آقا من میخواستم اکو 6مگ بگیرم بعد عید(بعد اینکه کاهش قیمتی تو آرت 5 حاصل نشد)
ولی الان شما رو دیدم مردد شدم.
مصرف شبانت چقدر بوده که محدود شدی؟
ماکزیمم دانلودت ظرف یک ماه چقدر بوده بدون محدود شدن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا من میخواستم اکو 6مگ بگیرم بعد عید(بعد اینکه کاهش قیمتی تو آرت 5 حاصل نشد)
ولی الان شما رو دیدم مردد شدم.
مصرف شبانت چقدر بوده که محدود شدی؟
ماکزیمم دانلودت ظرف یک ماه چقدر بوده بدون محدود شدن؟
ممنون بابت راهنمایی ... پس اینکه فاکتور آکانت 6 ماهه ی من صادر شده هم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
ممنون.
تو سایت شانل یه راهنمای 57 صفحه ای واسه مودم زایکسل گذاشته.اگر اینو بگیرم:
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8961ND
میتونم باهاش کار کنم؟هیچی از تنظیمات مودم نمیدونم بهتر نیست همونو بگیرم که راهنما داره؟ (قیافشم یجوریه)
بعد از مدلایی که آنتن داخلی دارن کدوم بهتره؟
در ضمن جدا از بحث انگیزه سودجویی شاتل از معرفی مودم زایکسل ، کیفیتش چطوره؟
بالاخره بعده 5-6 بار ریست کردن مودم پینگم درست شد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید من پاسخ میدم
من زایکسل دارم مودم بدی نیست ولی از نظر شعاع پوششی اصلا خوب نیست
50 متر رو هم به زور انتن میده![]()
خواهش میکنم.ممنون از پاسختون.هر کی که نظری داره ممنون میشم نظر بده.
بردش زیاد مهم نیست من برای اتاقم میخوام شعاع 10 متر هم کافیه.کیفیت و سرعتش مهمه و این که قطع و وصل نشه.(ترجیحا آنتن داخلی ولی مهم نیست)
میشه مدل مودمتون رو هم بفرمایید؟
===
راستی من یادمه اون اوایل که از شاتل سرویس گرفتم یه نفر اومد برای نصب یه سری تنظیمات مودم تو صفحه مرورگر انجام داد.بعدا هم تو راهنمای نصبش اون تنظیماتو دیدم.
اما از چند سال پیش تا الان تا جایی که یادمه هربار ویندوز عوض کردم اصلا تنظیماتی انجام ندادم و راحت هم دارم کار میکنم با اینترنتاون تنظیمات لازمه؟ فقط برای دفعه اوله؟ وگرنه چرا من مشکلی نداشتم؟
![]()
اون تنظیماتی ک میان انجم میدن سره کاریه ، ی کانفیگه مودم هس فقط ،شما خودت ی سرچ تو گوگل بزنی راحت پیدا میکنی چجوریه....
و اون تنظیمات تا موقعی که مودم رو ریست سخت افزاری نکنی میمونه، برا همی حتی اگه ویندوزم عوض کنی مشکلی پیش نمیاد چون تنظیمات روی مودمه.....
این art1 که جدیدا اضافه شده و 21 تومنه چه فرقی با art1 28 تومنی داره؟
مصرف شبانم زیاد بوده..حدود 400
شما تهران هستی وضع شاتل تو تهران خیلی بهتره.اگر از سرور داخلی دانلود کنی امکانش کمتره محدود بشی.
سلام دوستان
من الان 512 دارم. برای دیدن ویدئو های آنلاین مشکل دارم.اگه بخوام سرعت بالا بگیرم حد اقل سرعتی که مشکل نداشته باشم چی هست ؟ می خوام پول اضافه ندم.
هم اکنون 73 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 73 مهمان)