تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 522 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا خواهشن کمک کنید من به جواب این سوالام برسم در مورد k810i

اول اینکه من بعضی جاها میبینم نوشتن صدای گوشی بده بعضی جاها نوشتن خوبه. حالا میخوام ببینم اگه من یه آهنگ mp3 برای زنگ این گوشی بذارم. بعد بذارم تو جیبم وقتی گوشی زنگ بخوره قشنگ صدا شنیده میشه یانه؟ صدا بلند هست یانه؟

بعد اینکه همه میگن رنگ دکمه هاش میره.میخوام ببینم این برای همه اتفاق می افته؟ یا ممکنه نره؟

بعذ اینکه میشه واسش قاب شیشه ای گرفت یانداره؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا خواهشن کمک کنید من به جواب این سوالام برسم در مورد k810i

اول اینکه من بعضی جاها میبینم نوشتن صدای گوشی بده بعضی جاها نوشتن خوبه. حالا میخوام ببینم اگه من یه آهنگ mp3 برای زنگ این گوشی بذارم. بعد بذارم تو جیبم وقتی گوشی زنگ بخوره قشنگ صدا شنیده میشه یانه؟ صدا بلند هست یانه؟

بعد اینکه همه میگن رنگ دکمه هاش میره.میخوام ببینم این برای همه اتفاق می افته؟ یا ممکنه نره؟

بعذ اینکه میشه واسش قاب شیشه ای گرفت یانداره؟
    كلا سري K ها صداي خيلي بلندي ندارند ولي با پچ و تقويت صدا ميتوني اين مشكل رو تا حدودي حل كني. در ضمن رينگتونت هم بايد صداي بلند داشته باشه. در مورد دكمه هاش اطلاعي ندارم چون استفاده نكردم

قاب هر مدلي بخواي دارن فقط مشكل اينجاست كه اصل هاش خيلي گرون هستند و البته كمياب

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من نمیخوام هک کنم آقا جان. لطفن کسی بیاد جواب بده که k810 داشته باشه.در ضمن من قاب گوشی منظورم نیست منظورم محافظ شیشه ای بود! یعنی چی اصلش گرونه؟ مگه محافظ شیشه ای اصل و فرع داره؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نمیخوام هک کنم آقا جان. لطفن کسی بیاد جواب بده که k810 داشته باشه.در ضمن من قاب گوشی منظورم نیست منظورم محافظ شیشه ای بود! یعنی چی اصلش گرونه؟ مگه محافظ شیشه ای اصل و فرع داره؟
    در مورد صدا من قبل از هك هم تقريبا راضي بودم ولي اصلا در حد كا750 و سري دبليو نبود ولي بيشترين حد صداش وقتي بود كه گوشي زنگ ميخورد و از اون نظر مشكلي نداره ولي اگه بخواي آهنگ گوشي بدي در مقابل گوشي هاي ديگه كم مياره.
    در مورد دكمه ها بايد بگم من يك ساله گوشي را دارم و تا حالا 17000 تا اس ام اس زدم باهاش ولي هيچ كدوم از دكمه هاش پاك نشده به هيچ وجه حتي كمرنگ هم نشده.عين روز اولش ميمونه.
    در مورد قاب هم اگر منظورت همون قاب كريستاليه آره ميشه براي كا800 و كا810 ازش استفاده كرد فقط گوشي خيلي گنده ميشه ولي ميشه و قابش تو بازار ريخته.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حسام خان شما گوشيت K800 هستش يا 810؟

راستي يه سوال فني Cid گوشيت چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها، من یه سوال داشتم حالا نمیدونم چقدر دارم خوب سوال میکنم
    1- چطوری میشه بدون کامپیوتر (فقط ازطریق خودگوشی)cid گوشی را تشخیص داد؟
    2-من الان میخوام گوشی k810 بخرم اما موندم چون گفته اند متاسفانه الان در بازار گوشی های نویی امده اند از جمله k810 که ظاهرا نو هستن اما ریفلاشرند به این معنا که دم و دستگاه هایی داخلی آنها کار کرده است راداخل قاب بسیار شبیه با قاب فابریک (که ظاهرا در بازار هم زیاد هست اما گرون تر از قاب های معمولی) میذارن،تماس های کلی را که در منوی مخفی گوشی هست رسیت میکنند و به قیمت نو به بازار میفروشند.
    حالا من موندم چطور بفهمم که طرف به من کلک نزده؟وگوشی را که به من فروخته اصل هستش؟
    قبل از هرچیز قربان همه شما

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام بچه ها، من یه سوال داشتم حالا نمیدونم چقدر دارم خوب سوال میکنم
    1- چطوری میشه بدون کامپیوتر (فقط ازطریق خودگوشی)cid گوشی را تشخیص داد؟
    2-من الان میخوام گوشی k810 بخرم اما موندم چون گفته اند متاسفانه الان در بازار گوشی های نویی امده اند از جمله k810 که ظاهرا نو هستن اما ریفلاشرند به این معنا که دم و دستگاه هایی داخلی آنها کار کرده است راداخل قاب بسیار شبیه با قاب فابریک (که ظاهرا در بازار هم زیاد هست اما گرون تر از قاب های معمولی) میذارن،تماس های کلی را که در منوی مخفی گوشی هست رسیت میکنند و به قیمت نو به بازار میفروشند.
    حالا من موندم چطور بفهمم که طرف به من کلک نزده؟وگوشی را که به من فروخته اصل هستش؟
    قبل از هرچیز قربان همه شما
    1 : والا تا اونجايي كه من ميدونم راهي نيست اگه بود عالي ميشد
    2 : اين موضوعي كه شما گفتين ممكنه از 1000 تا گوشي يكيش اينجوري باشه
    فكر نكنم اينجوريها هم كه ما ميگين باشه

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسام خان شما گوشيت K800 هستش يا 810؟

راستي يه سوال فني Cid گوشيت چنده؟
    من كا800 تبديل شده به كا810
    cid52 هم هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من كا800 تبديل شده به كا810
    cid52 هم هست.
    خوش تیپ تو که گفتی اس ام اس میزنی دکمه های K810 ات پاک نمیشه. بالاخره ما کدوم رو قبول کنیم نکنه قابش رو هم عوض کردی ناقلا؟

1 : والا تا اونجايي كه من ميدونم راهي نيست اگه بود عالي ميشد
    2 : اين موضوعي كه شما گفتين ممكنه از 1000 تا گوشي يكيش اينجوري باشه
    فكر نكنم اينجوريها هم كه ما ميگين باشه
    تایید میشه من از خیلیا پرسیدم که میشه اون امتحان کردن با کد ستاره چپ رو ریست کرد یا نه گفتن نه نمیشه کی بیکاره بشینه یه همچین کاری بکنه

اون دوستی که همچین گمانه زنی براشون پیش اومده حتما این حرف رو از کسی شنیدن که نصبت به سونی اریکسون یا 810 غرض ورزی داره

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

راستي دوستان ميخوام بدونم از اين تم هايي كه ايكون ها رو تغيير ميدند براي K810 وجود داره يا نه اگه داره لطفا برا م بزاريد. با تشكر.
    Last edited by soliman; 26-10-2008 at 14:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •