دوستان ممنون میشم پاسخ بدید...
دوستان ممنون میشم پاسخ بدید...
وقتی پست میدم میشه شهر ارواح...
تاپیک فصل سوم.400 صفحه...منتظر من بود...جالبه.
سلام
آیا Sennheiser Momentum Over Ear پیشنهاد میکنید ؟ در مقایسه با Sennheiser HD 650 کدوم ؟ قابلیت پرتابل بودن خیلی مهم نیست برام
ممنون
دیگه چه مدلهایی هست؟زیر 300 تومن .کیفیتش عالی باشه.
من هم قصد خرید هدفون یاماها eph-30 را دارم.رویوهای خوبی ازش تو آمازون دیدم ولی چیزی که برای من خیلی جالبه اینه که قیمت جهانی eph30 حدود 40 دلاره و قیمت جهانی eph 50 حدود 60 دلار که هر دو به ترتیب در سایت کالارنا 99 و 165 تومن به فروش میرسن .یعنی حدود 20 هزار تومن ارزانتر از قیمت سایت آمازون!!هر دو هم با گارانتی نامداران هم هستن که خیال آدمو بابت اصل بودنش راحت میکنه.
تا اونجا که من تو این چند ماهه متوجه شدم قیمت هدفون در ایران به جز برند سونی حدود 1.5 یا در مواردی 2 یا حتی 2.5 برابر قیمت سایت آمازون هست.حالا جریان این دو مدلی که گفتم چیه نمیدونم. دوستان آیا سایت کالارنا سایت معتبری برای خرید هدفون هست؟ امیدوارم دوستانی که واردترن بیان و توضیح بدن
Last edited by armin_dj; 03-03-2014 at 10:05.
کاملا مشخصه که hd650 به مراتب هدفون بهتری هستش
ولی این هدفون حتما احتیاج به امپ هدفون داره که باید در بودجتون در نظر بگیرین
من momentum on ear رو صداش رو گوش دادم و اصلا به نظرم به قیمتش ارزش نداشت
فکر میکنم بهترین حالت برای شما خرید ایرفونی مثل ie80 یا هدفونی مثل m50 باشه(البته هر دو از لهاذ سبک صدایی صدایی گرم با بیس قوی دارند که باید ببینید مناسبتون هست یا خیر)
موفق باشید.
سلام
جایی رو می شناسید که بشه قبل از خرید صدای این هدفون رو تست کرد ؟
سلام دوستان صاحب نظر و با تجربه
ببخشید اینجا جاش نی ولی چون سورسایه مختلفو شما تجربه داشتین حتما میتونین کمک کنید
اگه تاپیک مستقلی هم در این زمینه هست بگید بریم اونجا هم مشاوره بگیریم
یه راهنماییه کامل میخوام چون اصلا در این مورد نه تجربه دارم نه اطلاعات خاصی من همیشه تا الان با گوشی اهنگ گوشیدم اول ان73 موزیکال و حالا هم سونی
حالا شما که میگی مقایسه کردی بین این مدلا کدوم کیفیت صدا و کیفیت قطعات و کیفیت ساخت ش بهتره صرف نظر از برندشون و قیمت فقط کیفیت صدا و عمکر طولانی و عمر بالایه باتری
ناگفته نماندگوشیه خودم SONY Xperia SP هست . ممنون میشم کامل راهنماییم کنی
1. Sony SBH20
2. Apple iPod Shuffle new
3.Jabra Bluetooth Headset STREET2
ممنون
با بودجه 1.200 به پایینمیخوام یه هدفون خیلی خوب بیشتر متمرکز روی اهنگای کلاسیک و کمی هم سبک الکترونیک(کم ) بگیرم
بیشتر استفاده روی ایپد و ایپاد و موبایل (زد اولترا)
مدلایی که در نظر دارم و چشمو گرفته :hd598-sony xb1000-HD600
اگه میشه لطف کنید اینا رو بگید کدوم بهتره همین طور sound stage بهتری داره
همینطور کدوم صدا رو کمتر به محیط انتقال میده(اطرافیان بشنوند مثلا)
راستی اگه امپدانس ۳۰۰ داشته باشه به دیوایسای بالا نمیخوره؟
خیلی ممنون![]()
اگه تهران هستین، نمایندگی نامداران تو بازار موبایل معمولا اکثر مدل های سنهایزر رو برای تست داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)