ممنون که جواب دادی ولی من پیچی نمیبینم.
ممنون که جواب دادی ولی من پیچی نمیبینم.
کارواش و چک کردن ماشین موعد تحویل مربوط به سرویس PDS برای تحویل خودرو هست که چند ساله باید به اجبار توسط نمایندگی انجام بشه که البته اکثرا درست انجام نمیدهند یا اصلا انجام نمیدهند
سلام
ای اف ۷ دوگانه مالتی پلکس دارم. روی گاز تو یه دور موتورهای خاصی مثلا ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ یه صدای کززززز از سمت شاگرد میاد.
کسی میدونه چیه؟ رو بنزین این صدا وجود نداره یا خیلی کمتره.
سلام ممنون از راهنمایتون مشکل از باطری بود باطری رو عوض کردم فقط یه سوال باطری رو که گرفتم یارو باطری قبلی رو ازم گرفت نباید بابت باطری قبلی چیزی از قیمت کم میکرد. باطری اوربیتال 74گرفتم 210 تومن.
به نظر شما باطریش خوبه هم مارکش هم قیمتش.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دویست عزیز
معمولا قیمتی که هر جا میپرسی و به شما میگن با احتساب همون باتری کهنه هست. اگه باتری کهنه رو ندید باید 30-40 تومن دیگه بدید
در مورد باتری که خریدید توی ایرانیها باتری خوبیه (تقریبا بهترینه) و خوب کار میکنه. البته یه مقدار گرون داده. من همین الان این باتری رو حدود 180-190 تومن هم سراغ دارم. ایشالا که برای شما هم خوب کار کنه و مشکلی نداشته باشی![]()
سلام ممنون از جوابتون
سلام
ماشینم صبح ها خیلی دیرگرم میشه یعنی باید ۱۰کیلومترتوجاده برم تا ی مقدار جزیی آمپربیادبالا
بخاری گرم میشه ولی آمپردیرمیادبالا
تست کردم درمواقع درجا آمپرزودمیادبالا
میخواستم بدونم مشکل از چیه
توجاده که رانندگی میکنم آمپر بین خط یک و دوهستش
اگر بخاری بعد از ۳ دقیقه گرم میشه مشکل از آمپر هست . وگرنه دمای موتور معمولا روی ۷۰ هست ( بین خط دو - و وسطی )
دوستان سیستم سخنگوی سمند قسمت روغن و فیلتر رو چطوری صفرش کنم؟ هی صدا میده عوض کنید عوض کنید
سلام وقتی توجاده میوفتم آمپرخیلی میاد پایین یعنی میرسه نزدیک خط اولی .توتابستون اینجوری نبود
یعنی فک کنم دما رونگه نمیداره
وبعضی مواقع که ماشینو صبح روشن میکنم خیلی دیر آمپرمیاد بالا
میخواستم بدونم مشکل از ترموستاته یا فشنگیه آب یا چیز دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)