سلام
یه باگ جالب که هوش مصنوعی احمق () رو نشون میده
آخه مگه بارسلونا تیم ملیه که در سطح ملی بخواد مقایسه شه ؟قویترین تیم دنیا چه در سطح باشگاهی و چه ملی باشه![]()
سلام
یه باگ جالب که هوش مصنوعی احمق () رو نشون میده
آخه مگه بارسلونا تیم ملیه که در سطح ملی بخواد مقایسه شه ؟قویترین تیم دنیا چه در سطح باشگاهی و چه ملی باشه![]()
سلام
یه باگ جالب که هوش مصنوعی احمقرو نشون میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون حسین جان عالی بود....ولی..!
ولی بارسلون که دیگه تیم ملی حساب نمیشه..؟!ابتدا من از تیم بارسلون شروع میکنم تیمی که شاید بشه گفت در حال حاضر قویترین تیم دنیا چه در سطح باشگاهی و چه ملی باشه
البته منظور ایشون بین المللی بود.
ولی خودمونیم این تیم الان بهترین تیم دنیاست.
شاخص بعدی که باید تنظیم بشه Position Switchاز منوی Team Style. این شاخص مربوط میشه به میزان جابجایی و تغییر موقعیت بازیکنان مختلف در زمین هر چقدر این شاخص به عدد 100 نزدیک تر باشه این جابجایی ها بیشتر صورت میگیره . در تیم بارسلون ما شاهدیم که در طی بازی ژاوی و اینیستا دو هافبک مرکزی تیم بارها با حرکات ضربدری و مورب جاشونو با هم عوض میکنن البته من دقیقا علت این تاکتیک رو نمیدونم اما به هر حال این مساله در حرکات این دو بازیکن وجود داره .
قسمت بعدی Defensive Line از منوی Team Style. این شاخص برای نزدیک و یا دور کردن خط دفاع از خط میانی مورد استفاده قرار میگیره هر چقدر این شاخص به 100 نزدیک تر باشه این فاصله کمتر میشه . با توجه به اینکه ما قبلا گفته بودیم یکی از تاکتیکهای مهم تیم بارسلون نزدیک کردن خط دفاعی به خط هافبک تیم در زمان انتقال توپ به هافبکهایی میانی تیمه بنابراین این شاخص باید بیشتر از 50 قرار بگیره در حال حاضر بصورت پیش فرض این شاخص روی عدد 70 تنظیم شده که به نظر من کمه و باید اونو بالاتر برد .
شاخص بعدی Defensive Strategy از منوی Team Style که مربوط میشه به نوع سیستم دفاعی تیم ( خطی یا پوششی ) آرایش دفاعی تیم بارسلونا بصورت دفاع خطیه که باید گزینه صفر انتخاب بشه .
در قسمت استراتژیها توی این بازی 7تا آپشن داریم که باید این آپشن ها با توجه به سیستم تیم مقابل انتخاب بشه اما در حالت کلی معمولا تیم بارسلونا از این موارد استفاده میکنه :
-پرسینگ
- counter attack ( بعلت سبک تهاجمی تیم ) توی این استراتژی زمانیکه توپ توسط هافبک ها لو رفت کل تیم بجز مهاجمین به سرعت به عقب بر میگردند و در صورتیکه توپ از حریف گرفته شده بلافاصله توپ به مهاجمینی که کمتر عقب کشیدن واگذار میشه و یک حمله خطرناک شکل میگیره .
- offside trap ( بعلت اینکه تیم بارسلونا از سیستم خطی در خط دفاعی استفاده میکنه و نه از سوویپر ) .
آپشن های دیگه ای هم توی قسمت استراتژیها وجود داره که باید گیمر متناسب با سیستم و سبک تیم مقابل ازشون استفاده کنه .
از جمله ویژگیهای دیگه ای که این تیم ازش بهره میبره پوشش مناسب فضاهای خالیه زمینه برای این کار باید شاخص مربوطه تنظیم بشه این شاخص Compactnessاز منوی Team Styleبازیه که با تنظیم اون میشه این شبیه سازیو انجام داد .
بطور کل مواردی که توی این پست و پست قبلی گفته شده سبک و روش کلی بازی بارسلون رو توصیف میکنه توی تاکتیکها , استراتژیها و کارتهای بازیکنان موارد دیگه وجود داره که با توجه به روش بای تیم مقابل و نقاط قوت و ضعف اونها باید ازشون استفاده کرد من بعضی از اون مواردو که در دنیای واقعی تیم بارسلون ازشون استفاده میکنه توضیح میدم . اینو هم یاد آور بشم که مسلما این تیم در دنیای واقعی از تاکتیکهای مختلف زیادی در برابر تیمهای مختلف استفاده میکنه که باید اهل فن و آنالیزورها درموردشون توضیح بدن .
بعنوان نمونه بارسلونا در برابر تیمهایی که عمق دفاعی ضعیفی دارن از وسط حمله میکنه در این حالت معمولا گواردیولا موقعیت آنری و مسیو عوض میکنه تا بتونن با نفوذ به عمق دفاع حریف از پای تخصصیشون برای زدن ضربه و شوت بهتر استفاده کنن . بنابراین ما میتونیم با توجه به ضعف و یا قوت عمق دفاع حریف از این تاکتیک استفاده کنیم .
از تاکتیکهای دیگه این تیم , دادن آزادی عمل به آلوز برای اورلپ کردن از کناره ای خط طولی زمینه . کونامی کارت مخصوص این کار رو برای آلوز طراحی کرده که میشه با فعال کردن این کارت ازش استفاده کرد . البته اینو هم باید در نظر گرفت که تیم حریف در اون جناح چه بازیکنانی داره و سیستم دفاعی اونا برای استفاده از این حرکت مناسبه و یا نه در هر صورت میزان کارآمدی این حرکت رو باید گیمر با توجه به بازیکنان و سیستم تیم مقابل تشخیص بده مدافعین قدرتی و سرعتی مطمئنا کمتر اجازه نفوذ به این بازیکن رو میدن .
بطور کل میشه گفت جناح راست تیم بارسلون از جناح چپش قویتره بهمین خاطر معمولا این جناح توی بازی فعال تره و زمانیکه تاکتیک حمله بر اساس حرکت بازیکنان کناری طرح ریزی میشه از راست نسبت به جناح چپ بیشتر طراحی حمله صورت میگیره وجود دو بازیکن بنامهای آلوز با خصوصیت نفوذی بسیار زیاد و همچنین قابلیت ارسال سانترهای مواج و توان عبور از بازیکن روبرو در وضعیتهای تک به تک - قدرت ضربات پای بالا و همینطور سرعت بالای این بازیکن و همچنین مسی بعنوان یکی از بزرگترین بازیکنان دنیای فوتبال عامل اصلی این جریانه .
درمجموع منطقه میانی و راست این تیم از بقیه قسمتها قویتره و ضعیف ترین منطقه دفاع مرکزیه اونه .
اما در مورد قابلیتهای بازیکنان که بخشی از اونها در وضعیت و stat اونها اعمال شده و بخش دیگه در کارتهای بازیکنان بعنوان نمونه میشه به حرکات فردی مسی , حفظ توپ ابراهیموویچ( و صاحب توپ کردن بازیکنان اطرافش بخصوص مسی و آنری ) بازیسازی ژاوی و اینیستا سرعت و قدرت نفوذ پدرو و موارد دیگه اشاره کرد که بعدا توضیحات اونا رو با کارتهایی اختصاصی هر بازیکن خواهم داد و بعد از اون میریم سراغ بقیه تیمها .
دوستان شما در این زمینه منو کمک نمیکنین ؟
بهزاد کجایی فرار نکن میدونم اطلاعات خوبی از سیستم تیمها و سبک بازی بازیکنا داری .
منظورم این بود که هیچ تیمی حتی تیمهای ملی هم توان رویارویی با این تیمو ندارن . در ضمن فرار نکن در مورد سبک بقیه تیما باید توضیحاتشو بدی من انطباقشو توی بازی توضیح میدم .
Last edited by 4039; 09-10-2009 at 23:04.
آخه چرا مسی اینقدر خستگیش تو این دمو پایینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر توجه کنید میبینید که مسی تو واقعیت از اول تا آخر بازی فقط میدوه خسته هم نمیشه ولی تو این دمو دقیقه 70 به بعد دیگه خسته میشه و استامیناش قرمز میشه اینم یه ضعف محسوب میشه!!!!!!
نظر شماها چیه؟
----------------------------------------------
اولین گزینه من : Uefa Champions League
بستگی داره که شما چقدر از مسی استفاده کنین و چطور از اون استفاده می کنین...
اگه حرکات سرعتی زیاد انجام میدین و زیاد با مسی می دوید باعث خسته شدن بازیکن میشه
توی بازی های واقعی هم مسی از اول تا اخر بازی در حال دویدن و استارت زدن نیست...هیچ بازیکنی تا دقیقه 90 اون شرایطی بدنی که دقایقی قبل داشت رو به هیچ وجه نخواهد داشت...دوندگی زیاد باعث افت بدنی بازیکنها توی جریان مسابقه میشه وباعث میشه نفس کم بیارن...من که ندیدم تا حالا بازیکنی توی 90 دقیقه یکسره در حال دویدن و استارت زدن باشه
نه زیاد ازش استفاد نمیکنم فقط هر چند دقیقه یه دریبلی میدم و بعد یه پاس.از اول نا آخر باهاش نمیدوم.ولی مسی نقش مهمی تو بارسا داره واکثر توپها میرسه به اون پس stamina ی بیشتری میطلبه درسته؟!
خب فوقش stamina ببرین بالا . البته واقعآ این stamina رو بد میسازن چون مثلآ تو بازیهای لیگ بعد از یک هفته استراحت دیگه نباید اینا انقدر پایین بیاد که حتی نشه تو بازی بزاریشون . البته واسه همه بازیکنان اینجوری نیست
حسین جان من که دمو رو بازی نکردم که بخوام در مورد سبک بازی تیم هاش توضیح بدم....بهزاد کجایی فرار نکن میدونم اطلاعات خوبی از سیستم تیمها و سبک بازی بازیکنا داری .
اره...کلا توی pes بازیکن ها توی مدهای بازی زود خسته میشن....ولی وقتی یک بازی دوستانه با کسی انجام میدم خستگی بازیکنان مثل مد مسترلیگ و یا لیگ و کاپ نیستنه زیاد ازش استفاد نمیکنم فقط هر چند دقیقه یه دریبلی میدم و بعد یه پاس.از اول نا آخر باهاش نمیدوم.ولی مسی نقش مهمی تو بارسا داره واکثر توپها میرسه به اون پس stamina ی بیشتری میطلبه درسته؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)