شما به چه روشی گوشیتون رو هک کردین ....؟ Hellox ..؟؟؟؟
.
بیشتر مواقع با آپدیت کردن گوشی تمام اطلاعات گوشی از جمله هک کردن گوشی از بین میره و دوباره باید هک کنید ....
.
الان گوشیتون چه ورژنی هست ....؟ و یه چه ورژنی میخواهید آپدیت کنید ....؟؟؟
شما به چه روشی گوشیتون رو هک کردین ....؟ Hellox ..؟؟؟؟
.
بیشتر مواقع با آپدیت کردن گوشی تمام اطلاعات گوشی از جمله هک کردن گوشی از بین میره و دوباره باید هک کنید ....
.
الان گوشیتون چه ورژنی هست ....؟ و یه چه ورژنی میخواهید آپدیت کنید ....؟؟؟
با آژديت همه چيز از بين ميره.
اگه مي خوايد به ورژن 31 آپديت كنيد بعدش مجبوريد با HelloX هك كنيد كه installserver قابل استفاده نيست.
ولي اگه به ورژن 30 آپديت كنيد مي تونيد از روشHellocarbide كه خيلي بهتر از helloox هست و installserver هم داره استفاده كنيد.
بچه ها کسی اینجا 31 آپ کرده یا نه؟اگه کسی 31 داره میتونین بهم بگین تو منوی Themes گزینه ی Effects داره یا نه؟
واسم زیاد مهم نیست . خوب دوباره هک میکنم فقط مشکل ایجاد نکنه ارور نده . !
نکنه منظورتون اینه که دیگه نمی تونم هک کنم گوشیمو؟ بعده آپدیت ؟
الان گوشی من ورژن v12.0.013 می خوام v31.0.017
hellox هست .
Last edited by roxana72; 25-02-2009 at 14:49.
مي تونيد هك كنيد.
ولي برا نصب برنامه ها به فايل cer هم احتياج داريد.
اونجور که من میدونم installserver توی helloox پک شده و اتفاقا تو ورژن جدیدش فقط در یک مرحله یعنی نصب helloox گوشی به راحتی هک میشه-من خودم امتحان کردم
من آپ کردم-نداره
گوشی در ورژن31 حتی خیلی راحتر از hellocarbide با ورژن جدید helloox در یک مرحله هک میشه - منتها برای نصب خود helloox ، باید ساینش کنید....
هك كه بله راحت ميشه.اونجور که من میدونم installserver توی helloox پک شده و اتفاقا تو ورژن جدیدش فقط در یک مرحله یعنی نصب helloox گوشی به راحتی هک میشه-من خودم امتحان کردم
ولي مثل قبل installserver نداره.
اون installserver ورژن 30 باعث ميشد تمام برنامه ها بدون ساين نصب بشند.
اما در روش جديد فقط بعضي از برنامه ها بدون ساين نصب ميشند و بعضي حتما بايد ساين بشند.
خیالت راحت محمد رضا...این OX مو لا درزش نمیره...واسه FP1 و PreFP1 که installserver مخصوص خودشو داره...و منتقل میشه...به فرض محال هم منتقل نشه..خودمون میتونیم منتقل کنیم.
فقط تو fp2 منتقل نمیکنه...چون باعث ارور فایل کاراپتد میشه...
شاد باشی
آره راست میگی
من N78 را باهاش هک کردم فکر کردم fp1 ها هم همین طورند.
حتی installserver قبلی را هم رو ورژن 20 ریختم جواب نداد.
سلام
آقا من شنیدم اگه روی n95 یه نرم افزار نصب بشه میشه باهاش چندتا شبکه ماهواره رو گرفت
این قضیه درسته ؟
اگه درسته میشه آموزش و لینکشو بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)