تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 1185 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

عصری برای بار سوم راکی مونتین رو تست کردم این بار بر خلاف 2 بار قبلی عاشقش شدم احتمال 90 % میگیرمش هنوز برچسب قیمت قبل روش بود( 60 تومن) ولی گفت این قیمت نمیدم حالا مخشو میزنم اگه بتونم همین 60 بگیرمش عالیه
    به قول علی هر عطر رو باید به دفعات مختلف تست کرد

2. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه ادکلن برایه استفاده روزانه پیشنهاد بدید که موندگار و پخشه بویه خوبی داشته باشه.
    ادکلن های فرگامو رو تست کن به نظرم یکی دوتاشون خوبن قیمت هم مناسبه

4. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ادکلن های فرگامو رو تست کن به نظرم یکی دوتاشون خوبن قیمت هم مناسبه
    ممنون حامد جان سری f رو دوتاش رو تست کردم زیاد حال نکردم.

راستی شما بیا برو فارنهایت رو تست کن.الان 50 میلش اینجا نیست وگرنه به چیزه دیگه ای فکر نمیکردم.

6. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

علی جان در مورد سرد و گرم بودم این راکی مونتین نظرت چیه تستی که گرفتم خودم احساس میکنم سرده اما تو سایت های همسایه از مذابی و داغیش دیدم ، نظرت چیه ؟ راستی تاثیرش روی جنس مونث چطوره ؟

8. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

علی جان در مورد سرد و گرم بودم این راکی مونتین نظرت چیه تستی که گرفتم خودم احساس میکنم سرده اما تو سایت های همسایه از مذابی و داغیش دیدم ، نظرت چیه ؟ راستی تاثیرش روی جنس مونث چطوره ؟

این ادکلن به خاطره فلفل سیاهش جزوه ادکلن هایه گرم محسوب باید بشه .ولی به نظرم خانم فرزین نیا در

مورده گرم بودنش اغراق کرده.به نظرم نه سرده و نه گرم.خیلی ملایم و بی آزار.پودری

پخش بوش بستگی به اسپری داره ولی از اون ادکناست که کسی از کنارت رد بشه متوجهش میشه.شاید به

خاطره پودری بودنش باشه.

بعضیا میگن بویه شامپو میده ولی نظرم میخوای نمیده.

کلا خانم ها و مردا همگی باش حال میکنن.تا حالا کسی ندیدم که بتونه روش عیب بزاره .جز یکی از دوستام که

میگفت بو شامپو میده

کاری هست که به نظرم به درده همه سنی میخوره.حتی شاید خانم ها بتونن استفاده کنن.

10. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

این ادکلن به خاطره فلفل سیاهش جزوه ادکلن هایه گرم محسوب باید بشه .ولی به نظرم خانم فرزین نیا در

مورده گرم بودنش اغراق کرده.به نظرم نه سرده و نه گرم.خیلی ملایم و بی آزار.پودری

پخش بوش بستگی به اسپری داره ولی از اون ادکناست که کسی از کنارت رد بشه متوجهش میشه.شاید به

خاطره پودری بودنش باشه.

بعضیا میگن بویه شامپو میده ولی نظرم میخوای نمیده.

کلا خانم ها و مردا همگی باش حال میکنن.تا حالا کسی ندیدم که بتونه روش عیب بزاره .جز یکی از دوستام که

میگفت بو شامپو میده

کاری هست که به نظرم به درده همه سنی میخوره.حتی شاید خانم ها بتونن استفاده کنن.
    silver wind رو تست کردی ؟ من نتونستم تستش کنم هنوز به نظرت چقدر فرق داره با راکی مونتین ؟

12. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوتا سوال دارم آقاي شريف عطار.
    اول اينكه نميدونم شما شركت اماراتي ريو كه عطراي مشابه ميزنه رو ميشناسيد يا نه؟ميخوام بدونم چرا با اينكه ميگيد كاراي اروپايي پول اسم و چيزاي ديگه رو ميكشن روي قيمت و كاراي مشابه با همون كيفيت ميتونه قيمت كمتري داشته باشه چطوره كه اين ريو ها كيفيتشون قابل مقايسه با كاراي اصلشون نيست؟
    دومين سوال اينه كه آيا اين عطراي ارزون 20 تومني مثل ريو و عطراي متفرقه ديگه كه اكثرا كار كپي و مشابه هستند انقدر از نظر بهداشتي قابل اعتماد هستند كه روي پوست اونارو بزنيم؟
    به شخصه با اين كه روي همه كاراي ريو نوشته مجوز بهداشت داره اما تصور ميكنم براي زدن روي پوست بهداشتي نيستند
    سلام دوست عزیز
    1. ممکنه شرکت ریوی اماراتی نتونسته فرمول اصلی رو به دست بیاره و فقط با فرمول مشابه داره تولید می کنه؛
    2. ممکنه شرکت ریو برای پایین اوردن قیمت، از درجه ی خلوص عطرش کم می کنه یا از کارخونه هایی مواد اولیشو تهیه می کنه که کیفیت و قیمت پایین تری دارند. همچنین مواد اوّلیه ی طبیعی درجه ی 2 (درجه ی اقتصادی) استفاده می کنه.

در مورد سوال دوّم:
    کلاً چون تو عطر مواد شیمیایی استفاده می شه، حتّی عطرهای بهترین کارخونه ی دنیا هم زدنش روی پوست مناسب نیست و ممکنه باعث آسیب بشه چه برسه به کارخونه ی عربی. چرا که هرساله نهادهای نظارتی مثل ایفرا، تعدادی از مواد اوّلیه رو به علّت داشتن عوارض جانبی از لیست مواد اوّلیه ی مجاز خارج می کنن. من خودم تا جایی که امکان داره از عطر روی پوست و افتر شیو استفاده نمی کنم.
    مثلاً فرض کنین برخی از موادی که در عطرهای کلوین کلین یا چنل که شرکتای معتبرین برای پوست مضر یا استنشاقش سمّی بوده. پس ما سال ها موادی روی پوستمون استفاده کردیم که مضر بوده.
    هرچند باید بگم اینقد این مواد شیمیایی تو نون، (جوش شیرین) کیک و کلوچه ی صنعتی، (مواد نگهدارنده، طعم های صنعتی و وانیلین) نوشابه، (مواد نگهدارنده، طعم های صنعتی و گاز co2) شکلات، (مواد نگهدارنده و طعم ها صنعتی) مرغ کارخونه ای، (هرمون) تن ماهی (مواد نگهدارنده) و ... استفاده می شه و ما اونو تناول می کنیم که استفاده از عطر روی پوست بدن باید بره لنگ بندازه.
    شریف عطّار

14. 7 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

silver wind رو تست کردی ؟ من نتونستم تستش کنم هنوز به نظرت چقدر فرق داره با راکی مونتین ؟
    من اونو فقط بو کردم.نمیگم بد بود ولی به دلم ننشست مثله این.فقط میتونم بگم که ترکیبه بخور مانندش خیلی

بیشتر شده بود.

اگه با Ck man حال میکنی شاید از سیلور واند هم خوشت بیاد(ربطی نداره از نظر رایحه ولی از نظر شدت بو

میگم.چون دوتاشون برا من سر درد آوره)

سیلور واند یکم گرم و تند و شیرین تره
    Last edited by cyber861; 20-02-2012 at 20:29.

16. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

1

[QUOTE=farina1709;6855783]
    یه جایی که راحت بشه عکس آپلود کرد لینک بدین الان عکسشو میذارم..
    میشه نوت های این چهار تا ادکلن رو برام بنویسید؟ اوپیوم..لانویی پرفیوم.. ام 7 .. یاتاقان.
    اوپیوم:

ام7:

• top notes

Italian Bergamot, Sicilian mandarin, Provençal Rosemary
    • heart note

Agarwood, Haitian Vetyer
    • base note

Amber, Musk

لانویت پرفیوم:

یاتاقان:

دوستان عزیز اگر کسی میخواد اطلاعات کاملتری در مورد ادکلنها بدونه من همین سایت osmoz رو پیشنهاد میکنم که همیشه کامل و جامع بوده و جدیدترین محصولات رو هم معرفی مکنه
    یا حق
    Last edited by f.t.g; 20-02-2012 at 21:59.

18. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کسی لیبر رو تست کرده؟
    من که از بوش ناامید شدم

20. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •