من که در به در دنبال نامه دانشجو یا شرکتم برای سرعت 2 مگ یا 1 کسی نیست کارمو راه بندازه؟شیرینش رو هم میدم
من که در به در دنبال نامه دانشجو یا شرکتم برای سرعت 2 مگ یا 1 کسی نیست کارمو راه بندازه؟شیرینش رو هم میدم
دوستان اگه باقی مانده ترافیک زودتر از زمانش تموم شه میشه واسه ماه جدید زودتر خرید کرد ؟
من الان 13 مگ دارم و 6 روز مونده . مثلا" امروز که این 13 مگ تموم شد میشه زنگ بزنم واسه ماه بعد رو از فردا (یعنی 6 روز زودتر) شارژ کنم ؟
فقط میتونید بسته افزایشی خریداری کنید
ممنون ایمان جون . یعنی چی بسته افزایشی ؟ گرون تر از شارژ یه ماه میفته ؟
بله گرون تر میوفته بسته افزایش هم یعنی همون حجم خریدن تو ADSL
مثلا میرید حسابتون رو شارژ میکنید 1 گیگ میخرید
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
بله مثل اینه که شما با یه اکانت ADSL بخوای همزمان در دو جا کانکت باشی و استفاده کنی
سلام ایا اگر 3 روز زودتر حساب را شارژ کنم میزان حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشود یا میپره ( من الان 128 پایه دارم ) تغییر تعرفه از 128 به 512 از طریق سایت ایانسل امکان پذیر است یا باید برم دفترشون . ایا میشه نامه را براشون فکس کرد
بسته افزایشی چطور باید خرید؟ قیمتاش چنده؟
وایمکس 1 مگ من هم راه افتاد !! هوراااااا !!!!24ام ثبت نام کردم امروز 26ام راه افتاد ! سرعتشون خوب بود ! سرعتش هم خداوکیلی خوبه بین 120 تا 150 کیلوبایت تازه 4 چراغ !
فقط یه سئوال از دوستان با تجربه . من الان نامحدود اعتباری گرفتم سرماه فقط باید همان مبلغ تعرفه خودم رو بدم و تمام تا ماه بعد دیگه ؟ درسته؟
خب این که خیلی مسخره بازیه !!!!!!!!!!!!!! من بخوام 5 روز زودتر اکانت 1ماه مو بگیرم به اینا چه ربطی داره ؟!؟!؟! یعنی باید 5 روز رو وایسم بعد زنگ بزنم بگم یه ماه دیگه بدین بهم ؟!
عزیزم ایرانسل برای یکسان سازی همه حساب ها دوره ماهانه اش رو از اول ماه شمسی آغاز میکنه و به صورت اتوماتیک تعرفه فعلی رو براتون تمدید میکنه مگر اینکه تا قبل از روز 31 ام خودتون تغییرش بدین.
لپس لازم نیست زنگ بزنید بهشون که اکانت ماه بعدم رو بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)