تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 645 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امکان داره مشکل از سی دی راه اندازی مودم باشه اخه توش هیچ حرفی از سازگاری با ویندوز 7 ننوشته ویستا اکس پی 98و... هست ولی ویندوز 7نو ننوشته
    سازگاری آخه وقتی از پورت LAN استفاده میکنید دیگه معنی نداره، برای اینکه یکی از مزایای استفاده از پورت LAN همینه که دیگه با شناسایی سخت افزار کاری نداره.
    من خودم وقتی سون نصب کردم، مودممو نمیشناختش ( از usb که استفاده میکردم) بعد تا وقتی درایورش رو پیدا کنم برای سون، از پورت LAN استفاده کردم
    وقتی اصلا چراغ LAN مودم روشن نمیشه:
    یا پورت LAN مودم از کار افتاده
    یا کابل شبکه خراب شده
    یا پورت LAN لپ تاپ کار نمیکنه

از این 3 مورد، این که کابل خراب شده باشه خیلی امکانش بیشتره
    یه کامپیوتر دیگه حالا دسکتاپم باشه، ندارید تست کنید؟ فقط مودم رو با همین کابل شبکه ای که دارید بزنید به پورت LAN اون کامپیوتر، ببینید چراغ LAN مودم روشن میشه یا نه، اگه نشد، پس کابل یا مودم ایراد داه

یا اینکه با یه کابل جدید امتحان کنید اگر امکانش هست

یه چیز دیگه اینکه (البته شاید زیاد به نظز مهم نیاد) ممکنه اون سر کابل رو که به لپ تاپ میخوره، کامل رد نمیکنید داخل،یه بار همین مسئله رو تجربه کردم آخه، کابل رو که به لپ تاپ زده بودم داخل رفته بود و محکم بود، اما یه فشار دیگه هم لازم داشت که اتصال برقرار بشه (من تو لپ تاپای دیگه ندیده بودم این حالت رو)، این مسئله پیش پا افتاده کلی سرگردونم کرده بود، اینم مد نظر داشته باشید

2. این کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون واقعا نمی دونم چه جوری ازتون تشکر کنم مشکلم حل شد
    disableبودش تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز و استادان گرامی
    من امروز یه لپتاپ asus گرفتم.وقتی مودم adsl مو بهش وصل میکنم و کانکشن میسازم ارور 691 میده.درایور network و اینجور چیزا رو هم نصب کردم و enable هست چراغ lan و adsl هم روشنه.رو یه سیستم دیگه امتحان کردم به اینترنت وصل شد ولی نمیدونم چرا رو لپتاپ ارور میده.

راستی این وبکمش هم از کجا باید اجرا کنم؟
    از device manegar نگاه کردم وبکم enable بود ولی نمیدونم چجوری باید تو ویندوز اجراش کنم
    قبلا خیلی با وبکم کار کردم ولی اون موقع یه چیز درایور مانندی تو My Computer بود که از طریق اون وبکم میومد ولی الان تو لپتاپ نیست همچین چیزی اگه میشه یه راهنمایی بکنید
    پیشاپیش ممنونم از کمکتون

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام من یه لب تاپ ایسر دارم که مدام از داخلش یه صدای فیس فیس میاد! انگار از هاردشه! خیلی عجیبه انگار داره نفس میکشه! مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

الان هم اون قسمت کنار پد داغ کرده و متوجه شدم که صدا از همونجا میاد! به نظرتون بازش کنم و تمیزش کنم اشکالی نداره؟ آخه بدجوری نگرانم کرده. گارانتی هم داره ولی حوصلم نیست بدمش گارانتی. یکی کمک کنه

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من امروز یه لپتاپ asus گرفتم.وقتی مودم adsl مو بهش وصل میکنم و کانکشن میسازم ارور 691 میده.درایور network و اینجور چیزا رو هم نصب کردم و enable هست چراغ lan و adsl هم روشنه.رو یه سیستم دیگه امتحان کردم به اینترنت وصل شد ولی نمیدونم چرا رو لپتاپ ارور میده.

از device manegar نگاه کردم وبکم enable بود ولی نمیدونم چجوری باید تو ویندوز اجراش کنم
    قبلا خیلی با وبکم کار کردم ولی اون موقع یه چیز درایور مانندی تو My Computer بود که از طریق اون وبکم میومد ولی الان تو لپتاپ نیست همچین چیزی اگه میشه یه راهنمایی بکنید
    پیشاپیش ممنونم از کمکتون

سلام
    این اررور مربوط به اشتباه بودن یوزر و پسورده (یا اکانت تموم شده یا کسی دیگه از جای دیگه با اکانت شما وصله یا کلا پسورد رو اشتباه تایپ میکنید، مثلا کیبورد فارسیه، یا Cap Locks فعاله)
    اما اگه از صبا نت سرویس میگیرید، مشکل از مک آدرس سیستمتون هست که تو آی اس پی صبا نت ثبت نشده!
    پست های زیر رو بخونید تا متوجه بشید چیکار کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اگر نه از صبا نت سرویس میگیرید نه یوزر پسورد رو اشتباه وارد میکنید، بازهم با ISP تون تماس بگیرید، بگید مشکل رو، حتما راهنمایی میکنند.

برای وب کم هم برنامه لازم داره تا تو ویندوز ازش استفاده کنید، به لینک زیر برید، مدل لپ تاپتون رو انتخاب کنید، از بخش Utilities برنامه LifeFrame رو دانلود و نصب کنید:
    کد:

اگه احیانا کار نکرد (البته میکنه!) تو پست زیر برنامه معرفی شده برای وب کم برای همه لپ تاپ ها جواب میده فکر میکنم:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    آیا راهی هست که بشه LED لبتاب رو خاموش کرد بدون اینکه خود لبتاب رو خاموش کنیم؟(برای صرفه جویی در باطری)
    من امروز با کابل HDMI میخواستم وصلش کنم به ال سی دی و یک فیلم ببینم اما باطریم کم بود اگه میشد LED لبتاب رو خاموش کرد شاید باطریش میرسید فیلم رو نگاه کنیم
    ممنون.

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان هم اون قسمت کنار پد داغ کرده و متوجه شدم که صدا از همونجا میاد! به نظرتون بازش کنم و تمیزش کنم اشکالی نداره؟ آخه بدجوری نگرانم کرده. گارانتی هم داره ولی حوصلم نیست بدمش گارانتی. یکی کمک کنه
    سلام
    متاسفانه من دلیلشو نمیدونم، امیدوارم دوستان راهنمایی بتونند بکنند، اما به نظرم لپ تاپ رو باز نکنید
    به 2 دلیل، اول اینکه گارانتیش از بین میره
    دوم اینکه همه لپ تاپ ها باز و بسته کردنشون راحت نیست، مثلا دل رو من باز کردم هیچ مشکلی پیش نیومد، اما یکی از دوستان با تجربه تو انجمن لپ تاپ گفتند که بعضی لپ تاپ ها بازشون کنید، دیگه بستنش به راحتی نیست، مثل سونی، شاید ایسر هم بستنش اذیت کنه
    به نظرم شما تو بخش سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری سوالتون رو بپرسید بهتره (به خاطر اینکه این موضوع نگرانتون کرده و این بخش برای سوالات جزئیه، اونجا تاپیک جدا بزنید بیشتر دیده میشه)
    کد:

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    آیا راهی هست که بشه LED لبتاب رو خاموش کرد بدون اینکه خود لبتاب رو خاموش کنیم؟(برای صرفه جویی در باطری)
    من امروز با کابل HDMI میخواستم وصلش کنم به ال سی دی و یک فیلم ببینم اما باطریم کم بود اگه میشد LED لبتاب رو خاموش کرد شاید باطریش میرسید فیلم رو نگاه کنیم
    ممنون.
    سلام
    برنامه Acer ePower Management رو نصب کنید، گزینه ای داره به اسم Turn Off Monitor

11. 2 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

پیشاپیش ممنونم از کمکتون

شما چرا از برنامه های وب کم ایسوس استفاده نمیکنید؟ پس ایسوس اینها رو برای چی گذاشته؟

Start>> All programs >>> asus utility >> LifeFrame

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •