تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 752 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا تو همین هفته میرم سراغش بهتون خبر میدم ! البته ظاهرا قبل از ما ترتیبش رو میدند فقط خواهشا هر چی اون جا بود رو خالی نکنید !
    دوست عزیز خواستی بری یه سری عکس و مقاله ببین درباره نحوه تشخیص فیک بودنش بعد برو

2. 3 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برام زیاد مهم نیست . اینو میخوام تا فعلا بدون iem نمونم . ضمن اینکه من در مورد کلیپش تقلبی چیز زیادی نشنیدم . البته تا من برسم به مغازه دوستان زحمت تستش رو کشیدند . فقط مضووع اینه که میگن صدای s4 قبل از burn in خیلی داغونه !
    Last edited by mehrdad_ati; 06-11-2011 at 17:55.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

عزیز شما اگر سبکی که گوش میدی و وسیله ای که میخوای هدفون رو وصل کنی بهش بگی دوستان بهتر راهنماییت میکنن. با این حال به ep830 کریتیو میتونی یک نظری داشته باشی زیر50 تومن هست و نسبت به قیمتش خیلی خوبه. مخصوصا اگر سبکهای الکترونیک بیشتر گوش میدی
    سلام... بنده بیشتر با آیپاد تاچ و پی سی گوش می کنم...
    سبک هم دقیق نمیدونم از اوپرا گرفته تا متال کلا گوش میکنم ولی بیشتر پاپ متمایل به راک

5. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yashar2k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

يه هدفون بيسيم (بلوتوث) خوب با قيمت 50-60 براي گوشي نوكيا 5800 معرفي كنيد!با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا چه فرقي بين ام 30 و ام35 بجز ظاهر وجود داره؟راستي رضا جون من ام 50 رو كه تست ميكردم حس ميكردم يه خورده بيسش زيادي قويه نميدونم اين حس من بود يا گوشام ايراد داره ولي دوست دارم بيس متعادلتري از ام 50 داشته باشه هدفونم و تا ممكنه ميد عالي و با جزييات.حالا كدوم ام 30 يا 35؟يا جفتش؟

داره خودمونی میشه monavari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خواهش میکنم قربان
    اگر بشه اسمش رو گذاشت اطلاعات در خدمتیم
    شما لطف دارید

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

این سری audio technica همشون همینطوری هستند من هم چون بیشتر AKG گوش کردم به این حالت صدا عادت ندارم اگه احساس میکنی خوشت نمیاد شاید بهتر باشه سراغ برند های دیگه بری

10. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام مجدد به همه دوستان گل

یعنی یه سوال پرسیدی من با این حاضر جوابی کم آوردم ... راست میگی
    سلام به شما
    پس صبر کنید تا بقیه ش این که هیچ بود
    ولی من بی صبرانه منتظر ریویوی شما هستم . خدا رو چه دیدی شاید شیطون کار خودش رو کرد.
    به روی چشم قولش رو به Peaceful1 (همون که همه چیو لو داد) داده بودم و اینجا هم به شما و بقیه، که از اولین مرحله تا انتها براتون شرح میدم که این EX1000 چطوریه صداش و ارزش داره هزینه ای که براش میشه یا نه
    شما از کجا میدونی که Peaceful1 ممکنه خود شیطونه نباشه (:
    اما خارج از شوخی:
    Peaceful1 یکی از کاربرهای بسیار فعال و دلسوز اینجاست که خیلی با حوصله دنبال می کنه فقط یه ایراد کوچولو داره و اون اینکه هر چی ازش بپرسی میگه نمی دونم در حالیکه می دونه!
    به هر حال Peaceful1 کسی بود و هست که باعث شد اینجا باشم تا از تجربه هم استفاده کنیم شما یه نگاه کوچولو به یادداشت های توی پروفایل بکنید تا متوجه این مورد بشید
    شما بگیر ما سعی میکنیم بهتون روحیه بدیم که احساس نکنی ارزش کیفیت به قیمت پایینه
    مثلآ برام دست میزنین (:
    خوب من تجربه زیادی ندارم و فقط میتونم راجع به M50 نظر بدم و حتما این کار رو میکنم.
    پس بفرما تا همه هدفونهای دنیا رو نداشته باشید نباید نظری بدید!
    اینجا محل محل محل تبادل نظره نه چیز دیگه عزیزم بهتر که شما هرچی دلت می خاد بگی اگه درست بود که همه اونایی که نمی دونستند یا کم دقتی کرده بودند استفاده میکنند و اگه اشتباه بود یکی ممکنه درستش رو بگه تا هم شما و هم همه اونایی که نمی دونستند یاد بگیرند به همین آسونی مثلآ یادتون میاد روز اولی که می خواستید جمله سازی به این سادگی رو یاد بگیرید چی می گفتید؟! مطمئنن بارهای اول خیلی بی ربط می تونسته باشه اما کسی که بلد بود شما رو راهنمایی که و حالا شما یکی دیگه و . . .
    اول اینکه شما رو سر ما جاداری
    تا جایی که یادمه شما قبلا گفته بودی تو پلیر های کریتیو این امکان وجود نداره ( البته امیدوارم اشتباه متوجه نشده باشم)
    قربان شما این نظر لطف شماست
    نه فکر می کنم اشتباهی شده اما:
    از تمام پلیرهای دیجیتالی و آنالوگ میشه خروجی Line Out دریافت کرد و اگه به هر دلیلی در دسترس نباشه کافی یا شما کمی تخصص در زمینه الکترونیک داشته باشید یا اینکه از یک متخصص بخواهید براتون این خروجی رو در دسترس کنه به عنوان مثال اکثر پلیرهای پرتابل این امکان رو ندارند اما اگه قسمت آمپ اون که معمولآ کنار جک خروجی هدفون هست توسط یه آماتور الکترونیک هم دنبال بشه به راحتی می تونه اون دو تراک (مسیر ارتباطی روی برد) رو که مربوط به همون صدای Line Out هست رو توسط یک سیم یا جک جداگانه براتون از پلیر بیرون بیاره و اگه خیلی استاد باشه می تونه کاری کنه که همون جک هدفون تبدیل به Line Out بشه بدون اینکه تاثیری در ظاهر پلیرتون بزاره و اگه خیلی خیلی استاد تر باشه می تونه کاری کنه که جک هدفون پلیرتون دو کاره بشه یعنی هم هدفون و هم Line Out رو همزمان یا جداگانه استفاده کنید جالبه نه(یه جک همیشه به پلیرتون آویزون باشه)

شما هم موفق باشید.

12. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا هرکی طلبه کلیپش هست بگه شماره حساب بدم پول زور بریزه به حسابم که نرم در فروشگاش از ما گفتن من برم فروشگاه منهدم شده رفته

ولی جدا از شوخی، زنگ زدم فروشگاهش رو پرسیدم، تو پایتخت طبقه دوم فروشگاهی هست که اگر لازم دونستید اسمو تلفنش رو بدونید بفرمایید پی ام میکنم براتون! (ببخشید نمیدونستم اسمش هم نباید بگم، شرمنده) ... که به اونا هم زنگ زدم قیمت بعضیاشو گفت... S4 رو گفت 103 تومن. S5i رو گفت 123 و X10i رو 280 ... قیمتاش که خیلی مشکوکه! هدفون 80 دلاری از قرار دلاری 1300 میشه 104 تومن! یعنی اینا بدون سود میدن؟ البته شاید تو خرید عمده و این صحبتا ارزونتر بخرن، ولی هزینه واردات و ایناش رو هم نظر بگیریم... حالا امروز غروب بعد دانشگاه میرم ببینم میتونم فروشگاه رو منهدم کنم یا نه
    من که از همون لحظه ای گه پست قبلی تون (تصمیم باطل کردن فروشگاه) رو دیدم بی خیال شدم بقیه رو نمی دونم (:

خارج از شوخی:
    ممکنه یه دلیلش جذب مشتری باشه یا:
    1. اینای که نمایندگی هستند با % زیادی تخفیف خرید می کنند که ممکنه %50 هم تخفیف بگیرند!
    2. هزینه مالیات ازشون گرفته نمیشه که این خودش یه رقمی هست دیگه
    3. هزینه پست که قربونش برم قاچاقی میارند و اینقدر کم تموم میشه که بعضی اوقات باور کردنش سخت میشه مثلآ یه بسته 20 کیلیویی از دبی تا تهران به طور قاچاقی وارد میشه کمتر از 200 تومن هزینه پست قاچاقیش میشه که مساوی هزینه پست فقط دو هدفون هست!
    4. فعلآ با سود کم یه سری مدلها رو برای جذب مشتری می فروشند
    5. یه تعدادی مدل مانیتور که از طرف شرکت اهداء میشه برای تست توی فروشگاه هم مجانی گیرشون میاد که اونها رو هم می فروشند حالا اگه اول اینکار رو نکنند آخرین هدفونی که توی این فروشگاهها مونده معمولآ جزوء هموناست که حسابی تست شده!
    6. مگه بده که یه هدفون اصل رو به قیمت دلاری به ما بفروشند یا باید همه سه برابر قیمت دلاری قیمت بزنند تا ما خیالمون راحت بشه که اصله

به هر حال بخشی که با شما شوخی کردم اما یک کمی برای تغییر حال و هوای تاپیک بود که یک کمی جو اینجا خودمونی تر بشه و راحت تر با هم نظرامون رو دنبال کنیم

مرسی از اینکه اطلاع دادید و تشکر ویژه

شما هم موفق باشید.

14. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوسنان اگه رفتید پایتخت یکم که با دقت بگردید برندهایی می بینید که خیلی حرفه ای تر از این حرفهاست
    متاسفانه به علت قوانین می تونم اسم فروشگاهها رو بیارم
    اما برند سنهایزر - sennheiser اورجینال هم هست
    با گارانتی
    بله سنهایزر یکی از برندهای مطرح هست اما منظورتون رو از:
    برندهایی می بینید که خیلی حرفه ای تر از این حرفهاست
    دقیقآ متوجه نشدم چون تا جایی که خاطرم هست تا 5 صفحه پیش تمام بحث برسر برندهای موفق و حرفه ای بوده نه . . .
    به هر حال اگه نمایندگی سنهایزر لطف کنه چند مدل قدیمی موجدش رو که هر چند از رده خارجه رو به قیمت روز معرفی و دلاری اون بزنه بعید می دونم کسی دوست نداشته باشه از صدای شفاف اون بی نسیب بمونه، نه اینکه قیمت قدیم در 3 ضرب بشه!

نخواستیم مدلهای جدید وارد کنه که نشه حکایت سری IE که هر چی تقلبی توی دنیا بود یه باره جمع شد تو ایران

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

سلام... بنده بیشتر با آیپاد تاچ و پی سی گوش می کنم...
    سبک هم دقیق نمیدونم از اوپرا گرفته تا متال کلا گوش میکنم ولی بیشتر پاپ متمایل به راک
    سلام به شما

با توجه به بودجه شما پیشنهاد خوبی تقریبآ ندارم چون متال گوش می کنید هم مید خوب و هم بیس نسبتآ خوب نیازه که توی هدفونهای این رده قیمت سخت بشه هر دو رو با هم یه جا به دست آورد ولی پیشنهاد تست شده من دو مدل ارزون قیمت سونی MDR-ED12 و MDR-E10 هست که الان کمی گرون شدند هر چند بیس مدل 12 قوی تره و عمیق تر ولی ندل 10 کمی بیسش ضعیف تره اما با توجه به استایل این هدفون بیسش خیلی قوی هست (نسبت به هم استایلی هاش)

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------

يه هدفون بيسيم (بلوتوث) خوب با قيمت 50-60 براي گوشي نوكيا 5800 معرفي كنيد!با تشكر
    اگه چند صفحه برید عقب تر می تونید یه انتخاب خوب داشته باشید

و اینکه هدفون بلوتوث رو برای گوشی یا مدل خاصی نمی سازند چون هدفونها یا هدست های بلوتوث به این خاطر طراحی شدند که از ابزار جدا بشن نه با محدودیت ها یا برتری های اونها کیفیتشون یا امکاناتشون کم و زیاد بشه

اما بهترین پیشنهاد می تونه Jabra Clipper + یک هدفون خوب باشه که کمی از بودجه شما فراتره هر چند که قیمت جدید از Sony WM600 ندارم ولی اگه قیمت بگیرید با توجه به هدفون خوبی که همراهش هست یه انتخاب خوب نسبت به جبرا می تونه باشه و بعدآ می تونید هدفون بهتری براش تهیه کنید

شما هم موفق باشید.

16. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •