میشه یه عکس از ارورر بزاری
دوست من فکر کنم سیستم شما بازی رو نکشه . چون این بازی گرافیک خیلی بالایی میخواد .
شما میخوای اول یه کرک دیگه رو امتحان کن ، اگه مشکلت حل نشد یه ارتقایی به سخت افزارت بده .
چون کارت گرافیک شما توربو کش هست و قدرت زیادی نداره .
همونطور که علی گفتند یه عکس یا متن ارور رو بزار .
موفق باشی .
ممنونم.....
آفا من خودمو كشتم نتونستم عكس بذارم نمي شه : ولي پيغامه يك خطه با سه تا گزينه :
insert the Gt legends disc into the disc drive and press Retry
ok
information
Retry
Last edited by 46and02; 30-11-2007 at 03:24.
دوست عزیز مشکل ساده تر از این حرف هاست !ممنونم.....
آفا من خودمو كشتم نتونستم عكس بذارم نمي شه : ولي پيغامه يك خطه با سه تا گزينه :
insert the Gt legends disc into the disc drive and press Retry
ok
information
Retry
در سیدی بازی یه پوشه ای هست به اسم Crack .
همه ی محتویات اونو کپی اونجایی که بازی رو نصب کردی .
اگه حل نشد بگو تا واضح تر بگم .
سلام
خوبین
من بازی فرار از سلول 3 رو نصب میکنم بعد از چند مرحله ای که میخواد ببینه بلدم بازی کنم یا نه پسورد میخواد چی کار کنم
راستی اسم فرار از سلول 3 splinter sell 3
Last edited by Eshghe_door; 30-11-2007 at 15:26.
دوست عزیز اگه منظورت این بازی هست Splinter Cell Chaos Theory باید بگم احتمالا اونی که شما داری نسخه ی Demo ( یا نسخه ی نمایشی که قبل از منتشر شدن بازی میاد ) یا نسخه ی Trial ( که همون نسخه ی پولی که چند مرحله بیشتر نداره و کامل نیست ) باشه . چون من تا آخر بردم و مشکلی هم نداشتم .
ميدونم crack چيه و بايد چيكارش كنم ولي مساله اينجاست كه تو dvd كرك نداره و تو اينتر نت هم پيدا نكردم.لطفا اگه مي تو نيد لينك داتلود رو بزارين تا كرك رو دانلود كنم.
متشكرم.
سلام دوستان من هرچی سعی کردم وارد call of duty4 بشم نتونستتم هرچی رو ایکن کلیک میکنم این ارور رو میده:
video card or driver doesnt support separate alpha blend.glow will be disabled
به خدا اخرین درایور geforce رو نصب کردم directx9.0c رو نصب کردم 3d هم فعال هست.کارت گرافیکم fx5500 geforce هست لطفا کمکم کنید که چیکار کنم وارد بازی شم.
سلام عزیزم !!!
گرافیک شما برای این بازی اصلا کافی نیست !!!
یه سری به تاپیک مخصوص این بازی بزن تا ببینی بچه های این فروم با چه کارت گرافیک های خفنی تونستن این بازی رو اجرا کنن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)