تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 449 اولاول ... 346396436442443444445446447448449 آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

در آغاز فعالیت kor.kamel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان سلام.از دیروز متوجه شدم آنتی ویروس کومودوی من آپدیت نمی شود. هم چنین هیچ فایلی را نمی توانم از سایت کومودو دانلود کنم. با این توصیف با یکی از دوستانم در شهر دیگری که او هم کومودو داشت مشورت کردم. اما آنتی ویروس او آپدیت می شد. گمان می کنم متاسفانه همان بلایی که سر آنتی ویروس avast، آنتی ویروس پر کاربردی که در ایران هم بسیار طرفدار داشت، بر سر کومودو هم دارد نازل می شود. اگر یادتان باشد avast هم پیش از این که به کل آی پی های ایران را تحریم کند از طرف اینترنت ایران و بسیاری از آی اس پی ها بلوکه شده بود، یعنی عده ای می توانستند آپدیت کنند و عده ای نمی توانستند. پس از آن بود که خود شرکت آواست آی پی های ایرانی را تحریم کرد. باید توجه کنیم به بعضی موارد، قطعا می دانید که بسیاری از شرکتهای ایرانی و آی اس پی های ایرانی آنتی ویروس... محصول شرکت... روسی را در چنته خود دارند و به کاربران می فروشند. حال با این توصیف اگر شما جنسی برای فروش داشته باشید و بعد بخواهید که مشتری ات مجبور شود آن جنس را بخرد چه می کنید؟انگار تا چند روز دیگر کومودو هم غیر قابل دسترس می شود. دوستانی که در این فروم هستند، لطفا اطلاع رسانی کرده و آنتی ویروس کومودوی خود را تست کنند ببینند بدون مشکل آپدیت می شود یا نه. موضوع دیگر، بررسی این مقالات را هم حتما توصیه می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم وبسایت بزرگترین Isp کشور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید حکایت مفصل این قصه. فقط امیدوارم کومودو به کل تحریممان نکند. چون دیگر چیزی برای ما نمانده. آواست و آی وی جی و مکافی و پی سی تولز که به کل ایران را تحریم کرده اند، آویرا مانده و کومودو، آویرا فایروال ندارد و تنها آنتی ویروس است که آن هم در نسخه مجانی چندان چیز دندان گیری ندارد.

2. این کاربر از kor.kamel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kor.kamel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان، ظاهرا کومودوی من قابل آپدیت شدن نیست. اگر دوستان دیگر هم این مشکل را دارند بگویند. این مشکل از دیروز برایم بوجود آمده. همه راهها را هم امتحان کرده ام. امیدوارم فقط ت ح ر ی م نشده باشیم. هم چنین هیچ فایلی را نمی توانم از سایت کومودو بگیرم. با سایتهای دیگر مشکلی ندارم. انگار سرنوشت نورتون و کومودو یکی شده. دیگر از هیچ یک نمی توانم فایلی بگیرم، تنها تفاوت این است که نورتون را می شود آپدیت کرد اما کومودو انگار نه. ممنون می شوم اگر راهنمایی ام کنید. مشکل از سیستم بنده است یا کومودو هم در حال مقدمه چینی برای ت ح ر ی م است؟

4. این کاربر از kor.kamel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

این ویدیو نشون میده که چطور با 3 سوال از تست clt امتیاز کامل گرفتم
    تنظیمات:
    دوست عزیز من این تنظیماتی که گفتین رو نتونستم اعمال کنم.میگم اگه زحمتی نیست تنظیمات رو با عکس بذار تا منم بتونم همین تنظیمات رو روی کسپر منم انجام بدم تا هم سیستمم امنیتش بالاتر بره هم اینکه نمره کامل بگیرم توی تست

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوست عزیز من این تنظیماتی که گفتین رو نتونستم اعمال کنم.میگم اگه زحمتی نیست تنظیمات رو با عکس بذار تا منم بتونم همین تنظیمات رو روی کسپر منم انجام بدم تا هم سیستمم امنیتش بالاتر بره هم اینکه نمره کامل بگیرم توی تست
    دوست عزیز تنظیمات هر محصول با تنظیمات محصول دیگر فرق داره شما باید این موضوع رو در تاپیک کسپر عنوان کنید

7. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

آره داداش اینو که میدونم ولی یکی توی همین تاپیک فیلم کسپر رو گذاشته بود که میگفت امتیاز کامل گرفته فقط نمیدونم کی بود واسه همون گفتم تنظیماتش رو با عکس بذاره.به هر حال ممنون
    اگه کسی تونست کمک کنه که هیچ اگه نشد میرم توی تاپیک کسپر پست میزنم ببینم چی میشه؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان سلام.از دیروز متوجه شدم آنتی ویروس کومودوی من آپدیت نمی شود. هم چنین هیچ فایلی را نمی توانم از سایت کومودو دانلود کنم. با این توصیف با یکی از دوستانم در شهر دیگری که او هم کومودو داشت مشورت کردم. اما آنتی ویروس او آپدیت می شد. گمان می کنم متاسفانه همان بلایی که سر آنتی ویروس avast، آنتی ویروس پر کاربردی که در ایران هم بسیار طرفدار داشت، بر سر کومودو هم دارد نازل می شود. اگر یادتان باشد avast هم پیش از این که به کل آی پی های ایران را تحریم کند از طرف اینترنت ایران و بسیاری از آی اس پی ها بلوکه شده بود، یعنی عده ای می توانستند آپدیت کنند و عده ای نمی توانستند. پس از آن بود که خود شرکت آواست آی پی های ایرانی را تحریم کرد. باید توجه کنیم به بعضی موارد، قطعا می دانید که بسیاری از شرکتهای ایرانی و آی اس پی های ایرانی آنتی ویروس... محصول شرکت... روسی را در چنته خود دارند و به کاربران می فروشند. حال با این توصیف اگر شما جنسی برای فروش داشته باشید و بعد بخواهید که مشتری ات مجبور شود آن جنس را بخرد چه می کنید؟انگار تا چند روز دیگر کومودو هم غیر قابل دسترس می شود. دوستانی که در این فروم هستند، لطفا اطلاع رسانی کرده و آنتی ویروس کومودوی خود را تست کنند ببینند بدون مشکل آپدیت می شود یا نه. موضوع دیگر، بررسی این مقالات را هم حتما توصیه می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم وبسایت بزرگترین Isp کشور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید حکایت مفصل این قصه. فقط امیدوارم کومودو به کل تحریممان نکند. چون دیگر چیزی برای ما نمانده. آواست و آی وی جی و مکافی و پی سی تولز که به کل ایران را تحریم کرده اند، آویرا مانده و کومودو، آویرا فایروال ندارد و تنها آنتی ویروس است که آن هم در نسخه مجانی چندان چیز دندان گیری ندارد.
    سلام دوست عزيز.

من فعلا نميتونم خيلي پيگير باشم....

تا اواسط هفته با موبايلم....(مسافرت)

ولي ميتونم از طرف خودم قول بدم كه كومودو ما را تحريم نميكنه.

10. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

با سلام:
    من یه سوال برام پیش اومده که امیدوارم دوستان پاسخ منو بدن.
    در هر روز بطور متوسط ما 300-400 کیلو بایت آپدیت برای آنتی ویروسها میگیریم که اینها توی یکسال حجم خیلی بالایی میشن.چرا انتی ویروس و مثلا همین کومودو خیلی به حجم اولیه و بعد از نصبشون اضضافه نمیشه؟این آپدیتها کجا میرن؟منظورم اینه که کل یه فایل که مثلا 20000 ویروس توی دیتا بیسش هست دوباره نویسی میشه و فقط همون ویروسهای جدید بهش اضافه میشن یا اینکه فشرده سازی میشن؟؟؟
    ======================================
    علی آقا مسافرت خوش بگذره

12. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

خدا خیرت بده عزیز خوبه شما روزی 400 تا 500 کیلویابت آپدیت میگیرین.ما که کسپر داریم روزی 7 تا 10 مگ حجم آپدیتمون میشه.
    آپدیت ها توی محل نصب برنامه کپی نمیشن.معمولا میرن توی document and setting توی قسمت application data.یه همچین جاهایی

14. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام:
    من یه سوال برام پیش اومده که امیدوارم دوستان پاسخ منو بدن.
    در هر روز بطور متوسط ما 300-400 کیلو بایت آپدیت برای آنتی ویروسها میگیریم که اینها توی یکسال حجم خیلی بالایی
    میشن.چرا انتی ویروس و مثلا همین کومودو خیلی به حجم اولیه و بعد از نصبشون اضضافه نمیشه؟این آپدیتها کجا میرن؟منظورم اینه که کل یه فایل که مثلا 20000 ویروس توی دیتا بیسش هست دوباره نویسی میشه و فقط همون ویروسهای جدید بهش اضافه میشن یا اینکه فشرده سازی میشن؟؟؟
    ======================================
    علی آقا مسافرت خوش بگذره
    سلام

جواب سوال شما اينه:

General signatures

شما فرض كن وقتي يه ويروس شناسايي ميشه يه امضا ازش به ديتابيس اضافه ميشه... ولي گاهي يه امضاي عمومي به ديتابيس آنتي ويروس اضافه ميكنند و در عوض 50 تا امضا را حدف ميكنند كه همون يك امضاي عمومي كل اون 50 تا ويروس بعلاوه 10 تاي ديگه را تشخيص ميده..

حالا متوجه شدي چرا حجم ديتابيس اضافه نميشه. تازه كم هم ميشه...

-----

مسافرت اداري كه خوش نميگذره...

16. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نسخه 5.12 رو گرفتم برای ویندوز 8 و الان نصب کردم سالم و سر حاله

18. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •