تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 858 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

همچنان در رویای سرعت و پینگ خوب هستیممممم....
    من که منطقمون نه مخابرات نه شرکت های خصوصی ADSL نمیدن به اجبار دارم از نت موبایل و TD-LTE استفاده میکنم
    اینکه خوبه، نت موبایل و TD-LTE خیلی از ADSL بهتره.
    سالها گرفتار ADSL از شرکتهای مختلف بودم، نت موبایل و TD-LTE هم سریعتره هم ارزونتر

2. 2 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوست عزیز عرایض بنده در تایید حرف‌های شما بود.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    آهان خخخخ ببخشید من با لحنِ تند خوندم فکر کردم میگی ینی ایرانسل دروغ نمیگه که میگه فلان سرعتو میدم
    شرمنده

4. این کاربر از amirh_74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ایرانسل میگه تلوبیون نیم بهاء هستش ولی چند روز پیش یک فیلم 200 مگی از اپلیکیشن تلوبیون دانلود کردم همون 200 مگ کم کرد. مگه سرور سایت با سرور برنامه اندرویدش یکی نیست؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ایرانسل میگه تلوبیون نیم بهاء هستش ولی چند روز پیش یک فیلم 200 مگی از اپلیکیشن تلوبیون دانلود کردم همون 200 مگ کم کرد. مگه سرور سایت با سرور برنامه اندرویدش یکی نیست؟
    من خیلی در جریان اپلیکیشن ها نیستم ولی با مرورگر که از لیست سایت های نیم بها دانلود میکنم همون مقدار کم میکنه و نیم بهایی وجود نداره .تا الان 8 گیگ مصرف داشتم که حدودا میبایست 3 گیگش نیم بها حساب میشد ولی همون 8 گیگ از ترافیکم کم شده ، از هیچ ------ یا وی پی هم استفاده نکردم.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

به 707 زنگ زدم میگه روی اینترنت ثابت هنوز عملی نشده و اون ترافیکی که تو ایرانسل من قید شده فقط جهت تست هستش!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

سلام؛ من سه روزه این اینترنت ثابت ایرانسلو گرفتم (مودم TK-2510) کلا سرعت و آنتن دهی و پینگ خیلی خوبی داره ولی اگه شروع کنی به استفاده سنگین (دانلود، استفاده همزمان چند نفر) دم به دقیقه قطع میشه. زنگ زدم 707 پس از نیم ساعت طرف گفت بذار کنار پنجره؛ اونجوری هم امتحان کردم فرقی نکرد. کس دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟ آیا به مدل مودم بستگی داره؟ و اینکه خلاصه این راه حلی داره یا باید عودت بدم؟ واقعا نمی خوام عودت بدم چون اگه این مشکلش حل بشه مشکل دیگه ای ندارم باهاش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چرا مودم ۲۱۰۱ با تخفیف میشه ۱۵۰ ولی مودم ۲۵۱۰ بدون تخفیف ۱۵۰ تومنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام؛ من سه روزه این اینترنت ثابت ایرانسلو گرفتم (مودم TK-2510) کلا سرعت و آنتن دهی و پینگ خیلی خوبی داره ولی اگه شروع کنی به استفاده سنگین (دانلود، استفاده همزمان چند نفر) دم به دقیقه قطع میشه. زنگ زدم 707 پس از نیم ساعت طرف گفت بذار کنار پنجره؛ اونجوری هم امتحان کردم فرقی نکرد. کس دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟ آیا به مدل مودم بستگی داره؟ و اینکه خلاصه این راه حلی داره یا باید عودت بدم؟ واقعا نمی خوام عودت بدم چون اگه این مشکلش حل بشه مشکل دیگه ای ندارم باهاش.
    مبارک باشه. میشه بگید کدوم شهر هستید و از چه طریقی خریداری کردید؟ تعویض وایمکس بودید یا عادی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

شهر اردبیل؛ نه تعویض نبوده عادی خریدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •