اون وقت چطور اچدی فیلم میگیره؟
کیفیت فیلمش با آیفون یکیه؟
این وی جی آی بودنش بخاطر نرم افزارشه یا کلا سخت افزارش ساپرت نمیکنه؟
اون وقت چطور اچدی فیلم میگیره؟
کیفیت فیلمش با آیفون یکیه؟
این وی جی آی بودنش بخاطر نرم افزارشه یا کلا سخت افزارش ساپرت نمیکنه؟
HD فرمتی هست که میگیره....
تست نکردم...
سخت افزاری هست برادر...اگه میخواست 5 مگا پیکسل بزاره روش که اینقدر نازک نمیشد...
خیلی نازکه
احتمالا شکستن و داغون شدن نداره؟؟؟
من وسالیم مرتبا از دستم می افتن
ممنون این مشکل یه جور دیگه حل شد برنامه های آپدیت شده توی پوشه آیتونز مدیا و موبایل اپلیکیشن هست
قبلا این کار که شما گفتید میشد ولی یه مدته دیگه نمیتونم اینکارو بکنم
قبلا میشد موزیک رو از هارد توی قسمت دیوایس درگ کرد بعد خودش روی آیپاد سینک میکرد ولی الان که درگ میکنم موس به علامت ممنوع تبدیل میشه
حتما باید از تب موزیک و لایبرری استفاده کنم و سینک کنم
چون لایبررری و فایل های هر کدوم از کامپوترام با هم فرق دان با هر کدوم سینک بشه فایلای کامپیوتر قبلی پاک میشه
فایل های Voice Memos هم نمیتونم بریزم رو مک یا کامپیوتر ! باید با لایبریی آیتونز رو سینک کنم تا فایلای Voice Memos روی کامپیوتر بیاد
کسی میدونه چطوری میشه آیتونز رو به حالت قبلی برگردوند؟!!!![]()
نه این وسیله کیفیت ساخت بسیار بالایی داره ( مثل بقیه محصولات اپل ) برا همینم محکمه ! ( ولی خب باید مواظب بود و از کیس استفاده کرد )
کیفیت فیلم و عکس در هر دو دستگاه یکسانه ( البته در نور خیلی خوب خورشید نه لامپ ! ) آیفون بخاطر اینکه فلش داره در هر شرایطی دوربینش برتره ولی در زیر نور خورشید هر دو یکسانه ! ( من خودم تست کردم ! )
البته به خاطر اینکه آیپاد از قابلیت HDR برخوردار نیست نمیتونه نور رو خوب تنظیم کنه در نتیجه اگر نور خورشید مستقیم به لنز بتابه یا باید عکستون رو با فوکوس سیاه کنید که فقط نور معلوم باشه یا اینکه نور رو کم کنید با فوکوس که بازم کیفیت خیلی بد میشه !!! => نور نباید مستقیم بتابه و باید از پشت یا بقل بتابه که عکس شما خوب بشه ... اما در آیفون اگر از روبرو هم نور مستقیم بتابه شما عکسی بسیار زیبا خواهید داشت که تنظیم نور توسط قابلیت HDR انجام شده..
حالا یه فایل هایی هست که از تو سیدیا نصب میکنید و میتونید عکس برداری HD و قابلیت HDR رو اضافه کنید که البته هیچ کدوم واقعاً کار اون HDR آیفون رو انجام نمیدن چون نرم افزاری هست ! ( حالا نمیدونم HDR آیفون هم نرم افزاری یا سخت افزاری ! )
اضافه کنم که کیفیت فیلمبرداری هم در آیپاد اگر نور کم باشه چنگی به دل نمیزنه ولی در نور شاید از آیفون هم بهتر بگیره !!
و یه نکته مهم دیگه اینکه آیپاد 4 از قابلیت Tap To Focus برخوردار نیست !!!!! ( برا من که اینجوریه !) یعنی با آیفون وقتی شما میزنی رو یه نقطه از صفحه که فوکوس انجام بشه این کار خیلی دقیق انجام میگیره ولی در آیپاد فقط نور رو تنظیم میکنه( اینم تست کردم خودم ! )
![]()
Last edited by HESAM_5700; 21-02-2011 at 13:24.
موزیک ها رو توی library درگ کنید و بعد سینک.
برنامه و بازی هارو هم توی apps درگ کنید...همچنین کتاب ها...
voice memorize هم کار نکردم ....
تایید میشه....الان یه عکس با و بدون hdr میزارم.
HDR OFF:
HDR ON:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
شما هم میتونی یه کیس بخری واسش...مثلا من خیلی کم یا بهتر بگم اصلا از دستم نه موبایل و نه آیپاد میوفته.
مگر مواقعی که چرب میشه و لیز میخوره.
سلام، دوستان من یه مشکلی دارم با Cydia وقتی میخوام package ها رو آپدیت کنم error میده، خودش میگه لازمه این package ها آپدیت بشه ولی نمیشن! برای وضع فعلی اینترنته یا مشکل جای دیگس؟
مرسی.
سلام دوستان
من برا وصل شدن به وایرلس باید به اکانت جی پی ان وصل بشم
تمامی تنظیمات رو انجام میدم ولی وصل نمیشه
فقط یکی دوبار وصل شد ولی از دوباره هرکاری میکنم نمیشه
ورژن 4.1 هست امکان داره با اپدیت به 421 مشکلم درست شه
؟کسی میدونه مشکل چیه؟
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
یه سوال دیگه من با لپ تاب شارژ میکنم ولی یه شارژر اج تی سی دارم اگه با اون شارژ کنم خدایش بدون تعصب بگید مشکلی پیش میاد اخه از هرکی میپرسم میگه اسیب میزنه
مگه تفاوتی در شارژر هست ولتاژ که یکیه
اچ تی سی هم شارژرش اصله
نمیشه هی وصل کنیم به لپ تاب؟؟/
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
یه سوال دیگه کسی تونسته mkv با کیفیت فول رو درست پخش کنه؟ با هر نرم افزار ی کردم درست نشده
سلام دوستان
اگر امکانش هست من رو هم به جمع اپل داران بپذیرید !!!
فقط این صفحش خیلی روش اثر انگشت میمونه ، از این پروتکتور های معمولی براش بگیرم یا از اون گرونا ؟
مرحبا بک، مرحبا بک!!!
برای اینکه جای انگشت نمونه باید محافظ مات بگیری، دیگه اثر انگشت بی اثر انگشت. اما یه مشکل داره: گند می زنه به کیفیت صفحه، مخصوصا رتینا رو. انقدر میاره پایین که به هزار تا اثرانگشت راضی می شی.
همه ی تاچ اسکرینها همینطورین، چاره ای نیست مگر اینکه همیشه یه دستمال عینک همراهت باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)