لشکر گوسفندان که توسط یک شیر اداره میشود، میتواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره میشود، شکست دهد.
((نارسیس))
لشکر گوسفندان که توسط یک شیر اداره میشود، میتواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره میشود، شکست دهد.
((نارسیس))
آنکه به سرنوشت میهن و مردم سرزمین خویش بی انگیزه است ارزش یاد کردن ندارد . ارد بزرگ
هفت چیز نشان بی خردی است : خشم آوردن بر بی گناه ، بخشش به ناسزاوار ، ناسپاسی به یزدان ، پراکندن راز ، دست زدن به کار ناسودمند ، اعتماد به مردمان نا استوار ، لجاج و ستیهندگی در درغگویی .
بزرگمهر بختگان
مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد.
"جورج برنارد شاو"
انیشتین بزرگ میگه
برای موفقیت 99 درصد تلاش 1 درصد ضریب هوشی
(قابل توجه یکی ازکاربرهای انجمن پی سی ورد)
من به شهود و الهام اعتقاد دارم. تخیل مهمتر از دانش است. چون دانش محدود است، ولی تخیل تمام جهان را دربرمیگیرد... .
I believe in intuition and inspiration. Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited, whereas imagination embraces the entire world, stimulating progress, giving birth to evolution. It is, strictly speaking, a real factor in scientific research.
زندگی مثل راندن یک دوچرخه است، برای حفظ تعادلتان شما باید حرکت را ادامه بدهید.
اگر A ، موفقیت در زندگی باشد، در ان صورت A = x + y + z . کار x است، y سرگرمی (یا تفریح؟) است و z بسته نگهداشتن دهانتان است.
If A is success in life, then A = x + y + z. Work is x, play is y and z is keeping your mouth shut.
سخنانی از آلبرت انشتین.
Last edited by Haj_Amoo; 26-03-2011 at 22:03. دليل: دانش رو اشتباهی به علم ترجمه کرده بودم!
اگر برای رسیدن به آرزوهای خویش زور گویی پیشه کنیم ، پساز چندی کسانی را در برابرمان خواهیم دید که دیگر زورمان بدانها نمی رسد .اُرد بزرگ
- آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند.
(مارتین لوترکینگ)
قطعاً خاک و کود لازم است تا گل سرخ بروید. اما گل سرخ نه خاک است و نه کود(پونگ)
اسكیمو: اگر من چیزی درباره خدا و گناه ندانم آیا بازهم به جهنم میروم؟ كشیش: نه، اگر ندانی نمی روی. اسكیمو: پس چرا می خواهی این ها را به من بگویی؟
آنی دیلارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)