تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 500 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فهمیدم چی می گی، نه خیالت راحت اکس پی هم نصب کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد و خیلی راحت جواب می ده
    تو خود سایت مایکروسافت اگه بری یه اکس پی نصب شده با حذف یه سری از آپشن های غیر ضروری با حجم حدود 400 مگ داره که مخصوص نصب به صورت مجازی در ویندوز سونه که نصبش 2 دقیقه هم طول نمی کشه و از اکس پی معمولی سبک تر هم هست. راستی تو خود مک هم می تونی اکس پی مجازی نصب کنی و چون مک از سون سبک تره در اشغال سیستم و داغ شدن هم به صرفه تره
    اون سیستم از نظر گرافیک از 724 بهتره ولی خوب از نظر کیفیت کلی و زیبایی و سیستم عاملی که اپل منحصرا داره من 724 رو پیشنهاد می کنم
    پس میشه تو خود مک هم اکس پی مجازی نصب کرد!! یعنی واقعا هر نرم افزاری رو که بخوام به راحتی تو این ویندوز مجازی بالا میاد؟! نرم افزارام کمی سنگینن ها!! اگه اینطوری باشه تردیدم نسبت به آپل برطرف شده!

2. این کاربر از ashian2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دمتون گرم
    اون عزيزايي هم كه 724 دارن لطفا خوبي و بدي هاي 724 رو بگن

4. این کاربر از Reza sharifi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maajnon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض سلام

سلام بچه ها اينظوري كه شنيدم اپل داراي كيفيت بسيار خوب نسبت به بقيه لب تاپ هاست ميتونيد يه مدل اپل بهم معرفي كنيد كه مشخصات زير رو داشته باشه ؟

1- قيمت از 1500000 تا 700
    2-از 11تا 13 اينچ باشه
    3- داراي گرافيك بالايي باشه براي بازي و بعضي نرم افزار هاي مهندسي و معماري (طراحي3 بعدي)
    4- براي اينترنت خيلي لازم دارم - مدلي هم هست كه كارت تيوي داشته باشه؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس میشه تو خود مک هم اکس پی مجازی نصب کرد!! یعنی واقعا هر نرم افزاری رو که بخوام به راحتی تو این ویندوز مجازی بالا میاد؟! نرم افزارام کمی سنگینن ها!! اگه اینطوری باشه تردیدم نسبت به آپل برطرف شده!
    آره با پارالل می شه
    به اندازه ی ظرفیت سیستمت می تونی و هیچ مشکلی نیست
    از اولشم گفتم تردیدت بی مورده و وقتی بگیری خودت متوجه می شی و از قدرت اپل کف می کنی

سلام بچه ها اينظوري كه شنيدم اپل داراي كيفيت بسيار خوب نسبت به بقيه لب تاپ هاست ميتونيد يه مدل اپل بهم معرفي كنيد كه مشخصات زير رو داشته باشه ؟

1- قيمت از 1500000 تا 700
    2-از 11تا 13 اينچ باشه
    3- داراي گرافيك بالايي باشه براي بازي و بعضي نرم افزار هاي مهندسي و معماري (طراحي3 بعدي)
    4- براي اينترنت خيلي لازم دارم - مدلي هم هست كه كارت تيوي داشته باشه؟
    سلام
    لپ تاپ های سری حرفه ای اپل از 1600 شروع می شه که 13 اینچه، بازی بستگی داره چه بازی ای منظورت باشه، اگه بازی های گرافیک بالا باشه و بخوای با حداکثر تنظیمات بازی کنی باید بری تو کار 15 اینچ که از 2200 شروع می شه
    اگه تو خونه مودم وایرلس داشته باشی بهش وصل می شه و همچنین مودم ای دی اس ال که با کابل بهش وصل کنی. ولی مودم دایل آپ نداره و حتی گرفتن مودم دایل آپ اکسترنال واسه لپ تاپ توصیه نمی شه چون ممکنه اشتباه سیم تلفن رو بزنی به برق و لپ تاپل بره رو هوا
    کارت تی وی تو خود لپ تاپ؟ فکر نکنم اصلا هیچ مدل لپ تاپی تو خودش کارت تی وی داشته باشه. می تونی از این یو اس بی های اکس ویژن بگیری که 30 تومان قیمتشه، دیجیتال هم هست و کیفیت صدا و تصویرش خیلی عالیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

لپ تاپ های سری حرفه ای اپل از 1600 شروع می شه که 13 اینچه، بازی بستگی داره چه بازی ای منظورت باشه، اگه بازی های گرافیک بالا باشه و بخوای با حداکثر تنظیمات بازی کنی باید بری تو کار 15 اینچ که از 2200 شروع می شه
    اگه تو خونه مودم وایرلس داشته باشی بهش وصل می شه و همچنین مودم ای دی اس ال که با کابل بهش وصل کنی. ولی مودم دایل آپ نداره و حتی گرفتن مودم دایل آپ اکسترنال واسه لپ تاپ توصیه نمی شه چون ممکنه اشتباه سیم تلفن رو بزنی به برق و لپ تاپل بره رو هوا
    کارت تی وی تو خود لپ تاپ؟ فکر نکنم اصلا هیچ مدل لپ تاپی تو خودش کارت تی وی داشته باشه. می تونی از این یو اس بی های اکس ویژن بگیری که 30 تومان قیمتشه، دیجیتال هم هست و کیفیت صدا و تصویرش خیلی عالیه
    جدا از اینکه اشتباه بزنی به برق، اصلا مودم اکسترنال باهاش سازگار هست؟؟ چه مارکی؟

راستی دوست عزیز من حجم زیاد هارد برام مهم نیست و با توجه به اینکه کمتر نرم افزاری هست که احتیاج به CORE I7 داشته باشه اشکالی داره من مدل 700 رو بگیرم؟!
    ممنون از حوابتون

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدا از اینکه اشتباه بزنی به برق، اصلا مودم اکسترنال باهاش سازگار هست؟؟ چه مارکی؟

راستی دوست عزیز من حجم زیاد هارد برام مهم نیست و با توجه به اینکه کمتر نرم افزاری هست که احتیاج به CORE I7 داشته باشه اشکالی داره من مدل 700 رو بگیرم؟!
    ممنون از حوابتون
    راستش من مودم ای دی اس الم رو بهش زدم به 2 ثانیه پرید تو اینترنت. اما مودم دایل آپ امتحان نکردم. اگه مودم پلاگ اند پلی باشه که حتما می خوره اما مودمی که درایور داشته باشه ممکنه واسه مک یه کم دردسر بشه و شاید اصلا نشه درایورش رو گیر آورد
    الان 700 هم مطمئنا کارت رو راه میندازه اما اگه بخوای آینده نگری کنی بهتره 724 بگیری. هرچند اونایی که 700 گرفتن هم کاملا راضی بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

راستش من مودم ای دی اس الم رو بهش زدم به 2 ثانیه پرید تو اینترنت. اما مودم دایل آپ امتحان نکردم. اگه مودم پلاگ اند پلی باشه که حتما می خوره اما مودمی که درایور داشته باشه ممکنه واسه مک یه کم دردسر بشه و شاید اصلا نشه درایورش رو گیر آورد
    الان 700 هم مطمئنا کارت رو راه میندازه اما اگه بخوای آینده نگری کنی بهتره 724 بگیری. هرچند اونایی که 700 گرفتن هم کاملا راضی بودن
    یعنی آپل مودم مخصوص نداره؟؟ این مودم پلاگ اند پلی چه فرقی با بقیه مودمها داره؟ به راحتی گیر میاد تو بازار؟ راستی من یه TV USB دارم با آپل سازگار هست؟
    متاسفانه مشکل آپل تو ایران اینه که خیلی از سخت افزارها باهاش سازگار نیستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

راستی فقط سون رو میشه نصب کرد یا میشه xp رو هم نصب کرد؟ میشه کمی هم در مورد پارتیشن بندی در آپل صحبت کنید!

داره خودمونی میشه drsoroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض ام سی 700

الان قیمت ام سی 700 چقدره؟ آیا مایتی موس بی سیم هست؟ یعنی بلوتوثیه؟(میخوام بدونم پورت یو اس بی رو اشغال میکنه یا نه؟) و این که قیمتش چقدره. چه وسایل محافظتی رو پیشنهاد میکنید همراه محصول بخرم؟ اگر خدا بخواد اواخر مهر یا اوایل آبان برم و یه ام سی 700 بخرم.

An apple a day keeps Windows away!i

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی آپل مودم مخصوص نداره؟؟ این مودم پلاگ اند پلی چه فرقی با بقیه مودمها داره؟ به راحتی گیر میاد تو بازار؟ راستی من یه TV USB دارم با آپل سازگار هست؟
    متاسفانه مشکل آپل تو ایران اینه که خیلی از سخت افزارها باهاش سازگار نیستن.
    مودم با مارک اپل من ندیدم شاید باشه
    پلاگ اند پلی یه اصطلاح کلیه. یعنی بزن و کار کن. مثلا مانیتور پلاگ اند پلیه. یعنی سخت افزاری که نیاز به درایور مخصوص و جداگانه نداره و به محض اتصال به کامپیوتر خودش شناسایی می شه
    با سخت افزار اپل آره اکثرا سازگارن با سیستم عامل مک سازگار نیستن که باید درایور مخصوص داشته باشن که خب ندارن
    وگرنه رو مک بوک 7 بریزی اکثر سخت افزارها کار می کنه. من خودم اون کارت تی وی اکس ویژن که گفتم رو با لپ تاپم تست کردم و مشکلی نداشته

راستی فقط سون رو میشه نصب کرد یا میشه xp رو هم نصب کرد؟ میشه کمی هم در مورد پارتیشن بندی در آپل صحبت کنید!
    بله متاسفانه از سری 2011 اکس پی و ویستا از پشتیبانی اپل خارج شد و فقط باید 7 نصب کرد
    در مورد پارتیشن بندی چیز زیاد پیچیده ای نیست اما باید بگیری و یه کم کار کنی بعد بگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •