تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 447 از 1219 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497547947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.

اطلاعات شما در مورد 3D به نظر کامل میرسه اما در مورد اجرا و سازگاری بازیهای 3D بر روی کنسول ها اطلاعات شما خیلی کامل نیست.

در هر صورت بریم سره اصل مطلب!

اما قبلش اینو بگم که توضیحاتی که میدم بدونه هیچ گونه منظوریست و تنها برای اطلاع رسانیه و قصد جنجال و بحث های نامربوط را ندارم ولی در عوض همونطور که بارها و بارها قبلا گفتم عاشق بحث های منطقی و به دور از جنجال و همچنین سازنده هستم!
    ببینید نمیخوام خیلی توضیح بدم چون تا به حال چندین بار این موضوع را در این بخش توضیح دادم ولی به طوره کلی در چند بخش با منبع ثابت خواهم کرد که بازیهای 3D بر روی کنسول X360 هم قابل اجراست.

....

[/CENTER]
    خوب دوست من، شرکت سامسونگ با یک اختراع جدید در نمایشگرهای خود تونست تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنه و به صورت realtime ولی متاسفانه هنگامی که مانور تبلیغاتی رو آغاز کنه یه سوتی داد که این فناوری انحصاریه!! غافل از این که سونی در خفا فناوری پیشرفته تری برای تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی داره و طبق رسم شرکت های پاناسونیک و ال جی نیز نمونه هایی از این تکتولوژی رو معرفی کردند،
    که کاملترینش ماله سونی بود،سونی در این قسمت تونست از رقبا پیشی بگیره،ولی مدتی بعد شرکت هایی مثل lg اعلام کردند تکنولوژی رو دارن توسعه می دن که می تونه با شناسایی چشم مخاطب عمق مناسب رو ایجاد کنه پس میشه بدون نیاز به عینک از این تصاویر سه بعدی بهره برد،

تا اینجا فهمیدیم که تصاویر وروی به نمایشگرهای سه بعدی
    الف: دوبعدی هستند----->که توسط فناوری های نمایشگرها به تصاویر سه بعدی تبدیل میشند
    ب:سه بعدی هستند

مزایا و معایب پورت تصاویر دو بعدی به سه بعدی
    تصاویر عمقشان مصنوعی است و چون سازندگان آنرا ایجاد نکرده اند، و حاصل کار ماشین است پس نمی توانند حس لازم و کیفیت لازم را به ارمغان بیاورند،
    نیازمند ورودیhdmi هستند،پس تنها منابع hdmi را کانورت می کنند
    پس شما با وصل کردن x360 می توانید تمامی بازی ها را سه بعدی بازی کنید!!!ولی این سع بعدی مجازی است

تنها کنسول بازی خانگی که می تواند بازی های سه بعدی حقیقی (که تا به حال به بازار نیامده اند) را به صورت حقیقی به تلویزیون سه بعدی بفرستند ، سونی ps3 است.
    Last edited by santamove; 12-08-2010 at 13:50.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

میلاد جان همین الانش هم فیلیپس این خلاقیت خودش رو در Nintendo DC 3D پیاده کرده .

سعید من یکم گلابی شدم!!

طبق اخرین خبری که من داشتم صفحه نمایشگر 3DS رو SHARP ساخته!

حالا اگه اشتباه گفتم یه جوری بگو که سیگاری نشم!!

خوب دوست من، شرکت سامسونگ با یک اختراع جدید در نمایشگرهای خود تونست تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنه و به صورت realtime ولی متاسفانه هنگامی که مانور تبلیغاتی رو آغاز کنه یه سوتی داد که این فناوری انحصاریه!! غافل از این که سونی در خفا فناوری پیشرفته تری برای تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی داره و طبق رسم شرکت های پاناسونیک و ال جی نیز نمونه هایی از این تکتولوژی رو معرفی کردند،
    که کاملترینش ماله سونی بود،سونی در این قسمت تونست از رقبا پیشی بگیره،ولی مدتی بعد شرکت هایی مثل lg اعلام کردند تکنولوژی رو دارن توسعه می دن که می تونه با شناسایی چشم مخاطب عمق مناسب رو ایجاد کنه پس میشه بدون نیاز به عینک از این تصاویر سه بعدی بهره برد،

الف: دوبعدی هستند----->که توسط فناوری های نمایشگرها به تصاویر سه بعدی تبدیل میشند

تصاویر عمقشان مصنوعی است و چون سازندگان آنرا ایجاد نکرده اند، و حاصل کار ماشین است پس نمی توانند حس لازم و کیفیت لازم را به ارمغان بیاورند،
    پس شما با وصل کردن x360 می توانید تمامی بازی ها را سه بعدی بازی کنید!!!ولی این سع بعدی مجازی است

تنها کنسول بازی خانگی که می تواند بازی های سه بعدی حقیقی (که تا به حال به بازار نیامده اند) را به صورت حقیقی به تلویزیون سه بعدی بفرستند ، سونی ps3 است.
    دوست عزیز شما که دوباره برگشتین سره خونه اول!

من با سه بخش توضیح همراه با منبع به شما ثابت کردم که کنسول X360 قابلیت اجرای بازیهای سه بعدی را داره!

حالا ازین سه تا اگه شما موارده اوا و سوم را به نظره خودتون قبول ندارین ولی دیگه مورد دوم را که یک کمپانی منشتر کننده بازی یعنی EA اعلام کرده که بازی Crysis 2 در X360 به صورت سه بعدی هم قابل اجراست را که دیگه باید قبول داشته باشید!؟

دیگه اونا که نگفتن TV شما برای اجرای بازی به صورت سه بعدی در X360 باید حتما از series 7000 3D LED TV سامسونگ با پردازشگر Hyper Real 3D Engine باشه!! درسته ؟

3. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

راجب همه چی دارید بحث می کنید الا پلی سه قبلش راجب کابل بود حالا شد تلوزیون آقا اصلا صفحه نمایش سه بعدی رو من ساختم

پلی سه من طی چند روز اخیر سه بار هنگ کرده نگران سلامتیشم ، برای سلامتیش دعا کنید ...

5. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با سه بخش توضیح همراه با منبع به شما ثابت کردم که کنسول X360 قابلیت اجرای بازیهای سه بعدی را داره!
    رو این حساب 3d هم خز شد رفت
    ایشون اقای Aaron Greenberg یکی از مدیران مایکروسافت هستن که قبلا طی خبری اعلام کردن که کنسول X360 برای اجرایبازیهای سه بعدی کاملا اماده است.
    دیگه اینم نگن چی بگن...
    Last edited by A.IvI.I.N; 12-08-2010 at 20:01.

7. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid6885's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Iran_Tehran

پيش فرض

oiooooooooooooooooo

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

>>>>خلاصه ای از آن چه در صفحه پیشین گفتم:

تصاویر عمقشان مصنوعی است و چون سازندگان آنرا ایجاد نکرده اند، و حاصل کار ماشین است پس نمی توانند حس لازم و کیفیت ایده آل را به ارمغان بیاورند،

--------------------------------------------------------------------------------------------
    >>>>>>>>>>>>>>>>بدون شرح!!!

آقا شهاب هیچ کدام از منابعی که شما معرفی کردید منابع موثقی محسوب نمی شوند،اگر این مطلب صحت داشت سایت مایکروسافت و سایت ایکس360 یک ماه تیتل صفحه اولش می کرد!!!

اینم لیست سایت ها و مجلات و منابع معتبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطلبی هم که از سایت
    کد:
    گذاشتید، یک تبلیغات از سوی lg است که فناوری پورت تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی رو می خواد با کنسول 360 نشان بده و چون این کنسول توانایی بالقوه ارائه خروجی سه بعدی رو نداره دارندگان این کنسول را راضی کنه.

در ضمن تصمیم دارم لیست تمامی منابع قابل اطمینان برای اخبار در حوزه گیمینگ رو بذارم ، تا به هر سایتی که می خواد با شایعه پراکنی و اخبار کذب مخاطبانشو افزایش بده اتکا نکنی

10. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

یعنی کیفیت بازی های3بعدی رویps3وxbox360یکیه چون تااون جایی که من درجریانمps3داری hdmi1.3وxbox360دارای1.2

12. این کاربر از P I R A N H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد جان همین الانش هم فیلیپس این خلاقیت خودش رو در Nintendo DC 3D پیاده کرده .
    خیلی دلم میخواد هر چه زود تر ببینمش ، قبل از این قاب های عکس دیجیتالیشو دیده بودم ، ولی هر وقت با عینک یا بی عینک به این تصاویر نگاه میکنم تا یک هفته سر درد دارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

خوب بحث کم کم داره جذاب میشه یعنی همون چیزی که من عاشقشم!!

اما قبل از ادامه بحث صحبتی دارم با کسانی که فکر می کنن این بحثها هیچ سودی نداره و ...

به قول سعید پرداختن به اینگونه از بحث ها خیلی بهتر از مطرح کردن و جواب دادن به سوالهای کلیشه ای هست! مثل : کدام بازی رو بخرم یا دیسک بازی خش افتاده حالا چیکارکنم و یا تصاویر با فلان کابل بهتره و ...

>>>>خلاصه ای از آن چه در صفحه پیشین گفتم:

تصاویر عمقشان مصنوعی است و چون سازندگان آنرا ایجاد نکرده اند، و حاصل کار ماشین است پس نمی توانند حس لازم و کیفیت ایده آل را به ارمغان بیاورند،

--------------------------------------------------------------------------------------------
    >>>>>>>>>>>>>>>>بدون شرح!!!

آقا شهاب هیچ کدام از منابعی که شما معرفی کردید منابع موثقی محسوب نمی شوند،اگر این مطلب صحت داشت سایت مایکروسافت و سایت ایکس360 یک ماه تیتل صفحه اولش می کرد!!!

اینم لیست سایت ها و مجلات و منابع معتبر:
    کد:
    مطلبی هم که از سایت
    کد:
    گذاشتید، یک تبلیغات از سوی lg است که فناوری پورت تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی رو می خواد با کنسول 360 نشان بده و چون این کنسول توانایی بالقوه ارائه خروجی سه بعدی رو نداره دارندگان این کنسول را راضی کنه.

در ضمن تصمیم دارم لیست تمامی منابع قابل اطمینان برای اخبار در حوزه گیمینگ رو بذارم ، تا به هر سایتی که می خواد با شایعه پراکنی و اخبار کذب مخاطبانشو افزایش بده اتکا نکنی
    ببینید دوست عزیز بهتره که از بحث TV ها خارج بشیم چون مربوط به این بخش نیست و صحبت اصلیه ما سره اجرای بازی به صورت سه بعدی در کنسولهاست!

شما گفتید که منابعی که من قرار دادم معتبر نیست و اینها همه شایعه هست!

شایعه چیست:

شایعه خبریست که از ذهنیت یک سری افراد خاص که هیچ نقشی در اجرای موضوع خبر ندارن و تنها حدسیات خودشون هست نشات میگیره.

اما در خبری که گفته شده بود اقای Greenberg اعلام کرده که ....

چون ایشون یکی از عوامل اجرایی مایکروسافت هست و این خبر در خیلی از سایتها (با یک سرچ ساده متوجه میشید!) منتشر شده پس شایعه نمیتونه باشه!

اما مورد دوم : ایا شما همایش E3 2010 رو یک شایعه حساب مکنید!!!؟

مورد 3 : ایا در متن خبری که مربوط به LG بود حرفی از تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی اورده شده بود!!؟ (اگه خواستین متن خبر رو به طور کامل به فارسی براتون بنویسم!)

در پایان متن این خبر هم Microsoft US اعلام کرده :

3D games are available today on Xbox 360 and will continue to evolve. Today, you can buy a 3DTV and wear glasses to play games like Avatar and "Batman: Arkham Asylum." The promotional partnership with LG announced in South Korea today is specific to the South Korean market, but is further evidence that as 3D adoption grows, Xbox 360 will support 3D games and entertainment.
    اما من یه سری منبع برای حرفام اوردم که حالا به نظره شما معتبرنیست ولی شما چی؟ ایا شما برای صحبت هاتون یک منبع معرفی کردید!؟

این هم منابع معتبر که برای خبرها خواسته بودین :

1: صحبت اقای Greenberg :

کد:
    کد:
    2:اجرای Crysis 2 به صورت سه بعدی در X360

کد:
    به این دلیل این لینک هارو از اول نذاشتم چون فولتر بودن!

15. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

میگم دوستان heavy rain قیمتش چطوریاس؟

مرسی
    آكبندحدودا 50 تومن-----

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------

برو اينجا ليست بيشتر بازيها هستش=http://www.store.persian-game.com/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •