مرسی دوستان خیالمو راحت کردین![]()
مرسی دوستان خیالمو راحت کردین![]()
یه سوال نیمچه تخصصی داشتم:43: و اون هم اینکه شما که میگین با داشبورد جدید که بازیها روی برد ریخته میشن
مشکل کمتر میشه یعنی چی؟؟؟؟یعنی چرخیدن dvd9 خیلی گرما تولید می کنه که با این داشبورد جدید مشکل کمتر
بشه؟؟؟ (اگه سوال مبتدیه ببخشین ولی باس بدونم)
سلام
بنده دیروز همه توپخونه رو زیرو رو کردم و همه مغازه ها فالکون داشتن و از ج. که آدم با اطلاعاتی هم هست پرسیدم ایشون گفتن تا یکی دو ماه دیگه میاد
از اونجا که فالکون هم خریدنش ریسک داره از خریدن فالکون منصرف شدم.
میشه آدرس این مغازه ایی که جسپر میفروشه رو بدید.ممنونم.
ميبخشيمت (شوخي )
خب دوست عزيز وقتي بازي رو بريزي رو هارد ديگه از روي dvd بازي رو نميخونه و
به همين دليل لنز كنسول كاملا بي كار ميشه و همين طور صداي كنسول هم كاملا خفه ميشه ...
كه از هر جهت بخواي به اين قضيه نگاه كني بازي روي هارد ريختن براي كنسولت مفيد هست ...
چرا ريسك داره ؟؟؟!!!از اونجا که فالکون هم خریدنش ریسک داره از خریدن فالکون منصرف شدم.
دوستان من در کرمانشاه الیت قیمت کردم650 تومان
چرا این قدر گرونه؟
داداش توپ خونه پاساژ اصلی طبقه بالا ولی کلا بگرد یادم نیست ارزون ترین فکر کنم طبقه 2بود
اگه میشه یک مردی بکن به من هم بگو آخه من هم میترسم از فالکون دمت گرم منتظرم
[quote=resident_evil;3504978]ميبخشيمت (شوخي )
خب دوست عزيز وقتي بازي رو بريزي رو هارد ديگه از روي dvd بازي رو نميخونه و
به همين دليل لنز كنسول كاملا بي كار ميشه و همين طور صداي كنسول هم كاملا خفه ميشه ...
كه از هر جهت بخواي به اين قضيه نگاه كني بازي روي هارد ريختن براي كنسولت مفيد هست ...
خب تا اونجاشو که میدونممیخوام بدونم چطوری به بهبود مشکل گرمایی کنسول که دوستان میگن منجر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من ديروز يه 360 پريميوم 60گيگ گرفتم 330 تومان.(قيمتو گذاشتم براي اطلاع دوستان)
وقتي كه از توي منوي دستگاه سريالشو ديدم با سريال پشت كنسول فرق داشت ميدونيد چرا؟
کپی خور کردن کاری به مادربرد (جاسپر یا فالکون) نداره درسته؟
چون این جاسپر ها که گفتم درایوهاشون همون لایتون هست خواستم ببینم اینها کپیخور کردنشون مثل همون لایتون های فالکنه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)