تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 639 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حسابتون قرارداادش روز شمار بود یا سالانه و سودش چند درصده؟ قراردادهای قبلی همه بانکها سرجاشه ولی اگر برید واسه قرارداد جدید سودها خیلی کم شده. حتی تو سایت هم زدن البته سایت معمولا میزنن تا بانک مرکزی گیر نده ولی خوب بلاخره معلومه کمتر میشه. سود مثلا بانکها سالانه کردن 16 درصد!
    چه کسی بهتون گفت تا 1 تیر؟ 1 هفته مونده خوب.
    درود
    این قانون که از روز 1 تیر سپرده برای حساب جدید تغییر میکنه که میدونم و در مورد تاریخ اول تیر که توی روزنامه نوشته بود
    فقط بانک پارسیان یک سپرده جدید اورده به نام "نسیم 3 " که یک ساله 18 درصد هست اما روز شمار هست ، یعنی اگه تا قبل از سر رسید هر وقت بستین ،جریمه شامل اون نمیشه

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان واسه حدود 100 - 120 تومن بهترین بانک یا موسسه ای که میشه سالانه سپرده گذاری کرد کجاست!؟

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

درود
    این قانون که از روز 1 تیر سپرده برای حساب جدید تغییر میکنه که میدونم و در مورد تاریخ اول تیر که توی روزنامه نوشته بود
    فقط بانک پارسیان یک سپرده جدید اورده به نام "نسیم 3 " که یک ساله 18 درصد هست اما روز شمار هست ، یعنی اگه تا قبل از سر رسید هر وقت بستین ،جریمه شامل اون نمیشه
    سلام
    من پارسیان طرح لوتوس دارم 21 درصده البته کمی کمتر میشه بعضا 20.7 درصد که در واقع سهام بانکی بورس هست امیدوارم تغییر نکنه.
    Last edited by shangil; 17-06-2016 at 08:49.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان واسه حدود 100 - 120 تومن بهترین بانک یا موسسه ای که میشه سالانه سپرده گذاری کرد کجاست!؟
    اگر تصمیمتون قطعیه واسه اینکه بانک بذارید من طرح لوتوس پارسیان رو پیشنهاد میدم حدود 21 درصده و فکر کنم چیزی حدود 1.9 میلیون پول برسه ماهی بهتون. اگر به موسسات اعتماد دارید موسسه مهراقتصاد هست ولی چون بیشتر وابسته به سپاه هست خوب ممکنه بعضی ها دچار تردید بشن در سپرده گذاری و حتی سودش رو هم احتمالا کمتر کرده قبلا که 22 اینا بود.
    هر کرای میکنید زودتر انجام بدید چون بعد یک ماه دیگه سودها خیلی کمتر میشه.

5. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگر تصمیمتون قطعیه واسه اینکه بانک بذارید من طرح لوتوس پارسیان رو پیشنهاد میدم حدود 21 درصده و فکر کنم چیزی حدود 1.9 میلیون پول برسه ماهی بهتون. اگر به موسسات اعتماد دارید موسسه مهراقتصاد هست ولی چون بیشتر وابسته به سپاه هست خوب ممکنه بعضی ها دچار تردید بشن در سپرده گذاری و حتی سودش رو هم احتمالا کمتر کرده قبلا که 22 اینا بود.
    هر کرای میکنید زودتر انجام بدید چون بعد یک ماه دیگه سودها خیلی کمتر میشه.
    اگر 1.9 میده 21 درصد نیست
    ضمناً مطمئن هستید برای سپرده هایی که جدیدا افتتاح میشه همین 21 میده؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

اگر 1.9 میده 21 درصد نیست
    ضمناً مطمئن هستید برای سپرده هایی که جدیدا افتتاح میشه همین 21 میده؟
    ممنون
    تقریبا گفتم 1.9 وگرنه دقیقش رو خودتون حساب کنین.چون شما هم تقریبا گفتین بین دو عدد. برین بانک بگین طرح لوتوس میخوام سهام بخرم در واقع سرمایه گذاریه. روز شمار 21 درصد حداقل هم 20.5 درصد. اگر طرح هنوز هم ظرفبتش پر نشده باشه وگرنه نه دیگه نمیدن. اگر بانک بخواین نه موسسه خوب تقریبا همه بانکها رو ملزم کردن از 1 تیر که کمتر کنن.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تقریبا گفتم 1.9 وگرنه دقیقش رو خودتون حساب کنین.چون شما هم تقریبا گفتین بین دو عدد. برین بانک بگین طرح لوتوس میخوام سهام بخرم در واقع سرمایه گذاریه. روز شمار 21 درصد حداقل هم 20.5 درصد. اگر طرح هنوز هم ظرفبتش پر نشده باشه وگرنه نه دیگه نمیدن. اگر بانک بخواین نه موسسه خوب تقریبا همه بانکها رو ملزم کردن از 1 تیر که کمتر کنن.
    اوکی، اون که صندوق سرمایه گذاری هست! حساب نیست!
    اگه نیاز بود میتونستم بذارم صندوق کوثر که 22 درصد میده
    بنده بانک یا موسسه "حساب" خواستم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

اوکی، اون که صندوق سرمایه گذاری هست! حساب نیست!
    اگه نیاز بود میتونستم بذارم صندوق کوثر که 22 درصد میده
    بنده بانک یا موسسه "حساب" خواستم
    ممنون
    چه فرقی داره!!!شما پولت رو بانک بزاری طرح باشه صندوق باشه حساب باشه خوب اسم واسه شما مهمه یا سودش؟؟!!!
    الان وقتی میری بانک یکی بگه این حساب رو باز کن 21 درصده روزشمار اون یکی بگه این رو باز کن 16 درصده سالانه اونم ولی اولی طرحه دومی حساب معمولی. شما دومی رو انتخاب میکنین!؟
    اگر بله که هیچ بانکی بیش از 18 درصد اونم سالانه سود نمیده تازه بعد چند روز 16 درصد و از مرداد احتمالا 15!!!
    ممنون

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان یا این وضع کاهش سودها به نظر شما بهترین کار برای 2 میلیون چیه(خیلی زیاده خودم می دونم )گذاشتن در بانک یا تبدیل به سکه . می ترسم سکه و طلا باز مثل قبل گرون شه و این پول هم کاملا بی ارزش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام موسسه ی نور وکوثر هردو حساب های خوبی دارن فکر میکنم 25 و 22 میتونید حساب باز کنید !! البته روزهای اخیر رو نمیدونم !شاید دیگه باز نکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •