تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 446 از 1547 اولاول ... 3463964364424434444454464474484494504564965469461446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    برای من همچنان رایگانه ، احتمالا شما مودم رو خاموش روشن نکردید؟
    سلام جالب بود اتفاقا من همون شب ای پیم عوض شد اما باز هم رایگان بود تا نیم ساعت قبل... دلیلش رو هم نفهمیدم ، فک کردم چون از سایت نماوا طرح رو خریداری کردم برای شاتل لند از همون روز فعال شده اما اتفاقی دیدم داره حجم کم میکنه کنسل کردم
    دو روز قبل وقتی رایگان دانلود میکردم تا کمتر از 3 گیگابایت در پنل زد که حجم رایگان و به اینصورت محاسبه میشد اما بعد از اون هرچقد دانلود میکردم نه در رایگان بود نه در مصرفی..
    انشاالله که همیشه این طرح خصوصا با همین مبلغ 10.000 تومان داشته باشه (جدا از جشنواره) ، خیلی بهتر از فشفشه های های وب هست
    با سپاس

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    برای من همچنان رایگانه ، احتمالا شما مودم رو خاموش روشن نکردید؟
    من حجم زیاد خریدم ،ریسک‌نکردم‌ببینم رایگانه یا نه،دانلودی‌هم‌‌ ندارم به اون صورت ...

3. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من حجم زیاد خریدم ،ریسک‌نکردم‌ببینم رایگانه یا نه،دانلودی‌هم‌‌ ندارم به اون صورت ...
    اهان فک کردم برای شما رایگانش برداشته شده ، پس احتمالا برای همه تا امروز رایگان بوده

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان سرویس هایی که شبانه رایگان دارند حجم دانلود دارند ؟ مثلا بیشتر از 10گیگ تو دانلود شبانه تجاوز کنه سرعت کمتر بشه یا نه اینطور نیست و همیشه ثابته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اگر یک همچین بسته ای به جای نماوا برای آپلودسنترش بزاره عالی میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان سرویس هایی که شبانه رایگان دارند حجم دانلود دارند ؟ مثلا بیشتر از 10گیگ تو دانلود شبانه تجاوز کنه سرعت کمتر بشه یا نه اینطور نیست و همیشه ثابته؟
    اینطور که دوستان گفتند زیاد دانلود کنید محدود میشید
    اگر یک همچین بسته ای به جای نماوا برای آپلودسنترش بزاره عالی میشه
    اینطور که خودش نوشته : بسته تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند ، مثل اینکه برای اپلود سنتر هم هست بنده خریدم اما 26 باید فعال بشه ببینم همینطوره یا خیر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

دوستان توجه کنید که این بسته نماوا + شاتل لند فقط برای ترافیک رایگان از سایت نماوا هست.
    این طرح اصلا ربطی به آپلودسنتر/دانلودسنتر نداره.
    اگه بسته ۷تومانی رو خریداری کنید فقط دسترسی نامحدود به فیلم ها دارید و از ترافیکتون کم میکنه.
    اگه بسته ۱۰تومانی رو بگیرید جدا از دسترسی نامحدود به فیلم های نماوا، از حجم و ترافیکتون کم نمیکنه و در اصل شاتل لند بحساب میاد.
    دانلود سنتر و آپلودسنتر بحثشون از این طرح جداست ،وگرنه باید این آفر هم داخل آپ/دانلودسنتر موجود میبود!.
    لطفا خودتون و کاربران دیگه رو گمراه نکنید.
    موفق باشید.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان توجه کنید که این بسته نماوا + شاتل لند فقط برای ترافیک رایگان از سایت نماوا هست.
    اگه بسته ۷تومانی رو خریداری کنید فقط دسترسی نامحدود به فیلم ها دارید و از ترافیکتون کم میکنه.
    اگه بسته ۱۰تومانی رو بگیرید جدا از دسترسی نامحدود به فیلم های نماوا، از حجم و ترافیکتون کم نمیکنه و در اصل شاتل لند بحساب میاد.
    دانلود سنتر و آپلودسنتر بحثشون از این طرح جداست ،وگرنه باید این آفر هم داخل آپ/دانلودسنتر موجود میبود!.
    موفق باشید.
    درسته خود شاتل هم اینو کامل در سایتش گفته و اصلا ربطی به آپلودو دانلود سنتر نداره

شرایط ویژه خرید بسته های هیجان انگیز شاتل لند

با توجه به استقبال بی نظیر شما کاربران عزیز از جشنواره‌های شاتل‌لند، این‌بار بر آن شدیم بسته‌های هیجان انگیز جدیدی را در مجموعه وب‌سایت‌های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اختیار کاربران قرار دهیم. امیدوارم این پیشنهادها بتواند رضایت شما عزیزان را بیش از پیش فراهم سازد.

• بسته طلایی تماشای نامحدود فیلم:
    • یک ماه تماشای تمامی فیلم های سایت نماوا بدون پرداخت هزینه فیلم
    • ویژه همه کاربران وب سایت نماوا

مبلغ قابل پرداخت ١٥،٠٠٠ تومان (با تخفیف جشنواره ٧,٥٠٠ تومان)

• بسته تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند:
    • یک ماه تماشای بدون هزینه تمامی فیلم های سایت نماوا به همراه ترافیک نامحدود
    • ویژه کاربران اینترنت پرسرعت شاتل

مبلغ قابل پرداخت ٢٠،٠٠٠ تومان (با تخفیف جشنواره ١٠،٠٠٠ تومان)
    شرایط ویژه خرید بسته های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    کاربران عزیز، از تاریخ سه شنبه ١٥ تیرماه تا تاریخ ٣١ تیرماه ١٣٩٥ می توانند با ٥٠ درصد تخفیف، اقدام به خرید بسته های "تماشای نامحدود فیلم" و "تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند" نمایند. افزون بر این به هریک از شما عزیزانی که یکی از این بسته ها را خریداری نموده اید ، هدیه ویژه ٥ گیگابایت ترافیک اینترنت رایگان نیز اهدا خواهد شد. لازم به توضیح است این بسته ترافیک ٥ گیگی ویژه مشتریان شاتل خواهد بود که باید از زمان دریافت آن را طی سه روز مصرف نمایند.
    زمان فعال سازی بسته ها:
    بسته های خریداری شده، از تاریخ ٢٦ تیرماه ١٣٩٥ به مدت یک ماه برای آن دسته عزیزانی که بسته هایشان را تا قبل از این تاریخ خریداری کرده اند فعال می شود و چنانچه کاربری بعد از تاریخ ٢٦ تیرماه اقدام به خرید هر یک از بسته ها نماید، از همان لحظه قادر خواهد بود از بسته خریداری شده خود استفاده کنند.
    به منظور خریداری هر یک از این بسته ها تنها کافی‌ست در سایت نماوا ثبت نام کنید و پس از ورود می توانید از این صفحه بسته مورد نظر خود را خریداری کنید.

Last edited by Dr Nima; 11-07-2016 at 22:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

من در بازه رایگان شبانه از ساعت 1 تا 3 سرعت دانلود و اینترنتم کلا کم میشه با این که دوباره اینترنت رو تمدید کردم. البته از ساعت 3 تا 8 سرعت دوباره به حالت طبیعی برمیگرده. مشکل چیه؟

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

موفق باشید.
    اگه سرورهای نماوا و شاتل لند یکی باشه که قطعا هست و به قول شما " در اصل شاتل لند بحساب بیان " بعید میدونم دانلود از آپ سنتر تفکیک بشه از نماوا . یعنی در این حد پیشرفت کردن که بفهمن ترافیک مصرفی از آپ سنتر بوده یا نماوا ؟!
    بازم دوستان هستن و تست میکنن 26 ام .

12. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •