى هلندى ها با ماشين گلزنى

معمولاً رسم بر اين است كه پس از يك تورنمنت مهم تعدادى از بازيكنان بزرگ اما پا به سن گذاشته از دنياى مسابقات ملى خداحافظى مى كنند تا پس از سال ها خدمت در عرصه ملى نسبت به پيراهن كشورشان تمام توان خود را معطوف به ديدارهاى باشگاهى نمايند تا با آمادگى بيشتر فوتبال خود را به پايان رسانند.
    اين اتفاق باعث مى شود طرفداران آنها در تيم ملى هميشه به نيكى از اين گونه بازيكنان ياد كرده و خاطرات خوشى را از آنها در ذهن تداعى كنند، درست مثل مسأله اى كه براى «پائولو مالدينى» اسطوره ايتاليا افتاد.
    بسيارى وى را به دليل قدرت بدنى بالايش با ون باستن افسانه اى مقايسه مى كنند كه البته بيراه نرفته اند چرا كه حقيقتاً تنها مهاجمى كه طى سال هاى اخير در فوتبال اروپا بروز كرده كه قابليت هايى نزديك به «فان باستن» داشته باشد همين مهاجم بوده است.
    نيستلروى در مقطعى كه مربوط به برگزارى جام جهانى ۲۰۰۶ مى شد با همين فان باستن دچار مشكل شد اما دوباره براى دور نهايى يورو ۲۰۰۸ با سران تيم ملى كشورش به توافق رسيد تا آخرين تورنمنت ملى دوران فوتبالش را تجربه كند و باز هم مثل ۲۰ سال اخير مردان سرزمين لاله هاى نارنجى دست خالى بازى ها را ترك كردند تا تحولاتى در اين تيم ايجاد شود و او نيز در اين تحولات سعى كرد جاى خود را به نسل جديد كشورش بسپارد!
    نيستلروى در فصل آتى به همراه رئال راهى دشوار در پيش دارد. دفاع از عنوان قهرمانى لاليگا، حضور در كوپادل رى و نمايش قدرتمندانه در ليگ قهرمانان براى رسيدن به دهمين عنوان قهرمانى كه همگى حكايت از جدول سنگين و فشرده اى است كه پيش رويش قرار گرفته و با توجه به برگزارى مسابقات مقدماتى جام جهانى ،۲۰۱۰ قطعاً از توان اين مهاجم كاسته شده و نمى توانست در رئال كارآيى اصلى را بروز دهد.
    او مهاجم مركزى رئال است كه شوستر روى توانايى هايش حساب ويژه باز كرده و حالا با اين تصميم جديد سعى دارد نظر سرمربى تيمش را تأمين كند و از طرفى راه را براى بلوغ و درخشش جوانان هلندى در تركيب تيم ملى باز كند كه اين مسأله براى هر ۲ طرف نتيجه مثبت خواهد داشت و مى تواند از نيستلروى يك خاطره خوب و يك چهره موفق نزد دوستداران فوتبال هلند باقى بگذارد.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض رم درنت را هم مي خواهد

رمي ها آماده اند تا به همراه باپتيستا درنت را هم به خدمت بگيرند

اين بازيكن جوان كه هم اكنون در كمپ تيم المپيك هلند به سر مي برد به شدت مورد توجه رم قرار گرفته و رمي ها حاضرند از بين مالودا بازيكن چلسي و درنت يكي را به خدمت بگيرند.

رمي ها كه چند هفته پيش مذاكره با رئال را براي باپتيستا آغاز كرده بودند درنت را نيز به متن مذاكره خود اضافه كردند.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض رائول : اميد وارم مذاکرات با رونالدو هر چه سريع تر تمام شود

کاپیتان رئال امید وار است که رونالدو در منچستر بماند و مذاکرات رئال با این ستاره پرتغالی هر برای انتقال به برنابئو هر چه سریع تر تمام شود.

رائول گفت : رونالدو قبلا همه چیز را گفته و او به اینجا نخواهد آمد و همه چیز در باره او تمام شده است.

ما خودمان ترکیب عالی داریم و می توانیم با آن به همه چیز برسیم .

مذاکرات با رونالدو خیلی طولانی و کسل کننده شده است و بهتر است زود تر تمام شود.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض شوستر : تصميم رونالدو مأيوس کننده است

برند شوستر سرمربی رئال پذیرفته است که رونالدو به رئال نخواهد آمد و فصل جدید را در منچستر شروع خواهد کرد.

شوستر گفت : باید به این تصمیم رونالدو احترام گذاشت هرچند که مأیوس کننده است.او آزاد است هر تصمیمی را که می خواهد بگیرد و افسوس از این که به ما نپیوست چون می توانستیم با او عالی ترین شویم.

اما این تیمی هم که در اختیار دارم عالیست و می توانیم پیروزی های زیادی با آن کسب کنیم.

به هر حال این تصمیمی بوده که من آن را پذیرفته ام .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض رونالدو : مرا سرزنش کنيد

منچستر یوناید به شدت با انتقال رونالدو به رئال و رسیدن این بازیکن به آرزویش مخالف است.

پس از این که یونایتد به رونالدو اعلام کرد انتقال به رئال را به فصلی دیگر مؤکول کند رونالدو گفت : من پاسخگو تمام این قضایا هستم.

وی ادامه داد : من هنوز هم می گویم آرزو بازی کردن در رئال را دارم و می خواهم به این تیم بروم.من پاسخگو طولانی شدن این موضوع هستم و دلیلش هم وابسگی و علاقه من به هر دو تیم بوده است.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض تمرين رئال ، ۵ هزار تماشاچی داشت

تمرینات رئال در کشور کلمبیا در حالی انجام شد که ۵ هزار نفر از نزدیک نظاره گر ان بودند.

بازیکنان رئال مادرید بعد از اینکه ساعت ۱۴.۱۵ دقیقه به وقت کلمبیا وارد این کشور شدند به مدت ۱ ساعت در هتل اقامتشان استراحت کردند و سپس برای انجام تمرینات به سمت ورزشگاه حرکت کردند.

استادیوم ال کامپین ۴۵ هزار نفر ظرفیت دارد که امروز ۵ هزار نفر در ان شاهد تمرینات بازیکنان رئال مادرید بودند.

اخرین باری که بهترین تیم قرن بیستم وارد کلمبیا شد به ۵۶ سال قبل برمی گردد .

بازیکنان بعد از ۹ ساعت پرواز و خستگی زیاد بمدت ۱ ساعت تمرین کردند.

به جز گاگو ، مارسلو و درنت که به المپیک سفر کرده اند شوستر تصمیم گرفت تا بازیکنانی چون کاناوارو ، هیگوئین و اشنایدر نیز برای رفع مصدومیتشان در مادرید بمانند.

همچنین کاسیاس ، راموس ، دلارد و متذلدر نیز چون به تازگی به تیم بازگشته بودند با تصمیم کادر فنی و برای انجام تمرینات ویژه در مادرید ماندند.

بازیکنان کارهایی چون اهسته دویدن ، تمرینات کششی و گرم کردن بدن خود پرداختند و به دلیل هوای بسیار سرد کلمبیا خیلی از بازیکنان مجبور شدند با گرم کن تمرین کنند.

کار با توپ نیز در دستور برنامه قرار داشت و همه کار کردن با توپ را شروع کردند من جمله خود برند شوستر .

هواداران نیز با تشویق کردن و فریادهای خود گرمای بیشتری به تمرینات می دادند و بازیکنانی چون رائول ، نیستلروی ، روبینیو و گوتی بیشتر از بقیه بازیکنان مورد تشویق انان قرار گرفتند.

در پایان نیز بازیکنان به دو دسته تقسیم شدند و به بازی دست گرمی مشغول شدند.

بعد از اتمام تمرینات بازیکنان عکسهایی را که بچه ها از خود مسئولان باشگاه رئال مادرید دریافت کرده بوند را امضا کردند و رائول و سالگادو با دست زدن برای هواداران از حضور و تشویق انان تشکر کردند.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض رائول : دوست دارم در برنابئو از فوتبال خداحافظی کنم

رائول کاپیتان با افتخار رئال مادرید به همراه این تیم در کلمبیا برای انجام یک بازی دوستانه به سر می برد این بازیکن در بین صحبتهایش از حمایت هواداران این باشگاه در کلمبیا تشکر کرد.

مردم کلمبیا چگونه از شما استقبال کردند ؟

مردم بوگوتا از وقتی که ما وارد این شهر شدیم ما را مورد لطف و محبت خودشان قرار دادند و از این بابت از انها بسیار ممنونم همه ما وقتی که ان همه تماشاچی را در هنگام تمرین کردن دیدیم فوق العاده تعجب کردیم و خوشبختانه فضای شادی در هنگام بازی بوجود خواهد امد و می خواهیم با بازی خودمان جواب این همه محبت هواداران را بدهیم.

ایا می دانستید که این همه هوادار در کلمبیا دارید ؟

بله می دانستیم چون دوستانی که در کلمبیا داریم از قبل به ما گفته بودند که رئال مادرید در این کشور هوادار زیاد دارد ولی تا وقتی که با چشم خودمان ندیدیم باورمان نشد.

ایا حاضرید با دریافت یک پیشنهاد بزرگ در تیم دیگری ار فوتبال خداحافظی کنید ؟

جواب این سوال بسیار سخت است چون بهترین پیشنهاد برای من بازی کردن در رئال مادرید است و در این تیم است که من احساس خوشحالی می کنم. تیمهای بزرگی در امریکای جنوبی بازی می کنند ولی من خودم را فقط در لباس رئال مادرید می بینم و ارزویم این است که در سانتیاگو برنابئو از فوتبال خداحافظی کنم.

از بازی مقابل ایندپندنته چه توقعاتی دارید ؟

این بازی برای انها بسیار مهم است و انتظار داریم یک مسابقه رقابتی بوجود بیاید و مطمئنم که انها انگیزه بالایی دارند ما هنوز به اندازه کافی استراحت نکرده ایم چون مسافت طولانی را پیموده ایم ولی با این وجود باز هم می خواهیم بازی را در دست بگیریم و گلهای زیادی به ثمر برسانیم.

ایا احتمال می دهید رونالدو به شما بپیوندد ؟

او قبل از این گفته است که به رئال نمی اید و دیگر جایی برای هیچ حرفی باقی نمانده است ما تیم بزرگی داریم هم از نظر شخصی و هم از نظر حرفه ای و توانایی این را داریم که به اهدافمان برسیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •