اينم اپلود دوباره وانت ميوه فروش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
حجم 2.7MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اينم اپلود دوباره وانت ميوه فروش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
حجم 2.7MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamid_emiter; 04-07-2008 at 11:57.
چطوری باید گرافیک پچ نصب کنم؟
آیا یکی است که بتواند به سوال من جواب دهد؟اگر کسی نمیتونه، حداقل یکی را به من معرفی کنه!
آقا من که نمیخواهم دزدی کنم!فقط میخواهم قفل فایلهای Dff را باز کنم و ماشینها را ویرایش کنم !
تازه از آنها هم استفاده تجاری نخواهم کرد!
اگه جوابمو نمیخواهید در این تاپیک بدید جوابمو به ایمیلم بفرستید:aminboy95@yahoo.com
ببخشید که باز تکرار کردم چون خیلی بهش نیاز دارم!بازم بگم قصد تجارت و ضرر زدن به کسی یا وبلاگی را ندارم!!!!
ببخشيد امين جان ماه و ستاره ها رو گم كردم ميگردم پيدا ميكنم
سلام من خواهش میکنم به خدا نیاز دارم به این فایلا یکی لطف کنه اریجینالشون رو بزاره
wheel_gn1.dff
wheel_gn2.dff
wheel_gn3.dff
wheel_gn4.dff
wheel_gn5.dff
wheel_lr3.dff
wheel_lr4.dff
wheel_or1.dff
wheel_sr3.dff
wheel_sr4.dff
یه سوال دیگه : میشه کاری کرد که آینه ماشین ها کار کنن وقتی با camera ---- تو ماشینی رو میگما
دوست عزيز وقتي ماشينو ساختي با يد با زد مودلر dff كني
تاييد ميشهعزیز من حتما کسی بلد نیست دیگه . فقط کسایی بلد هستند که اون ماشین رو ساختن بهتر از خودشون بپرسی. چون اگه اینجا کسی بلد بود حتما به تو میگفت.
آدرس دقيقو بگو من برات ميزارمسلام من خواهش میکنم به خدا نیاز دارم به این فایلا یکی لطف کنه اریجینالشون رو بزاره
wheel_gn1.dff
wheel_gn2.dff
wheel_gn3.dff
wheel_gn4.dff
wheel_gn5.dff
wheel_lr3.dff
wheel_lr4.dff
wheel_or1.dff
wheel_sr3.dff
wheel_sr4.dff
یه سوال دیگه : میشه کاری کرد که آینه ماشین ها کار کنن وقتی با camera ---- تو ماشینی رو میگما
گرافیک پچ چطوری باید نصب کنم؟
سلام دوستان
من تازه در اين بخش اومدم و مي خواهم اديت رو ياد بگيرم (قبلا در بخش كانتر استريك بودم)
اولين كاري كه دوست دارم انجام بدم
_عوض كردن تابلوهاي بزرگ (عكس رو تابلو هاي ميخواهم عوض كنم)
دومين
_عوض كردن BackGround
اگه كارهاي جالبي هم هست بگيد تا انجام بدم
در ضمن سان آندرس كه نصب كردم همون انگليسي هست و بدون دستكاري
منتطرم
با تشكر
خیلی ضروری
آیا یکی است که بتواند به سوال من جواب دهد؟اگر کسی نمیتونه، حداقل یکی را به من معرفی کنه!
آقا من که نمیخواهم دزدی کنم!فقط میخواهم قفل فایلهای Dff را باز کنم و ماشینها را ویرایش کنم !
تازه از آنها هم استفاده تجاری نخواهم کرد!
اگه جوابمو نمیخواهید در این تاپیک بدید جوابمو به ایمیلم بفرستید:aminboy95@yahoo.com
ببخشید که باز تکرار کردم چون خیلی بهش نیاز دارم!بازم بگم قصد تجارت و ضرر زدن به کسی یا وبلاگی را ندارم!!!!
گرافیک پچ رو Gta Sa چطوری باید نصب کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)