تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 446 از 983 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

منظور شما این بازیه ؟

Need For Speed Carbon

؟؟؟
    بله دیگه
    Need For Speed Carbon
    حالا میشه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

اولا شرمنده همگی که دیر جواب میدم. من چون pcم ترکیده نمیتونم مرتب سر بزنم و هر از چند گاهی با لپ تاپ یا از دانشگاه میتونم یه سر هم بیام اینجا.

اینم یه راهنما که قبلا نوشتم. اگه یه سرچ میکردی ممکن بود تو پستای قبلی من بتونی پیداش کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم بگم که اگر میخوای با steam بازی کنی باید اکانت بخری که قیمتش رو نمیدونم. ولی اگه میخوای رایگان بازی کنی باید کانتر NONSteam بگیری که لینک دانلودش تو آموزشی که گذاشتم هست.

موفق باشی
    ای بابا
    اقا ما بازی رو دانلود کردیک از لینک اول اون 3 تای بقیه بازیرو پاک کرده بودن یا لینکش خراب بود خلاصه هر چی که بود ازون 3 تا نمیشد دانلود کرد و فقط از اولی منم از اولی یعنی این:
    کد:
    دانلود کردم ولی موقع اینستال کردن ارور میدهمسنکه فایلش خرابه ارورش اینه:
    CRC error:the file C:/programfiles/valve/valve/halflife.wad doesn't mach the file in the setup's .cab file.the medium from which you are running the setup may be corrupted;contact your software vendor
    3 تا گزینه هم پایینش داره:ABORT,RETRY,IGNORE
    ما چیکار کنیم از کجا یه کانتر 1.6. درست حسابی دانلود کنیم

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا
    اقا ما بازی رو دانلود کردیک از لینک اول اون 3 تای بقیه بازیرو پاک کرده بودن یا لینکش خراب بود خلاصه هر چی که بود ازون 3 تا نمیشد دانلود کرد و فقط از اولی منم از اولی یعنی این:
    کد:
    دانلود کردم ولی موقع اینستال کردن ارور میدهمسنکه فایلش خرابه ارورش اینه:
    CRC error:the file C:/programfiles/valve/valve/halflife.wad doesn't mach the file in the setup's .cab file.the medium from which you are running the setup may be corrupted;contact your software vendor
    3 تا گزینه هم پایینش داره:ABORT,RETRY,IGNORE
    ما چیکار کنیم از کجا یه کانتر 1.6. درست حسابی دانلود کنیم
    دایی من خودم از این لینک دانلود کردم و صد در صد سالم هستش. قبل از این که نصب کنی، اون قبلی رو که نصب کردی uninstall کن و پوشه valve رو از تو Program Files پاک کن و بعد نصب کن. خلاصه این که ایراد از اون فایلی که دانلود کردی نیست.

موفق باشی

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چجوری میشه برا دکمه T یه عکس دلخواه درست کنیم و بذاریم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    sweden

پيش فرض

کمک!
    من اینترنت با سرعت فوق الاده دارم می خواهم آن لاین بازی کنم. اگر سایتی هست که می شود بازی منیم بگین

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

دایی من خودم از این لینک دانلود کردم و صد در صد سالم هستش. قبل از این که نصب کنی، اون قبلی رو که نصب کردی uninstall کن و پوشه valve رو از تو Program Files پاک کن و بعد نصب کن. خلاصه این که ایراد از اون فایلی که دانلود کردی نیست.

موفق باشی
    خب من که دروغ نمیگم در ضمن اولین بارم هست که دارم کانتر نصب میکنم یعنی قبلا اصلا نصب نبود رو سیستمم حالا من که اینو دانلود کردم همون اروری که گفتمو میده موقع نصب منم هی میزدم ignore تا بازی نصب شد حالا دوباره دانلود کنم درست میشه؟ممکنه؟لینک دیگه ای نداری ؟اون 4 تا فقط یکیش سالم بود

در ضمن من تونستم برم تو بازی و تمام اون ادرسای سروری که داده بودیو زدم ولی هیچی نمیومد هیچ سروری پیدا نمیکرد(شاید بخاطر اون ارورها باشه)وقتی ادرسو میزنم هیچی پیدا نمیکنه اینو پایینش میزنه:
    ESRB Notice:Game Experience Make Change During Online Play
    Last edited by n0100003; 08-10-2008 at 00:53.

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چجوری میشه برا دکمه T یه عکس دلخواه درست کنیم و بذاریم؟
    عزیز سعی کن قبل از این که سوال کنی یه سرچ تو تاپیک بکنی من اینو از همین تاپیک پیدا کردم.

بعد از دانلود برنامه decal converter برنامه رو باز میکنی .

از منوی فایل open picture را انتخاب میکنید...سپس عکسی به دلخواه را انتخاب میکنید.

سایز عکس رو طوری تغییر دهید که مستطیل پایین قرمز رنگ نشود ( مستطیلی که داخل آن 8192 تایپ شده )

بعد از تغییر سایز عکس...همانند عکس بالا از منوی make decal...decal را انتخاب کرده .

بعد از کلیک کردن بروی make decal...پنجره ای همانند عکس بالا را مشاهده میکنید...به روی add کلیک نمایید و محل مناسبی را برای ذخیره فایل انتخاب نمایید...بهترین جا برای ذخیره فایل دسکتاب هستش...بعد از انتخاب محل ok را بزنید .

بعد از کلیک بروی ok با پنجره ای مواجه میشوید باز هم ok را بزنید .

به محل مورد نظر که فایل را در آن ذخیره کردید بروید ... فایلی به اسم PLDECAL.WAD را میبینید این فایل همون فایل مورد نظر ما هستش...حالا این فایل را باید به این نام tempdecal.wad تغییر بدید . بعد از تغییر نام این فایل بروی فایل راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید و کنار گزینه read-only را تیک بزنید و Apply و سپس ok را بزنید.

فایل ما آماده هستش ...حالا از این فایل یه کوپی بگیرید در پوشه Past ... Cstrike کنید با پیغامی مبنی بر جایگزینی این فایل روبرو میشوید که باید yes را بزنید و جایگزین فایل قبلی بکنید .

حالا بازی را اجرا و حالشو میبرید .
    برنامه رو هم میتونی از آدرس زیر بگیری:
    کد:
    موفق باشی
    Last edited by mahdi_mbi; 08-10-2008 at 08:41.

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب من که دروغ نمیگم در ضمن اولین بارم هست که دارم کانتر نصب میکنم یعنی قبلا اصلا نصب نبود رو سیستمم حالا من که اینو دانلود کردم همون اروری که گفتمو میده موقع نصب منم هی میزدم ignore تا بازی نصب شد حالا دوباره دانلود کنم درست میشه؟ممکنه؟لینک دیگه ای نداری ؟اون 4 تا فقط یکیش سالم بود

در ضمن من تونستم برم تو بازی و تمام اون ادرسای سروری که داده بودیو زدم ولی هیچی نمیومد هیچ سروری پیدا نمیکرد(شاید بخاطر اون ارورها باشه)وقتی ادرسو میزنم هیچی پیدا نمیکنه اینو پایینش میزنه:
    ESRB Notice:Game Experience Make Change During Online Play
    خودشه من هم همین مشکل رو دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

اینجا چرا هیچکی جواب نمییییده؟؟؟؟
    من با اون مشکلاتی که گفتم و موقع نصب همش ignore file رو میزدم بازیرو نصب کردم و الانم انلاین میتونم بازی کنم حالا من اونجوری که نصب کردم و همش ignore file رو میزدم اشکالی پیش نمیاره؟ممکنه یک سری از فایل نصب نشده باشه؟الان که من انلاین بازی میکنم و اشکالی نمیبینم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

میشه بگید تو کانتر 1.6 چجوری میتونیم افلاین بازی کنیم که بازیمون خوب بشه چون انلاین خیلی سخته تا تکون میخوریم هدشات میشیم
    لطفا بگید افلاین چجوری بازی کنیم و اگر میشه درجه سختی بازیرو کمو زیاد کرد اونم بگید و چه تعداد کانترو ترور بیاریم تو زمین

من وقتی افلاین میخوام بازی کنم نمیدونم چرا فقط خودمم تنهت دیگه هیچکی نیست هیچ گزینه ای هم پیدا نمیکنم که مربوط به اوردن بازیکن باشه
    ممنون میشم یاد بدید مثل اموزش انلاین بازی کردن که خیلی بدرد بخور بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •