سلام
این نسخه رو میشه انلاین بازی کرد ؟
سلام
این نسخه رو میشه انلاین بازی کرد ؟
من تو اجرای بازی هیچ مشکلی ندارم کاملا روون اجرا می شه و بدون هیچ پرشی ولی صحنه آهسته بازی با افت شدید فریم مواجه میشم و خیلی ناجور میشه نمی دونم مشکل چیه.
vga 4850 ati
cpu 840 core 2 duo
ram 2*2g dominator 1066
monitor t220p samsung.
یه راهنمایی!
تو مستر لیگ هستم با تیم اتلتیکو مادرید.
میخوام به آگوئرو رو یه خط ببرم عقب تر!!
الان فورلان و آگوئرو توی خط حمله هستن /. تو نوک حمله!
ولی به خاطر موقعیت سازی هایی که فورلان ایجاد میکنه و بازی سازی هایی که آگوئرو داره به نظرم اگه یه خط بره عقب تر فورارد وسط خیلی خوب میشد! و فرلان هم آزاد توی نوک حمله کارشو میکرد!!
چطوری میتونم یه پست جدید رو واست معرفی کنم که بتونی تخصصی توش بازی کنه؟؟
![]()
Last edited by Milad4171; 28-10-2010 at 00:49.
[QUOTE=romantic;5558248]خودت تا حالا با مسی بازی کردی؟ من که تا توپ بهش میدم یه مدافع آشغال مثلا از ریسینگ سانتاندر که 5 متر هم ازش عقب تره میاد میرسه بهش و همچین تنه ای بهش میزنه که مسی تا 10 ثانیه گیج میخوره تو زمین.
منم نمیتونم جلوی مهاجمهای حریف رو بگیرم مخصوصا وقتی از عمق میان. پاس عمقی که میدن میبینی مدافعت درست تو مسیر توپه بعد یهو جاخالی میده و مهاجم میرسه و منم و واسه اینکه توپش رو بگیرم باید یه لشگر دفاع بندازم دنبالش که باعث میشه کلا تیم به هم بریزه
به نظرم اومدن که مثلا سخت کنن بازی رو همه چی رو غیر طبیعی کردن. انگار کامپیوتر دقیقا میدونه میخوای چیکار کنی هر جا پاس بدی 3-4 نفر اونجا میریزن سرت.
شاید باورتون نشه که من تو مستر لیگ تا حالا 7 تا پنالتی گیرم اومده و همه رو هم به شکلهای مختلف زدم و همه رو هم دروازه بان تشخیص داده و گرفته. یه بار پنالتی رو گوشه و بالا زدم که ون درسار با دست مخالف توپو کشید بیرون
تنها نکته مثبت این ساکر اینه که از همه جای زمین راحت میشه ضربه آزاد زد[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
تا چند روز پیش با شما موافق بودم ولی الان خیر.
تا چندروز پیش بازی برایم خیلی سخت بود ؛ راحت گل میخوردم و سخت گل میزدم ؛ راحت دریبل میخوردم.
من اینکار را کردم و الان با سختی بازی مشکلی ندارم.
تقریبا" یک فصل در مسترلیگ سختی بازی را روی Regular قرار دادم و باعث شد نقاط ضعف کامپیوتر و . . . را یاد بگیرم.
فصل بعد را روی Professional قرار دادم و فصل سوم به بعد روی Top Player و الان کاملا" بازی را در مقابل Top Player در دست دارم ؛ به طور مثال: تا 4 روز پیش با منچستر در مقابل چلسی بازی میکردم و شکست میخوردم و 70% بازی دست کامپیوتر بود ، ولی امروز چلسی را شکست دادم و کلا" در طول بازی چلسی 2 بار توانست روی دروازه ام خطر ایجاد کند.
بای بای
فیس جدید Pierluigi Collina
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی شماره فیس و موی مربیان رو نداره؟
چی شد پس خوابید یا عشق نمی کنید یه جوابی بدید؟
اینقدر تاپیک شلوغه واقعا سخته پیدا کردن چیزی که نیاز هست می خواستم آخرین پچی که بازی رو به روز می کنه ببینم چیه و آیا ارزش دانلود رو داره یا نه ممنونم
Patch PesEdit 0.3 آخریش هست...بله ۱۰۰% ارزش دانلود داره...من خودم از این پچ استفاده میکنم.عالیه.![]()
حالا جطوری نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)