مثله اینکه چیز پی انا رو تعطیلش کردن.اگه اینجوری باشه من دیگه دی اس المو تمدید نمیکنم چون دیگه واقعا ارزشی نداره. با برنامه utra هم فایده نداره.یهو وسط کار هنگ میکنه.واقعا بدون چیز پی ان اینترنت هیچ معنی نداره![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
مثله اینکه چیز پی انا رو تعطیلش کردن.اگه اینجوری باشه من دیگه دی اس المو تمدید نمیکنم چون دیگه واقعا ارزشی نداره. با برنامه utra هم فایده نداره.یهو وسط کار هنگ میکنه.واقعا بدون چیز پی ان اینترنت هیچ معنی نداره![]()
بله چیز پی ان رو هم کاره جدیده مخابرات هست که قطع کرده . ولی احتمالش که درست بشه هست در چندروز آییند
الان با این وضعیت اینترنت هیچ حالی نمیده.یه گوگل ایمیج زدم 4 تا عکس ببینم.از 500 600 تا عکس ممکن 4 5 تاشو بیشتر نشون نداد.اگه درستش نکنن من دی اس المو تمدید نمیکنم.
ارم نت از اون طرف سرعت شبانه رو کم میکنه از این طرف سرعت روزانه رو زیاد میکنه؟ من امروز 3_4 تا فایل که هر کدوم 2_3 مگ بودن دانلود کردم، با سرعت 400_450 دانلود میکنه.
پینگ هم حدود 300 هست.
سرعت روزانه به چه دردی میخوره اخه، اگه راست میگن یه فکری به حال شب بکنن![]()
شما سرعتتون چند هست 1 مگ ؟ شبا با چند دانلود می کنید ؟
نه 128. شب سرعت دانلود روی 45 هست. سرویسا با هم فرقی ندارن. سرعت همش یکیه.
آقا ارم نت فکر کنم اون ترافیک که برگردونده بود دوباره کم کرد
حدود 250 مک بدون اینکه دانلودی داشته باشم از کم کرده
سیستم نمایش ترافیکش خیلی مزخرف شده اصلا نمیشه مدیریت کنی ترافیکت و زیر نظر داشته باشی اینجوری اگرم خودشون کم کنند ما متوجه نمیشیم چون یه عدد کلی که فقط ازش کم میشه همین![]()
حالا خوبه شماها دانلود نداشتین 250 مگ کم کرده من شاتل دارم سیستمم خاموش بود.تو این خاموشی 450 مگ کم کرده ،زنگ زدم پشتیبانی میگه تنظیمات مودم رو چک کنید چوت اینجا مشکلی نیست ،من گفتم تو هم بهتره استعفات رو بنویسی چون اینجا هم مشکلی نیست
منم اومدم همینو بگم که شما زحمتشو کشیدید. ارم نت الکی 100 مگ کم کرد. نمیدونم مال اون روز هست یا همینوجوری الکی کم کردن. چون من روزی بیشتر از 50_60 مگ استفاده نمیکنم. مخصوصا اون روز که شبکه مشکل داشت کمتر استفاده کردم تا اونجایی که یادمه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)