اینکه خوبه، نت موبایل و TD-LTE خیلی از ADSL بهتره.
سالها گرفتار ADSL از شرکتهای مختلف بودم، نت موبایل و TD-LTE هم سریعتره هم ارزونتر
اینکه خوبه، نت موبایل و TD-LTE خیلی از ADSL بهتره.
سالها گرفتار ADSL از شرکتهای مختلف بودم، نت موبایل و TD-LTE هم سریعتره هم ارزونتر
آهان خخخخ ببخشید من با لحنِ تند خوندمفکر کردم میگی ینی ایرانسل دروغ نمیگه که میگه فلان سرعتو میدم
شرمنده
ایرانسل میگه تلوبیون نیم بهاء هستش ولی چند روز پیش یک فیلم 200 مگی از اپلیکیشن تلوبیون دانلود کردم همون 200 مگ کم کرد. مگه سرور سایت با سرور برنامه اندرویدش یکی نیست؟
من خیلی در جریان اپلیکیشن ها نیستم ولی با مرورگر که از لیست سایت های نیم بها دانلود میکنم همون مقدار کم میکنه و نیم بهایی وجود نداره .تا الان 8 گیگ مصرف داشتم که حدودا میبایست 3 گیگش نیم بها حساب میشد ولی همون 8 گیگ از ترافیکم کم شده ، از هیچ ------ یا وی پی هم استفاده نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[emoji52]TD
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
به 707 زنگ زدم میگه روی اینترنت ثابت هنوز عملی نشده و اون ترافیکی که تو ایرانسل من قید شده فقط جهت تست هستش!
سلام؛ من سه روزه این اینترنت ثابت ایرانسلو گرفتم (مودم TK-2510) کلا سرعت و آنتن دهی و پینگ خیلی خوبی داره ولی اگه شروع کنی به استفاده سنگین (دانلود، استفاده همزمان چند نفر) دم به دقیقه قطع میشه. زنگ زدم 707 پس از نیم ساعت طرف گفت بذار کنار پنجره؛ اونجوری هم امتحان کردم فرقی نکرد. کس دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟ آیا به مدل مودم بستگی داره؟ و اینکه خلاصه این راه حلی داره یا باید عودت بدم؟ واقعا نمی خوام عودت بدم چون اگه این مشکلش حل بشه مشکل دیگه ای ندارم باهاش.
دوستان کسی میدونه چرا مودم ۲۱۰۱ با تخفیف میشه ۱۵۰ ولی مودم ۲۵۱۰ بدون تخفیف ۱۵۰ تومنه؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
مبارک باشه. میشه بگید کدوم شهر هستید و از چه طریقی خریداری کردید؟ تعویض وایمکس بودید یا عادی؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
شهر اردبیل؛ نه تعویض نبوده عادی خریدم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)