عجب ! آخه من با موبايل(ايرانسل) پست ميدم واسه همين حتي فروم رو هم درهم ميبينم ! منظورم از گرون بودن 16 گيگ,نسبت به دو تا 8 گيگ بود ! Okeyk ببخش كه سرتو درد آوردم.شبه خوبي داشته باشي,ممنون!
عجب ! آخه من با موبايل(ايرانسل) پست ميدم واسه همين حتي فروم رو هم درهم ميبينم ! منظورم از گرون بودن 16 گيگ,نسبت به دو تا 8 گيگ بود ! Okeyk ببخش كه سرتو درد آوردم.شبه خوبي داشته باشي,ممنون!
Psp god of war pack تو ايران هست؟ اگه هست كسي نميدونه قيمتش چنده؟ آخه خيلي خفنه !
تو دفترچه راهنماي psp نوشته مموري بايد magic gate داشته باشه(يعني تقلبي نباشه) تازه علاوه بر اون, مموري ريدر هم magic gate رو ساپورت كنه ! پس با اين حساب من تا مموري اصل نخرم نميتونم استفاده كنم! پس حتما برنامه جايگزين هم وجود نداره چون تكنولوژي اينم عين umd انحصاريه ! راستي به نظرت ارزش داره psp فت خودمو بفروشم و اسليم بخرم؟
با اجازه ی بزرگترای تاپیک(!) من دو تا باگ میخوام ازت بگیرم.
اولا،PSPPDF مال عهد شاوزوزک و اون دوره هاست!الآن خودم از Bookr 0.71 استفاده میکنم که ورژن جدید تر همین PSPPDF هست.از موقعی که من گرفتمش شاید ورژن جدید ترش هم باشه.تو dl.qj.net یه سرچ بزنی در میاد!
ثانیا،اگه برنامه توی GAME150 اجرا میشه یعنی کرنل 1.50 که روی اسلیم وجود نداره.اون بنده خدا PSP Slim داشت!نمیتونه بازیش کنه.
ولی تو هم خوب تاپیکو دست گرفتیا!!!
بابا خیلی جدی میگیری!من گفتم یه شوخی کرده باشم یه معاشرتی کرده باشیم!
حالا توضیح تکمیلی واقعی اینکه:
ریجن ها هیچ فرقی با هم ندارن.از Recovery Menu با fake region میشه همه ی ریجن ها رو به هم تبدیل کرد.
با توجه به اینکه PSP کپی خور شده دم دستت نیست کار خیلی سخت میشه.چون از موقعی که پاندورا اختراع(!) شد دیگه دنبال راه های دانگرید نمیگردن.با این حال شاید راهی باشه.شما نت رو سرچ کن ببین چی در میاد.حتما باید ورژن فیرمویرت رو هم سرچ کنی.چون راه های دانگرید هر فیرمویر متفاوتن.
"اگه می شه که حتما می شه" که متأسفانه بدون یه PSP کرک شده هم وزن(!) نمیشه.شرمنده ی اخلاق ورزشیت!
شرمنده ی همگی.من الآن به علت وجود موجودی به نام امتحان نهایی یه کم Out of date هستم.ببخشید دیگه.
Last edited by Arshia001; 10-06-2008 at 18:47.
اگه داشته باشن قیمتشون از بقیه جاها مناسب تره یا نه بستگی به نمایندگی و از این جور صحبت ها نداره ؟
دوستان... به دلایلی بنده حداقل یه چند وقت اینجا نیستم. فقط اول به قولهایی که دادم عمل کنم بهتره...
قیمت مموری استیک واقعا پایین اومده. خود خود اریان رهجو(!) 8 گیگ رو گفت 95 تومن و 4 گیگ رو 51 تومن. که تو بازار هم گشتم همین بود. اگه خواستید خودتون بپرسید، زنگ بزنید 118 تهران و شماره ایران رهجو رو بگیرید. شماره ای که میده دفتر مرکزیشه. آدرسش هم تو سمیه است. به هر حال... چیزی بود که ما فهمیدیم!
بقیه دوستان هم که تو پیام خصوصی یا همینجا این چند روز از بنده قولهایی گرفتن... بدونن سر قول هام هستم. پیام خصوصی بدید بنده در خدمت هستم.
I3ye معلوم نیست تا کی.
اگه psp پلمپ شده باشه کپی خور نیست ؟
یا پلمپ شده ی کپی خور هم داریم؟
باید حتما پلمپ شده بگیرم دیگه؟![]()
خود نمایندگی psp کپی میفروشه کجای کاری!!!
اکثر psp هایی که الان فروش میره کپی خوره ببینین طرف psp باز که بهتون نمیده! جعبه رو خوشگل میبنده شما فک کنین آکبنده ولی نیست ... این قضیه برای موبایل هم صادقه همه ی موبایل فروشا جعبه گوشی رو باز میکنن تا گوشی رو تست کنن
هی من میخوام عکس امضام کوچیک نشه نمیشه...!
psp ویرایش god of war هم فک نمیکنم اومده باشه
Last edited by ali_ranger22; 10-06-2008 at 22:08.
يه پيشنهاد :
اگه بازي lego indiana jones رو بازي نكرديد حتما بازي كنيد چون خيلي جالب و عاليه .
قیمت ها شون ارزون تر از جاهای دیگست؟ (نمایندگی هارو میگم.)
بعد اگر به اون صورت بگیرم مشکلی نیست؟
راستی اگه کپی خور نبود با چقدر هزینه کپی خور میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)