تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 827 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض درگيري‌ دي كانيو با نژادپرست‌ها

پائولو دي كانيو، كاپيتان پيشين لاتزيو ايتاليا با هواداران راست افراطي اين كشور درگير شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چندين تماشاگر افراطي در حالي كه به دي كانيو برخورده بودند با اعلام شعارهايي چون «تو رفيق ما نيستي، خجالت بكش. فاشيست اصيل ما هستيم.» به او حمله كردند.

در ادامه، دي كانيوي سي و هشت ساله با يكي از مهاجمان درگير شد كه اين درگيري به آسيب‌ديدگي سطحي دي‌كانيو انجاميد.

دي كانيو كه اكنون در تيم دسته چهارمي Cisco شهر رم بازي مي‌كند، خود را يك هوادار راست افراطي مي‌داند. او در سال گذشته با سلام نازي خود در ورزشگاه المپيك شهر رم همه را شگفت‌زده كرد.

اين سلام در ايتاليا به «درود رومي» منصوب است.

اين رفتار در ايتاليا به بنيتو موسوليني رهبر فاشيست ايتاليا بازمي‌گردد.

انتهاي پيام

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط FEiZ
    سلام بهروز جان.

با عرض معذرت من چندتا گله از شما دارم:

اولا که اگر دقت می کردید، من همین خبر رو گفته بودم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ثانیا شما هیچ وقت در خبرهای کوتاهتان منبع را اعلام نمیکنید، درصورتیکه این مسئله در قوانین هم آمده است. (من مطالبم را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گیرم.)

ثالثا شما که می توانید اینها را در یک پست عنوان کنید، چرا در 3 پست عنوان می کنید؟

خواهشا رسیدگی کنید.
    بابك جان حالا شما ناديده بگيريد.پيش مياد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دنيزلي: با دستبند و گردنبند مخالفم ‌خارجى‌هاى‌ پرسپوليس‌ به‌ درد نمى‌خورند!

صبح‌ ديروز تيم‌ فوتبال‌ پرسپوليس‌ اولين‌ جلسه‌ تمرينى‌ خود را با سرمربى‌ جديدش‌ برگزار کرد.
    دنيزلى‌ در اين‌ تمرين‌ بازيکنان‌ خارجى‌ پرسپوليس‌ را نپسنديد. او به‌ شدت‌ خواهان‌ بازگشت‌ کاظميان‌ شد و بازيکنان‌ را تهديد کرد اگر منظم‌ نباشند اخراج‌ مى‌شوند!
    اولين‌ جلسه‌ تمرين‌ چگونه‌ بود؟
    قبلاً‌ آشنايى‌ نسبى‌ به‌ اين‌ تيم‌ داشته‌ام. روش‌ تمرينى‌ من‌ نيز همانند اين‌ جلسه‌ يکسان‌ و جدى‌ خواهد بود. زمان‌ کمى‌ تا شروع‌ رقابت‌هاى‌ ليگ‌ و فينال‌ جام‌حذفى‌ داريم. در اين‌ مدت‌ کوتاه، بايد دو هدف‌ شناسايى‌ بازيکنان‌ و شناسايى‌ يک‌ سيستم‌ ايده‌آل‌ را آغاز کنيم‌ که‌ اميدوارم‌ تا پيش‌ از شروع‌ رقابت‌هاى‌ ليگ‌ اين‌ دو کار را انجام‌ دهيم.
    تا چه‌ حد از بازيکنان‌ فعلى‌ تيم‌ راضى‌ هستيد؟
    احتمال‌ دارد بازيکنانى‌ از تيم‌ فعلى‌ حذف‌ شوند ولى‌ بايد منتظر ماند. اگر شرايط‌ براى‌ بازگشت‌ جواد کاظميان‌ فراهم‌ نشود، قطعاً‌ يک‌ بازيکن‌ در پست‌ او و يک‌ مدافع‌ ديگر را جذب‌ خواهيم‌ کرد. البته‌ از بازيکنان‌ خارجى‌ هم‌ راضى‌ نيستم‌ و آنها بايد براى‌ هر گونه‌ تغييرى‌ منتظر بمانند.
    چه‌ هدفى‌ از آمدن‌ به‌ پرسپوليس‌ داريد؟
    هدف‌ من‌ از آمدن‌ به‌ اين‌ تيم‌ مشخص‌ است. من‌ و باشگاه‌ مى‌دانيم‌ که‌ براى‌ چه‌ چيزى‌ همکارى‌ مى‌کنيم. اگر باشگاه‌ پرسپوليس‌ حرفه‌اى‌ عمل‌ کند و مشکلاتى‌ براى‌ اجراى‌ برنامه‌ها وجود نداشته‌ باشد، هيچ‌ مشکلى‌ با اين‌ تيم‌ نخواهم‌ داشت. اگر پرسپوليس‌ در اين‌ مسير شرايط‌ نگران‌کننده‌اى‌ را فراهم‌ نسازد، هيچ‌ مشکلى‌ با يکديگر نخواهيم‌ داشت. نبايد وضعيتى‌ فراهم‌ شود که‌ رفتارهايى‌ مانند بازى‌ پاس‌ و ذوب‌آهن‌ فراهم‌ شود. قطعاً‌ اگر مى‌خواهيم‌ چنين‌ مشکلاتى‌ ايجاد نشود، پرسپوليس‌ بايد مانع‌ هر حرکتى‌ براى‌ شکل‌گيرى‌ اين‌ مشکلات‌ شود.
    احتمال‌ تغيير در ا عضاى‌ کنونى‌ کادر فنى‌ چقدر است؟
    فعلاً‌ برنامه‌ خاصى‌ براى‌ اين‌ موضوع‌ ندارم. کليه‌ صحبت‌هايى‌ هم‌ که‌ در اين‌ خصوص‌ مطرح‌ شده‌ است، از قول‌ من‌ نبوده. اگر هم‌ قرار باشد تغييرى‌ حاصل‌ شود، قطعاً‌ اعلام‌ خواهم‌ کرد. نبايد زياد به‌ حاشيه‌ها توجه‌ کرد.
    قبل‌ از شروع‌ تمرين‌ حسابى‌ بازيکنان‌ را تهديد کرديد.
    من‌ يک‌ مربى‌ حرفه‌اى‌ هستم‌ و نظم‌ و انضباط‌ حرف‌ اول‌ و آخر تمرينات‌ مرا مى‌زند و دوست‌ ندارم‌ شاهد بى‌نظمى‌ در تيم‌ باشم. بستن‌ قلم‌بند اجبارى‌ است‌ و اگر کسى‌ اين‌ مسئله‌ را رعايت‌ نکند جريمه‌ مى‌شود.
    همه‌ غيبت‌ها بايد با نظر من‌ باشد اگر غير از اين‌ باشد بازيکن‌ اخراج‌ خواهد شد. حرف‌ اول‌ و آخر اين‌ تيم‌ را من‌ مى‌زنم‌ و حرف‌ هيچ‌کس‌ به‌ غير از من‌ نبايد اجرا گردد.
    به‌ چند نفر به‌ خاطر نداشتن‌ قلم‌بند تذکر داديد.
    بستن‌ قلم‌بند در تمرين‌ اجبارى‌ است‌ و اگر کسى‌ اين‌ مسئله‌ را رعايت‌ نکند جريمه‌ مى‌شود. گردنبند، دستبند و اين‌ قبيل‌ وسايل‌ هنگام‌ تمرين‌ نبايد به‌ همراه‌ بازيکن‌ باشد اگر چنين‌ چيزى‌ را ببينم‌ به‌ شدت‌ با آن‌ برخورد خواهم‌ کرد.
    ظاهراً‌ از بازيکنان‌ خواسته‌ايد مصاحبه‌ نکنند.
    بله‌ به‌ آنها گفتم‌ از مصاحبه‌ جنجالى‌ و ايجاد حاشيه‌ دورى‌ کنند. اگر اين‌ مسائل‌ ديده‌ شود مطمئناً‌ بازيکن‌ فوق‌ به‌ باشگاه‌ معرفى‌ مى‌شود و بايد بساط‌ خود را جمع‌ کند و برود. کار ما جدى‌ است، در تمرين‌ بايد با تمام‌ وجود تمرين‌ کنند. اگر هر بازيکنى‌ در تمرين‌ ضعيف‌ کار کند از ترکيب‌ اصلى‌ کنار مى‌رود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

براى‌ هامبورگ‌ که‌ او را محبوب‌ مى‌داند کاپيتانى‌ مهدى‌ فقط‌ براى‌ تيم‌ ايران‌ خوب‌ است؟!

سايت‌ رسمى‌ باشگاه‌ هامبورگ‌ در گزارشى‌ در مورد کاپيتانى‌ مهدى‌ مهدوى‌کيا در تيم‌ملى‌ ايران‌ نوشته‌ است: «مهدى‌ مهدوى‌کيا بازيکن‌ محبوب‌ باشگاه‌ هامبورگ‌ از اين‌ پس‌ به‌ جاى‌ على‌ دايى‌ بازوبند کاپيتانى‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ را بر دست‌ مى‌بندد.»
    حالا اين‌ سئوال‌ پيش‌ مى‌آيد که‌ اگر مهدوى‌کيا تا اين‌ حد در باشگاه‌ هامبورگ‌ محبوب‌ است‌ و اين‌ نکته‌ در تمام‌ نظرخواهى‌هاى‌ اين‌ باشگاه‌ به‌ اثبات‌ رسيده‌ و با توجه‌ به‌ اين‌ نکته‌ در ميان‌ مردان‌ ورزشگاه‌ AolArena هيچ‌ يک‌ به‌ اندازه‌ مهدى‌ سابقه‌ بازى‌ ندارد (و مهدوى‌کيا هفت‌ سال‌ است‌ که‌ در باشگاه‌ هامبورگ‌ بازى‌ مى‌کند) پس‌ چرا بازوبند کاپيتانى‌ باشگاه‌ را به‌ او ندادند و حتى‌ او را کاپيتان‌ چندم‌ باشگاه‌ هم‌ به‌ حساب‌ نياوردند؟ آيا کاپيتانى‌ مهدى‌ خوب‌ است‌ به‌ شرطى‌ که‌ براى‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ باشد نه‌ باشگاه‌ هامبورگ...؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال‌ -1 آنکارا دمير صفر پيروزى‌ ناپلئونى‌ آبى‌پوشان‌ در ترکيه ‌

استقلال: سيدمهدى‌ رحمتي، مرتضى‌ ابراهيمي، سعيد لطفي، پيروز قرباني، اصغر طالب‌نسب، محمد نوازى‌ (بهشاد ياورزاده)، عليرضا منصوريان‌ (فرزاد مجيدي)، قنبرى‌ (بازيکن‌ اميد استقلال)، مهدى‌ اميرآبادي، على‌ عليزاده‌ (داسيلوا) و مرتضى‌ هاشمى‌زاده. تيم‌ استقلال‌ که‌ براى‌ برپايى‌ اردوى‌ تدارکاتى‌ راهى‌ ترکيه‌ شده‌ است، ديروز در اولين‌ بازى‌ دوستانه‌ خود در کمپ‌ Blue مقابل‌ آنکارا دمير قرار گرفت‌ و در پايان‌ با تنها گل‌ داسيلوا که‌ روى‌ پاس‌ بهشاد ياورزاده‌ شکل‌ گرفت‌ به‌ پيروزى‌ ناپلئونى‌ دست‌ يافت.
    استقلال‌ که‌ در غياب‌ ملى‌پوشانش‌ مقابل‌ حريف‌ صف‌آرايى‌ کرده‌ بود به‌ بازى‌ از کناره‌ها روآورد و بيشتر دقايق‌ بازى‌ سعى‌ داشت‌ با سانتر از جناحين‌ به‌ گل‌ دست‌ يابد که‌ اين‌ تاکتيک‌ فقط‌ يک‌ بار جواب‌ داد. مربيان‌ استقلال‌ اعتقاد داشتند انجام‌ تمرينات‌ بدنسازى‌ در چند روز اخير باعث‌ شده‌ تا بازيکنان‌ نتوانند از تمام‌ توان‌ خود در ميدان‌ بهره‌ بگيرند.
    در حاشيه...
    * على‌ انصاريان، ميثم‌ بائو و گيلااورى‌ بنا به‌ دلايل‌ مختلف‌ در اين‌ بازى‌ حضور نداشتند و نظاره‌گر عملکرد همبازيان‌ خود بودند. البته‌ گفته‌ مى‌شود دليل‌ عدم‌ حضور آنها اين‌ بوده‌ که‌ اين‌ سه‌ بازيکن‌ هنوز به‌ طور کامل‌ از بند آسيب‌ديدگى‌ رها نشده‌اند.
    * صمد مرفاوى‌ در طول‌ بازى‌ با داد و فريادهاى‌ خود نکات‌ لازم‌ را به‌ شاگردانش‌ گوشزد مى‌کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نکيسا از پاس‌ جدا شد!

نيما نکيسا سنگربان‌ باسابقه‌ تيم‌ پاس‌ تهران‌ که‌ اواسط‌ فصل‌ گذشته‌ با خواست‌ مصطفى‌ دنيزلى‌ از اين‌ تيم‌ کنار گذاشته‌ شده‌ بود و با آمدن‌ جلالى‌ بار ديگر به‌ جمع‌ سبزپوشان‌ بازگشته‌ بود، روز گذشته‌ به‌ ناگاه‌ از اين‌ تيم‌ جدا شد و اکنون‌ بازيکن‌ آزاد محسوب‌ مى‌شود. گويا اين‌ تصميم‌ به‌ صورت‌ توافقى‌ و براساس‌ تمايل‌ خود نکيسا صورت‌ گرفته‌ است‌ و اين‌ درحالى‌ است‌ که‌ تنها چهار روز به‌ پايان‌ فصل‌ نقل‌ و انتقالات‌ باقى‌ مانده‌ است.
    گفتنى‌ است‌ پاس‌ هم‌اکنون‌ از وجود سه‌ دروازه‌بان‌ به‌ نام‌هاى‌ رودباريان، صفا و اسلامى‌ بهره‌ مى‌برد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

شاه‌حسيني: رأى‌ کميته‌ انضباطى‌ دوشنبه‌ اعلام‌ مى‌شود انصارى‌فرد دست‌هاى‌ پشت‌پرده‌ را نشان‌ بدهد!

اين‌ روزها اختلافاتى‌ ميان‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ و فدراسيون‌ فوتبال‌ به‌وجود آمده‌ و حتى‌ مديرعامل‌ پرسپوليس‌ نيز اظهاراتى‌ را عليه‌ فدراسيون‌ بيان‌ کرده‌ است.
    عبدالرحمن‌ شاه‌حسينى‌ دراين‌باره‌ مى‌گويد: انصارى‌فرد بهتر است‌ از کلى‌گويى‌ اجتناب‌ کرده‌ و دست‌هاى‌ پشت‌ پرده‌ را رو کند.
    وى‌ گفت: اگر منظور مديرعامل‌ پرسپوليس، فدراسيون‌ است‌ بايد موضع‌ خود را مشخص‌ کند تا ما جوابگوى‌ او باشيم.
    وى‌ افزود: انصارى‌فرد گفته‌ است‌ که‌ عده‌اى‌ تصميم‌ دارند به‌ پرسپوليس‌ ضربه‌ بزنند، حتى‌ اگر فدراسيون‌ منظور ايشان‌ نبوده‌ است‌ بايد با ذکر نام، مشخص‌ شود تا کميته‌ انضباطى‌ پيگيرى‌ کند.
    شاه‌حسينى‌ در مورد رأى‌ کميته‌ انضباطى‌ درخصوص‌ طلب‌ بازيکنان‌ پرسپوليس‌ گفت: ابراهيمى‌ به‌ طور توافقى‌ با باشگاه‌ مشکل‌ خود را حل‌ مى‌کند و پرونده‌ على‌ انصاريان‌ به‌ دليل‌ توافقاتى‌ که‌ قبل‌ از جداشدن‌ با باشگاه‌ داشته‌ است‌ نياز به‌ بازبينى‌ دارد اما رأى‌ بقيه‌ بازيکنان‌ روز دوشنبه‌ اعلام‌ خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دارابي: ميرزاپور فقط‌ با سايپا تمرين‌ مى‌کند

سنگربان‌ فصل‌ گذشته‌ فولاد به‌ يک‌ باره‌ سر از تمرينات‌ سايپا درآورد تا شايعه‌ حضور او در جمع‌ نارنجى‌پوشان‌ که‌ از مدت‌ها پيش‌ وجود داشت، جدى‌تر شود. دارابي، مدير سازمان‌ فوتبال‌ سايپا در اين‌ خصوص‌ اظهار داشت: چند روز پيش‌ ميرزاپور در هتل‌ المپيک‌ مرا ديد و از آنجا که‌ او فعلاً‌ بدون‌ تيم‌ است‌ از من‌ خواست‌ براى‌ اينکه‌ بدنش‌ از فرم‌ مطلوب‌ خارج‌ نشود، مدتى‌ را با سايپا تمرين‌ کند. در همين‌ راستا او روز دوشنبه‌ در تمرينات‌ ما حضور يافت‌ و تمرين‌ کرد.
    وى‌ ادامه‌ داد: همانطور که‌ پيش‌ از اين‌ گفته‌ام‌ سايپا درحال‌ حاضر سه‌ دروازه‌بان‌ آماده‌ دارد که‌ نام‌ آنها نيز در فدراسيون‌ فوتبال‌ ثبت‌ شده‌ است‌ و به‌ هيچ‌وجه‌ قصد نداريم‌ نام‌ ديگرى‌ را به‌ اين‌ ليست‌ اضافه‌ کنيم

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کعبي: سوريه‌ را دست‌کم‌ گرفتيم‌ من‌ و عنايتى‌ به‌ تيم‌ملى‌ نمى‌رسيم!

حسين‌ کعبى‌ مدافع‌ ملى‌پوش‌ کشورمان‌ به‌ همراه‌ ديگر اعضاى‌ تيم‌ الامارات‌ در اردوى‌ هانوفر آلمان‌ حضور دارد. کعبى‌ نگران‌ پيوستنش‌ به‌ تيم‌ملى‌ است.
    حسين! وضعيت‌ اردو چطور است؟
    ما اردوى‌ خوبى‌ را در آلمان‌ برپا کرده‌ايم‌ و تمرينات‌ آماده‌سازى‌ تيم‌ زيرنظر مربيان‌ ادامه‌ دارد. اردوى‌ ما در شهر هانوفر برپا شده‌ است‌ و اميدوارم‌ بتوانيم‌ وحيد هاشميان‌ را هم‌ ملاقات‌ کنيم.
    چه‌ زمانى‌ در اردوى‌ تيم‌ملى‌ حاضر خواهيد شد؟
    نمى‌دانم! شايد ما نتوانيم‌ خودمان‌ را به‌ اردوى‌ تيم‌ملى‌ برسانيم‌ چون‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ براى‌ ما دعوت‌نامه‌اى‌ ارسال‌ نکرده‌ است‌ و شايد اين‌ مسأله‌ براى‌ من‌ و عنايتى‌ مشکل‌ساز شود! (احتمالاً‌ فاکس‌ روابط‌ بين‌الملل‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ به‌ دفتر باشگاه‌ الامارات‌ ارسال‌ شده‌ است.)
    به‌ نظرت‌ در ديدار با کره‌جنوبى‌ فيکس‌ مى‌شوي؟
    من‌ در بازى‌ مقابل‌ سوريه‌ هم‌ مى‌توانستم‌ براى‌ دقايقى‌ به‌ ميدان‌ بروم‌ چون‌ يک‌ هفته‌ قبل‌ از آن‌ دچار مصدوميت‌ شده‌ بودم‌ اما حالا فرم‌ بدنى‌ مطلوبى‌ دارم‌ و مشکلى‌ براى‌ حضور در ترکيب‌ ثابت‌ تيم‌ ندارم‌ و منتظر تصميم‌ مربيان‌ تيم‌ مى‌مانم.
    چرا مقابل‌ سوريه‌ نتوانستيم‌ به‌ نتيجه‌ لازم‌ برسيم؟
    ما هميشه‌ حريفان‌ آسيايى‌ را دست‌کم‌ مى‌گيريم. قبل‌ از بازى‌ همه‌ فکر مى‌کردند سوريه‌ را با سه، چهار گل‌ مى‌بريم‌ و نتيجه‌اش‌ اين‌ شد که‌ ديديد.
    ديدار با کره‌جنوبى‌ را چگونه‌ ارزيابى‌ مى‌کنيد؟
    کره‌جنوبى‌ جزو مدعيان‌ اصلى‌ قاره‌ آسياست. اگر لژيونرها برسند با قدرت‌ بيشترى‌ به‌ مصاف‌ کره‌جنوبى‌ مى‌رويم‌ ضمن‌ اينکه‌ مى‌توانيم‌ با ارائه‌ يک‌ بازى‌ دور از احساس‌ برنده‌ اين‌ ديدار باشيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

زنگ‌ خطر براى‌ نيکبخت‌ به‌ صدا درآمد

محمد نصرتى‌ که‌ در اردوى‌ قبلى‌ تيم‌ملي، جايى‌ در بين‌ 40 ملى‌پوش‌ کشورمان‌ هم‌ نداشت، اين‌ بار براى‌ بازى‌ با کره‌ و سوريه‌ به‌ اردو دعوت‌ شده‌ است. اين‌ مسأله‌ نشان‌ مى‌دهد که‌ قلعه‌نوعى‌ از کار نيکبخت‌ به‌ عنوان‌ يک‌ دفاع‌ چپ‌ راضى‌ نيست‌ و شايد مقابل‌ کره، نصرتى‌ را در آن‌ پست‌ قرار دهد. اگر اين‌ مسأله‌ تحقق‌ پيدا کند آن‌ وقت‌ از بين‌ نيکبخت‌ و معدنچى‌ يکى‌ نيمکت‌ نشين‌ مى‌شود و ديگرى‌ در نقش‌ هافبک‌ چپ‌ به‌ ميدان‌ خواهد رفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •