تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 447 از 1404 اولاول ... 347397437443444445446447448449450451457497547947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,461 به 4,470 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

گرون؟! 159 دلار گرونه؟! تا چند روز پیش 300 دلار بود!!
    فکر کنم با این قیمت همه مموری هاشونو بروز کنن! بنده هم یه مموری 2 گیگ داشتم. البته اصل. ولی عوض کردم 4 گیگ گرفتم. فکر کنم الآن برم یه 8 گیگ بگیرم!! البته وقتی فردا مطمئن شدم.
    خوب برم بخوابم!! خودمونیم... اینجا رو کردیم چت روم!!!!! اینقدر این خبر افت قیمت برام عجیب بود!! به هر حال شب به خیر!!! lol

اینم آخرین جواب امشب!
    خواهش، گفتم که تست نکردم... آی دیت رو از اون علامت یاهو که زیر اسم و آواتورت هست، پیدا کردم!! کار خیلی سختی بود!! روش یه کلیک کردم، گفت زارت!! بعد آی دیتو نشون داد!!
    عجب ! آخه من با موبايل(ايرانسل) پست ميدم واسه همين حتي فروم رو هم درهم ميبينم ! منظورم از گرون بودن 16 گيگ,نسبت به دو تا 8 گيگ بود ! Okeyk‏ ببخش كه سرتو درد آوردم.شبه خوبي داشته باشي,ممنون!

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

Psp god of war pack‏ تو ايران هست؟ اگه هست كسي نميدونه قيمتش چنده؟ آخه خيلي خفنه !

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ضمنا با Sonic Stage میتونید تبدیل کنید به Atrac3+ که نمیدونم چرا از وقتی ویندوز دوباره نصب کردم، دیگه واسه من نصب نمیشه!! دنبال یه برنامه جایگزین هستم... اگه شما هم چیزی پیدا کردی بگو!
    تو دفترچه راهنماي psp‏ نوشته مموري بايد magic gate‏ داشته باشه(يعني تقلبي نباشه) تازه علاوه بر اون, مموري ريدر هم ‏magic gate‏ رو ساپورت كنه ! پس با اين حساب من تا مموري اصل نخرم نميتونم استفاده كنم! پس حتما برنامه جايگزين هم وجود نداره چون تكنولوژي اينم عين umd‏ انحصاريه ! راستي به نظرت ارزش داره psp‏ فت خودمو بفروشم و اسليم بخرم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله... میتونید مراجعه کنید به اینجا برای دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امتحان نکردم... ولی به نظرم جواب میده!!

راستی... یکی از دوستان یه بازی هموبرو معرفی کرده بود که Suduko بود... یادم نمیآد کدوم یک از عزیزان بود. ولی خلاصه اش این بود که اجرا نمیشد و ارور میداد. بعد از بررسی های فراوان و متوسل شدن به انواع و اقسام روشهای کوماندویی(!) متوجه شدم بجای اینکه طبق راهنمای داخل فایل دانلود شده بریزید تو X:/PSP/GAME باید بریزید تو X:/PSP/GAME150 !!!!!!!! همین!!
    نه دیگه... تعارف که نمیکنم... لازمش ندارم. آیدیتمت دارم رفیق!! Bardiamarzbani

شما نمیدونی! ولی جاوید میدونه!! بنده یک آمارگیری هستم که دومی نداره!!
    با اجازه ی بزرگترای تاپیک(!) من دو تا باگ میخوام ازت بگیرم.
    اولا،PSPPDF مال عهد شاوزوزک و اون دوره هاست!الآن خودم از Bookr 0.71 استفاده میکنم که ورژن جدید تر همین PSPPDF هست.از موقعی که من گرفتمش شاید ورژن جدید ترش هم باشه.تو dl.qj.net یه سرچ بزنی در میاد!
    ثانیا،اگه برنامه توی GAME150 اجرا میشه یعنی کرنل 1.50 که روی اسلیم وجود نداره.اون بنده خدا PSP Slim داشت!نمیتونه بازیش کنه.

ولی تو هم خوب تاپیکو دست گرفتیا!!!

ممنون از توضيحات به موقع شما. اين دوست عزيز هنوز psp‏ نخريده و من يه دستورالعمل كلي دادم بهش ولي اگه psp‏ شو مخصوص خاورميانه و اروپا(رجيون 2) انتخاب كنه دستورالعمل همينه. بازم ممنون از توضيحات تكميليه شما.

مسلما رجيون 2 كه مخصوص خاورميانه و اروپا و اقيانوسيه و افريقاست واسه ما ايرانيا بهتره ! ولي كيفيت اونا برابره! رجيون 1 مخصوص امريكاست اشتباه نكنم! 3 هم شرق آسيا !
    بابا خیلی جدی میگیری!من گفتم یه شوخی کرده باشم یه معاشرتی کرده باشیم!

حالا توضیح تکمیلی واقعی اینکه:
    ریجن ها هیچ فرقی با هم ندارن.از Recovery Menu با fake region میشه همه ی ریجن ها رو به هم تبدیل کرد.

با سلام به همه دوستان
    من قبلا هم سوال کرده بودم اما درست متوجه نشدم با اجازه شما دوباره می پرسم
    من ایران نیستم یه psp slim خریدم 169 یورو اما می خوام کپی خورش کنم اینجا جائی نیست که این کار رو انجام بده
    1.آیا من خودم می تونم کپی خورش کنم؟
    2.اگه می شه که حتما می شه باطری پاندورا رو چجوری می تونم درست کنم؟
    در ضمن psp دیگه ای هم در دسترس نیست
    از شما خواهش میکنم که کمکم کنید
    با توجه به اینکه PSP کپی خور شده دم دستت نیست کار خیلی سخت میشه.چون از موقعی که پاندورا اختراع(!) شد دیگه دنبال راه های دانگرید نمیگردن.با این حال شاید راهی باشه.شما نت رو سرچ کن ببین چی در میاد.حتما باید ورژن فیرمویرت رو هم سرچ کنی.چون راه های دانگرید هر فیرمویر متفاوتن.
    "اگه می شه که حتما می شه" که متأسفانه بدون یه PSP کرک شده هم وزن(!) نمیشه.شرمنده ی اخلاق ورزشیت!

شرمنده ی همگی.من الآن به علت وجود موجودی به نام امتحان نهایی یه کم Out of date هستم.ببخشید دیگه.
    Last edited by Arshia001; 10-06-2008 at 18:47.

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

هی من میخوام برم بخوابم شماها نزارید!! (شوخی!)
    اگه هم بفروشن با گارانتی ایران رهجو نیست! چون ایران رهجو psp وارد نمیکنه... به این دلیل که باید کپی خور کنه و از گارانتی در بیاد و با اینکه میتونه باز هم گارانتیشو پیگیری کنه (با دوباره ارجینال کردن سیستم) ولی این کار رو نمیکنه... چون شریک رسمی سونیه و این کار رو اخلاقی نمیدونه! اینا رو تو الکامپ از خود ایران رهجویی ها شنیدم!!
    اگه داشته باشن قیمتشون از بقیه جاها مناسب تره یا نه بستگی به نمایندگی و از این جور صحبت ها نداره ؟

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان... به دلایلی بنده حداقل یه چند وقت اینجا نیستم. فقط اول به قولهایی که دادم عمل کنم بهتره...

قیمت مموری استیک واقعا پایین اومده. خود خود اریان رهجو(!) 8 گیگ رو گفت 95 تومن و 4 گیگ رو 51 تومن. که تو بازار هم گشتم همین بود. اگه خواستید خودتون بپرسید، زنگ بزنید 118 تهران و شماره ایران رهجو رو بگیرید. شماره ای که میده دفتر مرکزیشه. آدرسش هم تو سمیه است. به هر حال... چیزی بود که ما فهمیدیم!

بقیه دوستان هم که تو پیام خصوصی یا همینجا این چند روز از بنده قولهایی گرفتن... بدونن سر قول هام هستم. پیام خصوصی بدید بنده در خدمت هستم.
    I3ye معلوم نیست تا کی.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

اگه psp پلمپ شده باشه کپی خور نیست ؟
    یا پلمپ شده ی کپی خور هم داریم؟
    باید حتما پلمپ شده بگیرم دیگه؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

هی من میخوام برم بخوابم شماها نزارید!! (شوخی!)
    اگه هم بفروشن با گارانتی ایران رهجو نیست! چون ایران رهجو psp وارد نمیکنه... به این دلیل که باید کپی خور کنه و از گارانتی در بیاد و با اینکه میتونه باز هم گارانتیشو پیگیری کنه (با دوباره ارجینال کردن سیستم) ولی این کار رو نمیکنه... چون شریک رسمی سونیه و این کار رو اخلاقی نمیدونه! اینا رو تو الکامپ از خود ایران رهجویی ها شنیدم!!

خود نمایندگی psp کپی میفروشه کجای کاری!!!

اگه psp پلمپ شده باشه کپی خور نیست ؟
    یا پلمپ شده ی کپی خور هم داریم؟
    باید حتما پلمپ شده بگیرم دیگه؟
    اکثر psp هایی که الان فروش میره کپی خوره ببینین طرف psp باز که بهتون نمیده! جعبه رو خوشگل میبنده شما فک کنین آکبنده ولی نیست ... این قضیه برای موبایل هم صادقه همه ی موبایل فروشا جعبه گوشی رو باز میکنن تا گوشی رو تست کنن

هی من میخوام عکس امضام کوچیک نشه نمیشه...!

psp ویرایش god of war هم فک نمیکنم اومده باشه
    Last edited by ali_ranger22; 10-06-2008 at 22:08.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه پيشنهاد :
    اگه بازي lego indiana jones رو بازي نكرديد حتما بازي كنيد چون خيلي جالب و عاليه .

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

خود نمایندگی psp کپی میفروشه کجای کاری!!!

اکثر psp هایی که الان فروش میره کپی خوره ببینین طرف psp باز که بهتون نمیده! جعبه رو خوشگل میبنده شما فک کنین آکبنده ولی نیست ... این قضیه برای موبایل هم صادقه همه ی موبایل فروشا جعبه گوشی رو باز میکنن تا گوشی رو تست کنن

هی من میخوام عکس امضام کوچیک نشه نمیشه...!

psp ویرایش god of war هم فک نمیکنم اومده باشه
    قیمت ها شون ارزون تر از جاهای دیگست؟ (نمایندگی هارو میگم.)
    بعد اگر به اون صورت بگیرم مشکلی نیست؟
    راستی اگه کپی خور نبود با چقدر هزینه کپی خور میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •