آره حق با تو بود. با سرور تهران زدم خوبه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما همچنان سرعت دانلود رو انگار درست نمیزنه چون روی دانلود مننجر من با 230 اینا میگیرم
این چیه؟!![]()
عجیبه 230 میده !
کاش سرعتمون 540 مگ بود ... !![]()
Last edited by HO3IN-Life; 28-11-2012 at 18:42.
اگهاشتباه نکنم این جمع و ضرب ها هم باید کار sc@ry باشه !!![]()
نمیدونم برای ماه بعد چه سرویسی بگیرم؟
1 مگ محدود 10 گیگ یا 2 مگ محدود 5 گیگ؟
نمیدونم از این جشنواره بگیرم 2 مگ 8 گیگ؟!
یا برم از اسیاتک 512 برنزی بگیرم...![]()
اینقدر گفتین 1مگ سرعتش 250 ـه که آخر این scary فهمید سرعت ها رو کم کرد!
چند ساعت پیش رفتم نمایندگی(صحنه خود مخابرات نمایندگی نداره...یه شرکتی به اسم مهستان هست که میگن امتیازش رو خریده...یا نمایندگیشو دادن بهش...یا یه همچین چیزی)
خلاصه یارو بعد یه ساعت معطلی گفت برای عوض کردن سرویس 15 تومن از حسابت کم میشه(5گیگ مصرف شدهxهر گیگ 3 تومن)...فکس فرستاد گفت فردا بیا سرویست رو عوض کنم
چقدر دنگ و فنگ داره! البته فکر کنم خود کرمانشاه همون لحظه عوض میکنن سرویس رو...
اینقدر گفتین 1مگ سرعتش 250 ـه که آخر این scary فهمید سرعت ها رو کم کرد!![]()
میثم جان چقدر سوال تو ذهنته
حقم داری با این شرکتای یکی از یکی مسخره تر و چرت تر این سوالات طبیعیه![]()
نه بابا اینجا هم می گن برو بعد از ظهر وصل می شه!!!
تكليف اين 1ب10 ها معلوم نشد؟ محدودم كه ور داشتن! به عبارتي دارن ميگن برين؟ احتمالا مسئول بازار يابيشون (اگه داشته باشن!) فارغ تحصيل دانشگاه آزاد واحد عجب شيره! saeed جان، آره، چند شب پيش منم با دوستم حرف ميزدم كلي به اين سرعت ها ميخنديد! وقتي بهش گفتم 128 كيلوبيت پهنا باند 5گيگ شارژ، فكر كرد شوخيه! p.s: آقا ميثم، اين واقعيت كه شما به سايه خودتم ميخندي دليل نميشه كه كل فروم به اين موضوع بخندن! تقصير من نيست، اينقدر الكي شما و دوستت از ساده ترين پست هاي هم تشكر و قدرداني ميكنين، كه باعث شد فكر كنم تو پست دادي كه از آسياتك گرفتي;-)
باز خوبه آپشنت بیشتره شهر ما فقط حسابگر هست و مخابرات . سرویس حسابگر هم خیلی شانسیه اینجا عملا مخابرات!!! من اگه تا آخر ماه سرعت خوب باشه احتمالا 1مگ 8گیگ جشنواره بگیریم اگه بد بشه 256 نامحدود!
خودت و استفادت رو بسنج. ببین چقدر استفاده و دانلود داری. شبه روزه!! استهلاک کامپیوتر(میزان ساعت های روشنیت) رو هم در نظر بگیر هر کدوم به صرفه بود بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)