تو اکسپلوره هم هیچیو سند نمیکنه ارور میده
ولی تو حالت عادی کوشی و فایل منیجر گوشی کار میکنه و سند میکنه
البته من پچ صدا نزدم فعلا راحت با هندز فری استریو کار میکنه بدون مشگل
تو اکسپلوره هم هیچیو سند نمیکنه ارور میده
ولی تو حالت عادی کوشی و فایل منیجر گوشی کار میکنه و سند میکنه
البته من پچ صدا نزدم فعلا راحت با هندز فری استریو کار میکنه بدون مشگل
احتمالا پچ سرعته چون پچ صدا تو این 10 روزه گذشته هیچ موردی ندیدم و خیلی باهاش ور رفتم موردی ندیدم منتظر بودم کسی پچ سرعت تست کنه که من هم نصب کنم یا نه ظاهرا نه!!
من هم گوشیم رو -- کردم
هم پچ صدا رو نصب کردم
هم تقویم فارسی
هم پچ سرعت kokoro
ولی مشکلی با جی پی اس ندارم
حتی الان هم با بلوتوثم یه قایل به لپ تاپ فرستادم
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
البته موقع -- اون دو تا فایل پچ اصلی رو ادد تو اتو نکردم
چون وقتی اونها رئ ادد تو اتو می کردم گوشی شروع به داغ شذن می کنه
من که همچین مشکلاتی نداشتم
مطمئنید از پچ افزایش صداست؟
نه با بلوتوث نه با GPS و نه location
اگه با SPB کار میکنید که من پیشنهاد میدم از این برنامه خارج بشید بعد ببینید درست نمیشه؟
آخه در حالت عادی (ح ک نشده) هم گاهی SPB پنجره یه برنامه رو الکی می بست ...
چرا ظاهرا نه؟؟؟
من که مشکلی با این پچ سرعت نداشتم![]()
Last edited by Prima1001; 06-10-2011 at 13:42.
نه، از افزایش صدا نیست، از افزایش سرعته فکر میکنم !
چون پچهای دیگه رو میتونم ببندم، و بستم و تست کردم، فرقی نکرده ...
فقط افزایش سرعته که نمیتونم غیرفعالش کنم ...
تو چند روز اخیر تغییر دیگهای هم ندادم که بخواد به خاطرش این جوری بشه ...
SPB رو از قبلترش داشتم و مشکلی نبود، نه با GPS و نه بلوتوث ...
الان اکسیت هم میکنم، باز همون جوریه ...
حتی دوربینم هم هنگ میکنه جدیداً ... یعنی تو اون حالت GPS که گیر میکنه، دیگه میزنم بره رو دوربین هم رو آرم سونیاریکسون گیر میکنه !
البته احتمالاً این مشکلات مختص خودمه، بچهها میخوان نصب کنن راحت باشن، بعیده مثل مال من بشه، چون بقیه مشکلی نداشتن ...
بچهها مستر ریست چیا رو پاک میکنه دقیقاً ؟! از چیا بکآپ بگیرم ؟! :(
شاید متاسفانه اینجوری باشه
ولی افزایش سرعت واسه من که مشکلی بوجود نیاورد
ایشالا که درست بشه
مستر ریست هم .....
تمام تنظیمات گوشی مثل تماسها، کا نتکت ها، یادداشتها، اس ام اس ها و تمام نرم افزارهائیکه نصب کردین همه به حالت اول یعنی کارخانه ای بر میگردن
![]()
خب فایلهای مموری استیک که پاک نمیشن ؟!
اگه نرمافزارا تو مموری استیک نصب شده باشن چی ؟!
پچها و ... هم تو استیکن ... !
برای من یکی یا دو بار پیش اومد که بلوتوس روشن نشد و با ریست کردن گوشی درست شد دقیق نمیتونم بگم مربوط به چی میشه چون رو گوشی زیاد ور میرم مخصوصا اون درایور C تا بتونم کلاک CPU بالاتر ببرم احتمال میدم به خاطر افزایش صدا باشه اونم فقط پچ C2Z نه چیز دیگه ولی با GPS مشکل نداشتم
یمشکل عجیب یکی دو روز داشتم و خود به خود بر طرف شد و اون این بود که قسمت app installed باز نمیشد یعنی نمیتونستم برنامه ای پاک کنم که با اجرا Location برنامه app installed اجرا میشد
اگه خواستید گوشی تون رو مستر ریست کنید و گوشیتون هم حک بود حتما از حالت حک در بیاریدش و دوتا برنامه مربوط به حک اون UMU ها رو میگم پاک کنید بعد مستر ریست کنید چون یکبار تو حالت حک مستر ریست کردم و گوشی دیگه روشن نشد مجبور شدم اپدیت کنمش![]()
یک هفته بیش دوباره دوباره مجبور شدم مستر ریست کنم اون کار ها رو کردم و مستر ریست کردم گوشی اینبار روشن شد . چون با گوشی زیاد ور میرم گوشی زیاد قاطی میکنه احتمالا امروز هم دوباره مستر ریست کنم
گوشی وقتی از GPS استفاده میکنه کلاک CPU میره بالا حدودا تا 550-590 مگاهرتز میره بالا (با برنامه دیدم و تو حالت عادی حدود 400-450 مگاهرتز هست) تو این حالات SPB Shell خیلی نرم کار میکنه فریم ریت بالا میره کلا هم مشخصه این نرم شدن SPB برای ازمایش کافیه به Location برید بعد GPS Data و بعد Position هر وقت که ایکون GPS اون بالا اومد برید تو SPB میفهمید چی میگم کلا همه جای گوشی سرعت ش بالا میره
فقط درایو C پاک میشه و برنامه های تو مموری هم پاک نمیشن و بعد از مستر ریست بعضی از برنامه ها نصب میشن و بعضی ها شون نه گاهی اوقات وقتی گوشی میان این عمل رو انجام میده(؟یکم طول میکشه) چون برنامه ها خوب نصب نمیشن (بعضی هاشون ) گوشی شاید شاید دوچار یه مشکل عجیب بشن که دوبار برای خودم پیش اومد ، هر کاری کردم بعد از مستر ریست وای فای گوشیم وصل نمیشد حتی 3 بار مستر ریست کردم تو فاصله های یک ساعت به یک ساعت و یک بار هم بعد از اون سه بار مستر رست اپدیت کردم ولی بازم درست نشد به این نتیجه رسیدم که گوشی خراب شده ولی مموری رو خارج کردم (کلا از گوشی بیرون کشیدم) و بعد مستر ریست کردم تا برنامه ی رو مموری رو نصب نکنه شاید باورتون نشه درست شدخب فایلهای مموری استیک که پاک نمیشن ؟!
اگه نرمافزارا تو مموری استیک نصب شده باشن چی ؟!
پچها و ... هم تو استیکن ... !
کلا اگه خواستید برنامه ها ی رو مموری رو بعد از مستر ریست نصب نشن پوشه های private,system,resurcse,sys رو از رو مموری پاک کنید و بعد از مستر ریست کردن بزارید تو گوشی
چون بعد از مستر ریست اگه مموری رو بزارید گوشی دوباره میره برنامه های رو مموری رو نصب کنه
Last edited by vahidsport; 06-10-2011 at 16:34.
سلام...دوست من يه ويواز داره كه وقتي داشت با كامپيوتر روش نرم افزار يا فريمور ميريخت خاموش شد و ديگه روشن نميشه...گويا نوسان برق هم داشته اون موقع ...مشكل از چيه و چطور ميشه درستش كرد...؟؟؟؟يعني گوشي dead شده؟؟؟
یا اپدیت ش کن یا بده بیرون فلش کنن احتمال زیاد درست بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)