تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 628 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه pedarkhandeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    عشقم ایران-تهران

پيش فرض

سلام دوستان از دو مدل لنوو زیر کدومو بخرم ؟؟

Notebook Ideapad Z460 59-064939

CPUIntel Core i5 480M@2.66GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 3MB L3 Cache MemoryDDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM Optical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) GraphicNvidia GeForce 310M 1GB Display14" (1366 x 768) LED-Backlight LCD CommunicationBroadcom 8.211n Wireless Network Adapter
    Realtek PCIe FE Family Ethernet
    Camera
    Bluetooth BCM2070 SecurityKensington Lock Ports2 x USB 2.0 ports
    VGA Output
    RJ45
    HDMI
    Multi Card Reader
    PC Card Slot
    eSATA+USB
    Headphone
    Mic OthersKeyboard: Arabic & English
    One Key Recovery
    One Key Theater Weight2.3 Kg Battery6Cell 48Wh (Up to 5 hours) ColorBlack - Textured Operating SystemWindows 7 Home Premium 64-bit

یا

Notebook Ideapad Y560 59-045036
    CPUIntel Core i5 450M@2.4GHz (Turbo Boost 2.66GHz), 3MB L3 Cache MemoryDDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity640GB SATA 5400RPM Optical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) GraphicATI Mobility Radeon HD 5730 1GB
    Intel HD Graphics Display15.6" (1366 x 768) LCD CommunicationAtheros AR9285 Wireless Network Adapter
    Broadcom NetLink 1000 Ethernet
    Camera
    Bluetooth BCM2070 SecurityOne Key Recovery
    Kensington Lock Ports3 x USB 2.0 ports
    VGA Output
    RJ45
    HDMI
    Multi Card Reader
    Express Card
    eSATA + USB
    Headphone
    Mic OthersKeyboard: English & Arabic
    Multi-Touch Touchpad
    One Key Theater Weight2.7 Kg Battery6Cell 57Wh (Up to 5 hours) ColorBlack - Textured Operating SystemWindows 7 Home Premium 64-bit

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدومش بهتره ؟؟

کارت گرافیگ ATI بهتره یا Nvidia ??

دوست عزیز بستگی به نوع گرافیک داره ولی در کل به نظر منATI بهتره
    چون تازهNvidia 40فرم داره ولی ATI الان 80فریم داره یعنی nvidia تا سال دیگه به پای ati نمی رسه

مدل دوم چون گرافیک اون بالا تر هست.

چرا hp-3140 نمی گیری هم ارزونه هم کانفیگ خوبی داره!!!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز بستگی به نوع گرافیک داره ولی در کل به نظر منATI بهتره
    چون تازهNvidia 40فرم داره ولی ATI الان 80فریم داره یعنی nvidia تا سال دیگه به پای ati نمی رسه

مدل دوم چون گرافیک اون بالا تر هست.

چرا hp-3140 نمی گیری هم ارزونه هم کانفیگ خوبی داره!!!!!!!!!!!!!

میشه کانفیگ و قیمتش رو بگین ؟؟

داره خودمونی میشه beneficent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    نگین ایران

پيش فرض

پیشنهاد من 3140 هست من یه هفته پیش گرفتم کاملا راضی هستم.واسه کارای وبگردی گرافیکش سوییچ میکنی رو آنبرد دمای cpu میاد رو 32!!با قیمت فوق العاده به صرفه(900 تومن).نمودار قیمتش نگاه کن الان بهترین وقت برای خریدشه.در ضمن 900 بدون گارانتی هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ممنون
    فقط یه سوال خدمات اچ پی هم تو ایران هست؟ مثلا اگه درایوش خراب بشه یا هر چی ...
    خدمات کدوم یک از برندها بهتر هست و همه ی وسایلش تو ایران پیدا میشه؟

داره خودمونی میشه SMSK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    گرگان سيتي

3

داداش من اصلا هر چي تو بخري...

الان تو يه وب سايت خارجي رفتم و نظراتششون رو راجب اين مدل ايسر ديدم.و كاملا در مورد كارت گرافيك باهات موافقم كه خيلي قوي ترهست.و همه حسابي از كاركردش راضي بودن.

اما يه چيزي...صداي اين مدل مونو هست و اين نميتونه براي تماشاي فيلم زياد خوب باشه.حيف نيست با اين كيفيت صداي مونو روش گذاشتن.مثلا فيلم با كيفيت ببين با صداي مونو(همونطور كه ميدوني dell inspiron صداي استريو داره)
    ما چاکریم عزیز
    ببین من باهاش کار کردم ، صدای اونقدر بدی نداره که تو روش حساس شدی
    اگه واقعآ صدا خیلی برات اهمیت داره میتونی یک اسپیکر کوچیک اکسترنال بگری که حجمش به اندازه یک کف دست بیشتر نیست و صدای خوبی هم داره و نصب میشه به لپ تاپ ، قیمتشم حدودآ 10 تومن بیشتر نیست.

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

good god جان اين مدل هاي ايسر فكر نكنم استريو داشته باشن ولي اينقدر حساس نباش فيلمم ميخواي نگاه كني زير نويس داره عملآ اسپيكر به كارت نمياد بابا لپ تاپه ديسكو كه نيست SMSK جان اصلآشك نكن اين مدل قابليت سويچ كردن گرافيك داره كه خيلي تو عمر و مدت كار كرد باطري صرفه جويي ميشه فقط يكم از اون مدل 14 اينچيش سنگينتره همين

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون
    فقط یه سوال خدمات اچ پی هم تو ایران هست؟ مثلا اگه درایوش خراب بشه یا هر چی ...
    خدمات کدوم یک از برندها بهتر هست و همه ی وسایلش تو ایران پیدا میشه؟
    تنها برندی که پشتیبانی مسقتیم و نماینده رسمی از خود شرکت داره، شرکت ماتریکس پشتیبان MSI هست. بقیه پشتیبانی ها خودشون وارد می کنن و گارانتی میکنن و در واقع نماینده رسمی نیستن. البته ایران رهجو نماینده سونی هم رسمی هست اما در مورد ماتریکس، تمامی قطعات و نقشه ساخت نوت بوک ها در اختیارش قرار میگیره و برای حفظ کیفیت کارشناس های تایوانی به صورت دوره ای به ایران میان و آموزش میدن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سازگار ارقام نمایندگی لنوو نیس مگه ؟؟

اصلا قطعات لنوو پیدا میشه ؟؟

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

سلام
    من دارم میرم از کشور بیرون
    یه لپتاب 850 تومنی acer دیدم مدلش اینه :
    ACER ASPIRE 5742G Core i5

بخرم ؟
    Last edited by Greatone; 11-01-2011 at 17:32.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من دارم میرم از کشور بیرون
    یه لپتاب 850 تومنی acer دیدم مدلش اینه :
    ACER ASPIRE 5742G Core i5

بخرم ؟
    1-از همونجا که میری بخر تا گارانتیش اذیتت نکنه
    2- شماره سریال رو اگه از ایران خریدی کامل بنویس بعد چک کن تو سایت ایسر گارانتی بین اللملی داره یا نه
    اگه سریال رو بزنی ریز مشخصات رو میزنه خود ایسر و مطمین میشی که دستکاری نشده هست
    معمولا برای ایسر lx داره اولش ال ایکس
    3-ایسر اون مدل گرافیک gt 540 m رو بگیری گارانتی بین الملی داره و قیمت هم بهت خیلی بالا گفته
    780 تا 810 فروش میره اون مدل cori3 هم 720 تا 740
    اینترنتی که گرون تر هست با حمل رایگان اون مدل شما رو میده 809 حواست باشه سایتش چاره هست

10. این کاربر از fandogh789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

fandogh789جان مطمئني اون مدل ايسر با گرافيك 540 رو 780 تا 810 ميفروشن ؟ اونوقت نميدوني با گرانتي كجا؟ آخه سازگار اينو ميداد 829 تومن!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •