پس میشه تو خود مک هم اکس پی مجازی نصب کرد!! یعنی واقعا هر نرم افزاری رو که بخوام به راحتی تو این ویندوز مجازی بالا میاد؟! نرم افزارام کمی سنگینن ها!! اگه اینطوری باشه تردیدم نسبت به آپل برطرف شده!
پس میشه تو خود مک هم اکس پی مجازی نصب کرد!! یعنی واقعا هر نرم افزاری رو که بخوام به راحتی تو این ویندوز مجازی بالا میاد؟! نرم افزارام کمی سنگینن ها!! اگه اینطوری باشه تردیدم نسبت به آپل برطرف شده!
دمتون گرم
اون عزيزايي هم كه 724 دارن لطفا خوبي و بدي هاي 724 رو بگن
سلام بچه ها اينظوري كه شنيدم اپل داراي كيفيت بسيار خوب نسبت به بقيه لب تاپ هاست ميتونيد يه مدل اپل بهم معرفي كنيد كه مشخصات زير رو داشته باشه ؟
1- قيمت از 1500000 تا 700
2-از 11تا 13 اينچ باشه
3- داراي گرافيك بالايي باشه براي بازي و بعضي نرم افزار هاي مهندسي و معماري (طراحي3 بعدي)
4- براي اينترنت خيلي لازم دارم - مدلي هم هست كه كارت تيوي داشته باشه؟
آره با پارالل می شه
به اندازه ی ظرفیت سیستمت می تونی و هیچ مشکلی نیست
از اولشم گفتم تردیدت بی مورده و وقتی بگیری خودت متوجه می شی و از قدرت اپل کف می کنی
سلام
لپ تاپ های سری حرفه ای اپل از 1600 شروع می شه که 13 اینچه، بازی بستگی داره چه بازی ای منظورت باشه، اگه بازی های گرافیک بالا باشه و بخوای با حداکثر تنظیمات بازی کنی باید بری تو کار 15 اینچ که از 2200 شروع می شه
اگه تو خونه مودم وایرلس داشته باشی بهش وصل می شه و همچنین مودم ای دی اس ال که با کابل بهش وصل کنی. ولی مودم دایل آپ نداره و حتی گرفتن مودم دایل آپ اکسترنال واسه لپ تاپ توصیه نمی شه چون ممکنه اشتباه سیم تلفن رو بزنی به برق و لپ تاپل بره رو هوا
کارت تی وی تو خود لپ تاپ؟ فکر نکنم اصلا هیچ مدل لپ تاپی تو خودش کارت تی وی داشته باشه. می تونی از این یو اس بی های اکس ویژن بگیری که 30 تومان قیمتشه، دیجیتال هم هست و کیفیت صدا و تصویرش خیلی عالیه
جدا از اینکه اشتباه بزنی به برق، اصلا مودم اکسترنال باهاش سازگار هست؟؟ چه مارکی؟
راستی دوست عزیز من حجم زیاد هارد برام مهم نیست و با توجه به اینکه کمتر نرم افزاری هست که احتیاج به CORE I7 داشته باشه اشکالی داره من مدل 700 رو بگیرم؟!
ممنون از حوابتون
راستش من مودم ای دی اس الم رو بهش زدم به 2 ثانیه پرید تو اینترنت. اما مودم دایل آپ امتحان نکردم. اگه مودم پلاگ اند پلی باشه که حتما می خوره اما مودمی که درایور داشته باشه ممکنه واسه مک یه کم دردسر بشه و شاید اصلا نشه درایورش رو گیر آورد
الان 700 هم مطمئنا کارت رو راه میندازه اما اگه بخوای آینده نگری کنی بهتره 724 بگیری. هرچند اونایی که 700 گرفتن هم کاملا راضی بودن
یعنی آپل مودم مخصوص نداره؟؟ این مودم پلاگ اند پلی چه فرقی با بقیه مودمها داره؟ به راحتی گیر میاد تو بازار؟ راستی من یه TV USB دارم با آپل سازگار هست؟
متاسفانه مشکل آپل تو ایران اینه که خیلی از سخت افزارها باهاش سازگار نیستن.![]()
راستی فقط سون رو میشه نصب کرد یا میشه xp رو هم نصب کرد؟ میشه کمی هم در مورد پارتیشن بندی در آپل صحبت کنید!
الان قیمت ام سی 700 چقدره؟ آیا مایتی موس بی سیم هست؟ یعنی بلوتوثیه؟(میخوام بدونم پورت یو اس بی رو اشغال میکنه یا نه؟) و این که قیمتش چقدره. چه وسایل محافظتی رو پیشنهاد میکنید همراه محصول بخرم؟ اگر خدا بخواد اواخر مهر یا اوایل آبان برم و یه ام سی 700 بخرم.
An apple a day keeps Windows away!i
مودم با مارک اپل من ندیدم شاید باشه
پلاگ اند پلی یه اصطلاح کلیه. یعنی بزن و کار کن. مثلا مانیتور پلاگ اند پلیه. یعنی سخت افزاری که نیاز به درایور مخصوص و جداگانه نداره و به محض اتصال به کامپیوتر خودش شناسایی می شه
با سخت افزار اپل آره اکثرا سازگارن با سیستم عامل مک سازگار نیستن که باید درایور مخصوص داشته باشن که خب ندارن
وگرنه رو مک بوک 7 بریزی اکثر سخت افزارها کار می کنه. من خودم اون کارت تی وی اکس ویژن که گفتم رو با لپ تاپم تست کردم و مشکلی نداشته
بله متاسفانه از سری 2011 اکس پی و ویستا از پشتیبانی اپل خارج شد و فقط باید 7 نصب کرد
در مورد پارتیشن بندی چیز زیاد پیچیده ای نیست اما باید بگیری و یه کم کار کنی بعد بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)