تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4466 از 4751 اولاول ... 34663966436644164456446244634464446544664467446844694470447645164566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 44,651 به 44,660 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم نگفتم که شما گفتین کلاً منظورم بچه های شاتل بود

بله... به نظر من هم میرسه که سرویسای ART light در واقع همون سرویسای ART قبلی باشه و سرویسای ART جدید سرعت بیشتر و محدودیت کمتری نسبت به سرویسای قدیمی داشته باشند (البته من اینطور حدس می زنم)
    art light اونجوري كه مشخصه سرعتش زياد نيست مثلا 128 همون سرعت اسميش هست ، اما art اونجوري كه الان تو سايت گذاشته سرعتش 128-1024 هست.

2. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اها.
    اره همون سرویس های قبلی هست.البته ارت 1 جدید و قدیم سرعتشون با هم فرق نمیکنه و همون 100 هست...مگر اینکه تغییرات داده باشن!
    ===========================
    این شاتل با این سیاست گذاری سرویس های اکو شورش رو در اورده!!

اخه یعنی که چی مثلا به سرویس های 1ماهه اکو 1گیگ اضافه کرده.و قیمت رو کاهش نداده...کاربر توقع داره قیمتا کاهش پیدا کنه. نه اینکه اینا بگیرن حجم سرویس رو اضافه کنن و با اجبار کاربر با همون قیمت قبل سرویس رو بخواد تهیه کنه!!

خیلی زرنگن!!
    شاید یه کاربری مثل من اصلا نخواد حجم اضافه به سرویسش اضافه بشه و فقط قیمت رو کم کنن!!مگه زوره؟؟؟
    =============
    الان من سرویس اکو 6مگ دارم.که قیمتش بدون مالیات35900 هست.
    با کاهش 20 درصد قیمتش 28720 میشه!یعنی 7180 کم میشه ازش.
    ولی شاتل با زرنگیش تنها 1گیگ به قیمت این سرویس اضافه کرده! و 1گیگ قیمتش 3600 هست.!!
    این وسط 3580 تومن سود کرده و کمتر از 20 درصد قیمت رو کاهش داده!!
    پارس آنلاین هم دقیقاً همین کار رو کرده...
    تازه پارس آنلاین هیچ تغییری توی سرویسای نامحدودش نداد به این بهونه که مصوبه فقط در مورد اینترنت حجمیه!

باز صد رحمت به قاطر شما!!!

4. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

در مورد سرویس های آرت. تا اونجا که من فهمیدم تا قبل از این تغییر (برای مثال art1 ) نوشته بود تا 9 گیگ بدون اعمال محدودیت سرعت قابلیت دانلود داره.
    ولی از اونجایی که خودم هم این سرویس رو دارم به نظرم دقیقا روی 9 گیگ محدود نمیکردن سرعت رو و من فکر کنم 15-20 گیگ دانلود کردم تا محدود شدم.
    حالا حدس من اینه که این سرویس های جدید art-light دقیقا مثل آرت قبلی هست با این تفاوت که اون 9 گیگ رو دقیق حساب میکنن و دیگه من نمیتونم 15 گیگ دانلود کنم.

دقیقا این حس بهم دست داده که یه فروشنده قیمت رو 10% بیشتر از قیمت اصلی بده و بعد 10% بهمون تخفیف بده.

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اها.
    اره همون سرویس های قبلی هست.البته ارت 1 جدید و قدیم سرعتشون با هم فرق نمیکنه و همون 100 هست...مگر اینکه تغییرات داده باشن!
    ===========================
    این شاتل با این سیاست گذاری سرویس های اکو شورش رو در اورده!!

اخه یعنی که چی مثلا به سرویس های 1ماهه اکو 1گیگ اضافه کرده.و قیمت رو کاهش نداده...کاربر توقع داره قیمتا کاهش پیدا کنه. نه اینکه اینا بگیرن حجم سرویس رو اضافه کنن و با اجبار کاربر با همون قیمت قبل سرویس رو بخواد تهیه کنه!!

خیلی زرنگن!!
    شاید یه کاربری مثل من اصلا نخواد حجم اضافه به سرویسش اضافه بشه و فقط قیمت رو کم کنن!!مگه زوره؟؟؟
    =============
    الان من سرویس اکو 6مگ دارم.که قیمتش بدون مالیات35900 هست.
    با کاهش 20 درصد قیمتش 28720 میشه!یعنی 7180 کم میشه ازش.
    ولی شاتل با زرنگیش تنها 1گیگ به قیمت این سرویس اضافه کرده! و 1گیگ قیمتش 3600 هست.!!
    این وسط 3580 تومن سود کرده و کمتر از 20 درصد قیمت رو کاهش داده!!
    مهدی تو که خودت گرگ بودی باج به شغال نمیدادی

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر کنم قبلاً حجم ART1 رو توی سایت فقط 9 گیگ زده بود...اون موقع شماها که می گفتین ما راحت 30 گیگ با ART1 شاتل میگیریم که.... پس چی شد؟ خالی بندی بود؟
    من تو یه ماه تا 28 گیگ هم گرفتم بدون محدودیت

8. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alip300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فرقی هم داره ؟!

پيش فرض

art light اونجوري كه مشخصه سرعتش زياد نيست مثلا 128 همون سرعت اسميش هست ، اما art اونجوري كه الان تو سايت گذاشته سرعتش 128-1024 هست.
    آره...منم فک میکنم همینه...
    یعنی 128 دقیقا روی 16 دانلود می کنه بدون محدودیت...
    ولی با این قیمت نمی صرفه...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا زنگ بزنیم بهشون اعتراض کنیم،چه وضعشه
    هیچ کاهش حقیقی تو قیمتاشون ندادن،اون سرویس آرت لایت جدیدی هم که معرفی کردن هم از نظر ترافیک محدودیتش رو بیشتر کردن و هم اینکه قیمتش رو حدود 12 درصد کاهش دادن به جای 20 درصد که اگه بخوای دقیق محاسبه بکنی مقدار ترافیک کم شده رو محاسبه بکنی میبینی شاید ارزون نشده که هیچ،گرونم شده.
    عجب دزدایی هستن این شرکتای اینترنت،دلم خوش بود که با 20 درصد تخفیف،یه کم پول میزارم به جای این آرت 2،آرت 5 میگیرم.

کجا میشه ازشون شکایت کرد؟

من تو یه ماه تا 28 گیگ هم گرفتم بدون محدودیت
    آقا منطقه به منطقه فرق میکنه
    من تابستون آرت 4 داشتم،55 هزارتومن میدادم با مالیات اونوقت بیشتر از 31 گیگ نمیتونستم مصرف کنم.
    شما خیلی خوش شانس بودی که آرت 1 28 گیگ میگرفتی بدون محدود شدن.

بله... به نظر من هم میرسه که سرویسای ART light در واقع همون سرویسای ART قبلی باشه و سرویسای ART جدید سرعت بیشتر و محدودیت کمتری نسبت به سرویسای قدیمی داشته باشند (البته من اینطور حدس می زنم)
    در واقع شما برعکس گفتی
    سرویسای آرت جدید،سرعت کمتر و محدودیت های بیشتری دارن
    Last edited by بردیا; 06-03-2014 at 20:54.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نظر من یکیتون که از همه فداکارتر! نوع دوست تر! قهرمان تر! شجاعتر! و البته پولدارتره بره این سرویس ART1-light رو بگیره بعد بیاد به بقیه بگه چجوریه!
    Last edited by netstat; 06-03-2014 at 21:02.

12. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره...منم فک میکنم همینه...
    یعنی 128 دقیقا روی 16 دانلود می کنه بدون محدودیت...
    ولی با این قیمت نمی صرفه...
    من فکر می کنم سرعت دانلود 8 باشه
    این سرویس های base قبلا هم وجود داشتند(اون زمانا که صرفا جهت اطلاع پاشو کرده بود تو کفش سرویس های حجمی و میگفت باید نامحدود باشه)
    ولی هر کسی که این سرویس هارو گرفت مثله.... پشیمون شد چون سرعتش روی 8 کیلوبایت بود
    الان هم احتمالا به دلیل فشار وزارتخونه دوباره سرویس های نامحدود را اضافه کرده و احتمالا کیفیتش خیلی هم خوب نباشه
    آقا زنگ بزنیم بهشون اعتراض کنیم،چه وضعشه
    هیچ کاهش حقیقی تو قیمتاشون ندادن،اون سرویس آرت لایت جدیدی هم که معرفی کردن هم از نظر ترافیک محدودیتش رو بیشتر کردن و هم اینکه قیمتش رو حدود 12 درصد کاهش دادن به جای 20 درصد که اگه بخوای دقیق محاسبه بکنی مقدار ترافیک کم شده رو محاسبه بکنی میبینی شاید ارزون نشده که هیچ،گرونم شده.
    عجب دزدایی هستن این شرکتای اینترنت،دلم خوش بود که با 20 درصد تخفیف،یه کم پول میزارم به جای این آرت 2،آرت 5 میگیرم.

کجا میشه ازشون شکایت کرد؟
    هیچ شکایتی نمیشه کرد
    برداشته اینا از مصوبه اینه که حجم اینترنت ارزون میشه و شکایت هم فقط وقت تلف کردنه
    فکر کنم قبلاً حجم ART1 رو توی سایت فقط 9 گیگ زده بود...اون موقع شماها که می گفتین ما راحت 30 گیگ با ART1 شاتل میگیریم که.... پس چی شد؟ خالی بندی بود؟
    بعضی از شهر ها که خلوت هستند بیشتر دانلود می کنند ولی در کل محدودیت همون 9 گیگ هستش ولی بعد از 9 گیگ سرعتت آرام ارام کم میشه...مثلا اول میشه 80 بعد 60 و ....

14. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا واسه مودم .. از همه مدلهای بازار میشه استفاده کرد ؟ جالبه شاتل مودمهایی که پیشنهاد هم میکنه نداره

16. این کاربر از Ali_N8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •