بله.حتما.
من دوباره شروع کردم.یه شروع طوفانی هم اول داشتم.مطمئنم همه چیشو که تو بازی داره پیدا میکنم.
بله.حتما.
من دوباره شروع کردم.یه شروع طوفانی هم اول داشتم.مطمئنم همه چیشو که تو بازی داره پیدا میکنم.
تا جایی که من یادمه،ایشون همش در حال مسافرت در کشورهای دنیا هستند.اگه کسی G4meH4ker رو دید بگه ما منتظریم
یه سیو یا راهنمایی
اصلا ایشون الان توی این سایت میان که پیام ما رو ببینن ؟
من میگم نباید نا امید بشیم. این بازی چیزای بیشتری هم داره
برای ایجاد روحیه من چند تا از عکسای بازی رو میذارم تا یادمون بیاد این بازی چقدر قشنگه و ادامه بدیم
![]()
Last edited by hasti_smile; 02-08-2009 at 23:35. دليل: تکمیل مجموعه
من این 8 تا عکسو با اون عکس قبلی (عکس فستیوال موزیک) کم حجم کردم شد 414kb میگم خود عکسارو بزارم یا لینک دانلود براش بزارم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه عکسهانیازس به تشکر نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این شکلک خوشم اومد گذاشتم دنبال منظورم نباشید![]()
سلام.
دوستان یه چیزی.
غذاهای کایی رو دیدید؟غذاهای جدیدین دیگه.به جز یکیش که ذرت بو دادس اونم خودش یاد میده کسی بلده غذاهای دیگش رو درس کنه.؟
مگه کایی از شهر نمیاد.مگه لیست غذا ها 80 تا نیست؟اینا یه جورایی بهم ربط ندارن؟
نابغه زیاد فکر کردیبه جز کای شراب فروش و دکتر و مسافرخونه چیزای جدیدی دارن که ما نمی تونیم درس کنیممن مخالف اینم که میگن بازی وژنش کامل نیست و از این حرفابه نظر من اون جای خالی زیر غذا گاوا و این غذاها خودش می تونه 12 درصد بقیه باشهحدس می زنم اون جای خالی زیر غذا گاوا پوکت استیشن باشه من یه عکسی ازش دیدم که یکی بدست اورده بود البته بودن رمز و صفحه جالبی داشت
چرا هستن...اگه کسی G4meH4ker رو دید بگه ما منتظریم
یه سیو یا راهنمایی
اصلا ایشون الان توی این سایت میان که پیام ما رو ببینن ؟ تا جایی که من یادمه،ایشون همش در حال مسافرت در کشورهای دنیا هستند.
تازه الان یادم افتاد که چرا اسمشون برام آشنا بود... چون توی همین تاپیک دیده بودمشون...
به خاطر سرعت بد اینترنت نشد این صفحات آخر تاپیک رو درست بخونم ... نمی دونم چی کارشون دارید ولی یه خبر میدم بهشون که اینجا هم سری بزنند....
راستی ممنون از hasti عزیز بابت عکس های قشنگش
اینم برای کسی که می خواد این عکسا رو راحت دانلود کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)