z2 فکر کنم 1500 باشه.
من با g2 و nexus5 مستقیم تجربه کاری زیاد داشتم. مزایا و معایبش رو میگم.
g2 باتری ش بهتره و دوربینش. بقیه مشخصاتش خیلی شبیه نکسوس 5 هست. بعلاوه یه سری امکانات نرم افزاری که ال جی قرار داده و بد چیزایی هم نیستن. آپدیت 5 رو هم می گیره. طراحی متفاوتی داره و دکمه های روشن و خاموش و صدا رو برده پشت گوشی که به نظر من ایده ی خوبیه. کاربردیه کاملا.
نکسوس 5 تجربه فوق العاده اندروید خالص رو ارائه میده. بدون هیچ چیز اضافی. وزنش کمتره( بخاطر دستات میگم

) آپدیت هم که براش اومده. محافظ گوریلا گلس 3 داره که نسبت به 2 ای که رو جی 2 هست فکر کنم 30(عددش رو مطمئن نیستم) درصد مقاوم تره در برابر خش و اینها. یه مشکل هم تو دوربین داره گاهی وقتها دوربین باز نمیشه و باید ریستارت کنی تا خوب شه. تو اندروید 5 هم این مشکل برطرف نشده. عجبیبه. ساپورت رسمی و غیر رسمی بهتری هم خواهد داشت. آپدیت اندروید بعدی رو خواهد گرفت. در حالی که جی 2 به صورت رسمی این آخرین آپدیتش خواهد بود.
دو سیم هم طرفش نرو.
در مورد z2 چون یکی از گزینه های خودم هست برای خرید یکم اطلاعات دارم.
اولش اینکه مشخصاتش از هر دو تای دیگه بهتره. سی پی یو و رم و اینها. وزنش بیشتره. طراحیش به نظرم زشت تره. ضد آبه. باتری بهتری داره. ولی از طرف دیگه صفحه و سی پی یو ش مصرف بیشتری دارن. دوربینش تو نور کم خوب نیست. گرونتر هم هست البته. آپدیت 5 رو هم می گیره.
انتخاب با شما.