تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 510 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

ببخشید اشتباهی دوبار زدم
    پاک شود
    Last edited by Rc man; 20-03-2013 at 20:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه turokpooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

سلام.
    آقا یه سوال من بازیو که اجرا میکنم تصویر کوچیکه تنظیماتشم که نداره بزرگ کنم.
    باید چه کار کنم؟
    ممنون میشم جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید به همگی
    من توDawnguard تومرحله chasing echoes توspeak to seranaگیرکردم الان dexion evicucروازغاردرآوردم بردمش توقصرخون آشام هابعدباپدرserana حرف زدم dexioهم یه نامه برام خونددوباره رفتم پیش پدرserana بعدگفتش باseranaحرف بزن منم رفتم حرف زدم ولی بهم کوست نداد علامت گفتگوی روی سرserana نمیره بعدازصحبت هم serana ازقصربیرون میره میره کناررودخونه وایمیسته واصلاهمراهیم نمیکنه اون علامتم روسرشه هم ازبین نمیره که کوست شروع بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان , من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید :

من قبلاٌ این بازی رو تموم کرده بودم که در آخر میری یه دنیای مجازی دیگه ( که مثل بهشت هست ) و همه قهرمانان هم اونجا هستند و در نهایت هم قویترین اژدها رو شکست میدی ..
    میخواستم ببینم در دان گارد آیا داستان بازی فرقی کرده ؟ و اینکه چه تفاوت هایی با اون ورژن داره ؟

درضمن من سی دی جدید که گرفتم نوشته Skyrim : Downgaurd , اما نه منو بازی نه چیز دیگه ای با قبلی که من بازی کردم تفاوتی کرده ... از کجا بفهمم این واقعاٌ پک جدیده ؟

ممنون میشم کلاٌ بگید بهم چه تفاوت هایی تو بازی ایجاد شده جز برطرف شدن باگ ها و ... ( منظورم بیشتر در داستان یا شخصیت پردازی ها )

چون من الان واقعاٌ گیج موندم که آیا بازی که من چند ماه پیش انجام دادم همین پک بود یا کلاٌ این جدیده ( بخاطر ندیدن تفاوت در اوایل و منو بازی )

لطفاٌ راهنماییم کنید تا بفهمم این بازی پک جدیده یا همون قدیمیه هست !

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان , من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید :

من قبلاٌ این بازی رو تموم کرده بودم که در آخر میری یه دنیای مجازی دیگه ( که مثل بهشت هست ) و همه قهرمانان هم اونجا هستند و در نهایت هم قویترین اژدها رو شکست میدی ..
    میخواستم ببینم در دان گارد آیا داستان بازی فرقی کرده ؟ و اینکه چه تفاوت هایی با اون ورژن داره ؟

درضمن من سی دی جدید که گرفتم نوشته Skyrim : Downgaurd , اما نه منو بازی نه چیز دیگه ای با قبلی که من بازی کردم تفاوتی کرده ... از کجا بفهمم این واقعاٌ پک جدیده ؟

ممنون میشم کلاٌ بگید بهم چه تفاوت هایی تو بازی ایجاد شده جز برطرف شدن باگ ها و ... ( منظورم بیشتر در داستان یا شخصیت پردازی ها )

چون من الان واقعاٌ گیج موندم که آیا بازی که من چند ماه پیش انجام دادم همین پک بود یا کلاٌ این جدیده ( بخاطر ندیدن تفاوت در اوایل و منو بازی )

لطفاٌ راهنماییم کنید تا بفهمم این بازی پک جدیده یا همون قدیمیه هست !
    دوست عزیز Dawnguard یک DLC واسه بازی هست. یعنی یه تعداد مرحله و اسلحه و چیزای دیگه به بازی اضافه میشه(داستان قبلی بازی سرجاش هست و به اون ربطی نداره). شما برین داخل شهر و از کنار یکی از گارد ها رد بشین اصولا باید اون گارد بهتون بگه که قلعه ی داونگارد داره نیرو جمع میکنه و یه کوئست جدید بهتون اضافه میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

میشه لطفاٌ اسم کوئست رو بگید تا ببینم هست یا نه !؟ چون تنها چیزی که گاردها میگن راجب DragonBorn هست که قبلاٌ وقتی بازی میکردم همین حرفارو میزدن ! این کووست رو همه گاردها میدن ؟ پس سر من کلاه رفته :(

این کوئست رو از همون اول بازی میده ؟ یا باید کوئست های اصلی رو برم تا کوئستی که میگید رو گاردها بدن !
    Last edited by Ramizak; 06-04-2013 at 17:41.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

میشه لطفاٌ اسم کوئست رو بگید تا ببینم هست یا نه !؟ چون تنها چیزی که گاردها میگن راجب DragonBorn ]هست که قبلاٌ وقتی بازی میکرئم هم مین حرفارو میزدن !
    اسم کوئست همون Dawnguard باید باشه.
    شما توی صفحه ی اول بازی (قبل وارد شدن به خود بازی) قسمت Add-ons رو بزنین ببینین اسن داونگارد هست یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اسم کوئست همون Dawnguard باید باشه.
    شما توی صفحه ی اول بازی (قبل وارد شدن به خود بازی) قسمت Add-ons رو بزنین ببینین اسن داونگارد هست یا نه

کجاست این بخش ADDONS !!!!!؟ تو منو بازی ؟ یا لانچرش ؟ اصلاٌ همچیم بخشی نداره واسه من .... منظورم بخش ADDONS نداره !

Last edited by Ramizak; 06-04-2013 at 17:51.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

کجاست این بخش ADDONS !!!!!؟ تو منو بازی ؟ یا لانچرش ؟ اصلاٌ همچیم بخشی نداره واسه من .... منظورم بخش ADDONS نداره !

توی ایکس باکس توی همین صفحه ای هست که گذاشتین که من فکر میکردم توی PC هم همینجوریه ولی مثل اینکه توی PC داخل لانچر گذاشتن. (اسمش باید Data Files یا یه همچین چیزی باشه داخل لانچر)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

توی ایکس باکس توی همین صفحه ای هست که گذاشتین که من فکر میکردم توی PC هم همینجوریه ولی مثل اینکه توی PC داخل لانچر گذاشتن. (اسمش باید Data Files یا یه همچین چیزی باشه داخل لانچر)

بله اون هست اما غیر فعال هست , یعنی نمیشه روش کلیک کرد ....

امنیدوارم کسی بتونه بهم یه راه واسه دانگراد بودن این گیم راهنمایی کنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •