سلام دوستان من یه سری سوال داشتم ( اگه ابتداییه ببخشید )
1- من ریاضی هستم و میخوام هنر هم شرکت کنم :
الف ) آزمون هنر بعد از آزمون ریاضیه یا قبلشه ؟؟؟ اگه قبلشه یه خاطره خستگی شرکت نمی کنم
ب) از یکی شنیدم می گفت اگه جز نخبگان باشی می تونی همزمان دو تا رشته رو توی 1 دانشگاه بخونی برای مثال میشه یه مهندسی و یه رشته هنر مثل ( عکاسی یا موسیقی ) توی دانشگاه تهران خوند ؟؟؟؟؟
ج) اگه بله چجوری / یعنی اگه من دو تاشو امتحان دادم و رتبم توی ریاضی شد A و توی هنر شد B هر دوشم در حدی باشه که رشته هارو بیارم توی فرم انتخاب رشته باید چجوری انتخاب کنم ( دوستم میگفت باید ریاضیارو تو فرم بزنی بعد که میری دانشگاه می تونی علاقتو اعلام کنی و اگه نخبه باشی می تونی رشته دومو بری البته دوستم زبانو میگفت من هنر می خوام اصلاَ چنین چیزی میشه ؟؟؟؟ اگه اینحوریه من اصلاَ چرا هنر بدم !!!!
د )با قبول شرایط بالا تا چه حد باید نخبه باشی ؟ محدوده رتبه ؟
2- امسال ( پیش ) مدرسه بهمون یه کارت دانش آموزی داد آیا این شماره دانش آموزی که اینجا نوشته همونیه که برای ثبت نام لازمه ؟؟؟ یا با پارسالیه فرق کرده ؟؟؟
3- من یه سری اطلاعاتو باید از مدرسه بگیرم و باید تاشنبه صبر کنم این ترافیکه سایتی که میگن خیلی جدیه ؟؟ یه وقت بدبخت نشیم
4- من اینترنتم دایل آپ از توی خونه هم میشه ثبت نام کرد یا کافی نت ؟؟؟
5- این فرم پیش نویسی که آخر دفترچه هست دقیقاَ همینو تو سایت وارد می کنیم ؟؟؟؟
6- اگه کد رهگیری. کپی نکرده کامپیوتر خاموش شد چه کار باید بکنیم مسئله خیلی جدیه ؟؟