art light اونجوري كه مشخصه سرعتش زياد نيست مثلا 128 همون سرعت اسميش هست ، اما art اونجوري كه الان تو سايت گذاشته سرعتش 128-1024 هست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
art light اونجوري كه مشخصه سرعتش زياد نيست مثلا 128 همون سرعت اسميش هست ، اما art اونجوري كه الان تو سايت گذاشته سرعتش 128-1024 هست.
پارس آنلاین هم دقیقاً همین کار رو کرده...
تازه پارس آنلاین هیچ تغییری توی سرویسای نامحدودش نداد به این بهونه که مصوبه فقط در مورد اینترنت حجمیه!
باز صد رحمت به قاطر شما!!!![]()
در مورد سرویس های آرت. تا اونجا که من فهمیدم تا قبل از این تغییر (برای مثال art1 ) نوشته بود تا 9 گیگ بدون اعمال محدودیت سرعت قابلیت دانلود داره.
ولی از اونجایی که خودم هم این سرویس رو دارم به نظرم دقیقا روی 9 گیگ محدود نمیکردن سرعت رو و من فکر کنم 15-20 گیگ دانلود کردم تا محدود شدم.
حالا حدس من اینه که این سرویس های جدید art-light دقیقا مثل آرت قبلی هست با این تفاوت که اون 9 گیگ رو دقیق حساب میکنن و دیگه من نمیتونم 15 گیگ دانلود کنم.
دقیقا این حس بهم دست داده که یه فروشنده قیمت رو 10% بیشتر از قیمت اصلی بده و بعد 10% بهمون تخفیف بده.
مهدی تو که خودت گرگ بودی باج به شغال نمیدادی![]()
من تو یه ماه تا 28 گیگ هم گرفتم بدون محدودیت
آره...منم فک میکنم همینه...
یعنی 128 دقیقا روی 16 دانلود می کنه بدون محدودیت...
ولی با این قیمت نمی صرفه...
آقا زنگ بزنیم بهشون اعتراض کنیم،چه وضعشه
هیچ کاهش حقیقی تو قیمتاشون ندادن،اون سرویس آرت لایت جدیدی هم که معرفی کردن هم از نظر ترافیک محدودیتش رو بیشتر کردن و هم اینکه قیمتش رو حدود 12 درصد کاهش دادن به جای 20 درصد که اگه بخوای دقیق محاسبه بکنی مقدار ترافیک کم شده رو محاسبه بکنی میبینی شاید ارزون نشده که هیچ،گرونم شده.
عجب دزدایی هستن این شرکتای اینترنت،دلم خوش بود که با 20 درصد تخفیف،یه کم پول میزارم به جای این آرت 2،آرت 5 میگیرم.
کجا میشه ازشون شکایت کرد؟
آقا منطقه به منطقه فرق میکنه
من تابستون آرت 4 داشتم،55 هزارتومن میدادم با مالیات اونوقت بیشتر از 31 گیگ نمیتونستم مصرف کنم.
شما خیلی خوش شانس بودی که آرت 1 28 گیگ میگرفتی بدون محدود شدن.
در واقع شما برعکس گفتی
سرویسای آرت جدید،سرعت کمتر و محدودیت های بیشتری دارن
Last edited by بردیا; 06-03-2014 at 20:54.
به نظر من یکیتون که از همه فداکارتر! نوع دوست تر! قهرمان تر! شجاعتر! و البته پولدارتره بره این سرویس ART1-light رو بگیره بعد بیاد به بقیه بگه چجوریه!![]()
Last edited by netstat; 06-03-2014 at 21:02.
من فکر می کنم سرعت دانلود 8 باشه
این سرویس های base قبلا هم وجود داشتند(اون زمانا که صرفا جهت اطلاع پاشو کرده بود تو کفش سرویس های حجمی و میگفت باید نامحدود باشه)
ولی هر کسی که این سرویس هارو گرفت مثله.... پشیمون شد چون سرعتش روی 8 کیلوبایت بود
الان هم احتمالا به دلیل فشار وزارتخونه دوباره سرویس های نامحدود را اضافه کرده و احتمالا کیفیتش خیلی هم خوب نباشه
هیچ شکایتی نمیشه کردآقا زنگ بزنیم بهشون اعتراض کنیم،چه وضعشه
هیچ کاهش حقیقی تو قیمتاشون ندادن،اون سرویس آرت لایت جدیدی هم که معرفی کردن هم از نظر ترافیک محدودیتش رو بیشتر کردن و هم اینکه قیمتش رو حدود 12 درصد کاهش دادن به جای 20 درصد که اگه بخوای دقیق محاسبه بکنی مقدار ترافیک کم شده رو محاسبه بکنی میبینی شاید ارزون نشده که هیچ،گرونم شده.
عجب دزدایی هستن این شرکتای اینترنت،دلم خوش بود که با 20 درصد تخفیف،یه کم پول میزارم به جای این آرت 2،آرت 5 میگیرم.
کجا میشه ازشون شکایت کرد؟
برداشته اینا از مصوبه اینه که حجم اینترنت ارزون میشه و شکایت هم فقط وقت تلف کردنه
بعضی از شهر ها که خلوت هستند بیشتر دانلود می کنند ولی در کل محدودیت همون 9 گیگ هستش ولی بعد از 9 گیگ سرعتت آرام ارام کم میشه...مثلا اول میشه 80 بعد 60 و ....فکر کنم قبلاً حجم ART1 رو توی سایت فقط 9 گیگ زده بود...اون موقع شماها که می گفتین ما راحت 30 گیگ با ART1 شاتل میگیریم که.... پس چی شد؟ خالی بندی بود؟![]()
آقا واسه مودم .. از همه مدلهای بازار میشه استفاده کرد ؟ جالبه شاتل مودمهایی که پیشنهاد هم میکنه نداره
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)