بله دیگه
Need For Speed Carbon
حالا میشه یا نه؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
بله دیگه
Need For Speed Carbon
حالا میشه یا نه؟
ای بابا
اقا ما بازی رو دانلود کردیک از لینک اول اون 3 تای بقیه بازیرو پاک کرده بودن یا لینکش خراب بود خلاصه هر چی که بود ازون 3 تا نمیشد دانلود کرد و فقط از اولی منم از اولی یعنی این:
دانلود کردم ولی موقع اینستال کردن ارور میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمسنکه فایلش خرابه ارورش اینه:
CRC error:the file C:/programfiles/valve/valve/halflife.wad doesn't mach the file in the setup's .cab file.the medium from which you are running the setup may be corrupted;contact your software vendor
3 تا گزینه هم پایینش داره:ABORT,RETRY,IGNORE
ما چیکار کنیم از کجا یه کانتر 1.6. درست حسابی دانلود کنیم![]()
داییمن خودم از این لینک دانلود کردم و صد در صد سالم هستش. قبل از این که نصب کنی، اون قبلی رو که نصب کردی uninstall کن و پوشه valve رو از تو Program Files پاک کن و بعد نصب کن. خلاصه این که ایراد از اون فایلی که دانلود کردی نیست.
موفق باشی![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چجوری میشه برا دکمه T یه عکس دلخواه درست کنیم و بذاریم؟
کمک!
من اینترنت با سرعت فوق الاده دارم می خواهم آن لاین بازی کنم. اگر سایتی هست که می شود بازی منیم بگین
خب من که دروغ نمیگم در ضمن اولین بارم هست که دارم کانتر نصب میکنم یعنی قبلا اصلا نصب نبود رو سیستمم حالا من که اینو دانلود کردم همون اروری که گفتمو میده موقع نصب منم هی میزدم ignore تا بازی نصب شد حالا دوباره دانلود کنم درست میشه؟ممکنه؟لینک دیگه ای نداری ؟اون 4 تا فقط یکیش سالم بود
در ضمن من تونستم برم تو بازی و تمام اون ادرسای سروری که داده بودیو زدم ولی هیچی نمیومد هیچ سروری پیدا نمیکرد(شاید بخاطر اون ارورها باشه)وقتی ادرسو میزنم هیچی پیدا نمیکنه اینو پایینش میزنه:
ESRB Notice:Game Experience Make Change During Online Play
Last edited by n0100003; 08-10-2008 at 00:53.
عزیز سعی کن قبل از این که سوال کنی یه سرچ تو تاپیک بکنیمن اینو از همین تاپیک پیدا کردم.
برنامه رو هم میتونی از آدرس زیر بگیری:
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mahdi_mbi; 08-10-2008 at 08:41.
خودشه من هم همین مشکل رو دارم
اینجا چرا هیچکی جواب نمییییده؟؟؟؟
من با اون مشکلاتی که گفتم و موقع نصب همش ignore file رو میزدم بازیرو نصب کردم و الانم انلاین میتونم بازی کنم حالا من اونجوری که نصب کردم و همش ignore file رو میزدم اشکالی پیش نمیاره؟ممکنه یک سری از فایل نصب نشده باشه؟الان که من انلاین بازی میکنم و اشکالی نمیبینم
میشه بگید تو کانتر 1.6 چجوری میتونیم افلاین بازی کنیم که بازیمون خوب بشه چون انلاین خیلی سخته تا تکون میخوریم هدشات میشیم
لطفا بگید افلاین چجوری بازی کنیم و اگر میشه درجه سختی بازیرو کمو زیاد کرد اونم بگید و چه تعداد کانترو ترور بیاریم تو زمین
من وقتی افلاین میخوام بازی کنم نمیدونم چرا فقط خودمم تنهت دیگه هیچکی نیست هیچ گزینه ای هم پیدا نمیکنم که مربوط به اوردن بازیکن باشه
ممنون میشم یاد بدید مثل اموزش انلاین بازی کردن که خیلی بدرد بخور بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)