مگه فقط زبان فارسی 3 تو کنکور نیست؟ اگه آره پس چرا گزینه 2 (گام اول) تو جزوه هاش از زبان فارسی 2 هم سوال داده؟
واسه هندسه باید این فرمولای پیچیده که تو جزوه ی گام اول گزینه دو اومده رو بلد باشیم حتما؟ اگه آره پس چرا تو مبتکران نیاورده؟
مگه فقط زبان فارسی 3 تو کنکور نیست؟ اگه آره پس چرا گزینه 2 (گام اول) تو جزوه هاش از زبان فارسی 2 هم سوال داده؟
واسه هندسه باید این فرمولای پیچیده که تو جزوه ی گام اول گزینه دو اومده رو بلد باشیم حتما؟ اگه آره پس چرا تو مبتکران نیاورده؟
بهتر نبود تو تاپیک گام اول سوالتون رو می پرسیدین؟ زبان فارسی 2 هم پیش زمینه ای برای 3 هست. و کمک می کنه. و گرنه مستقیما سوال نمی شه.مگه فقط زبان فارسی 3 تو کنکور نیست؟ اگه آره پس چرا گزینه 2 (گام اول) تو جزوه هاش از زبان فارسی 2 هم سوال داده؟
هنوز نرسیدیم که بررسی کنیم. به موقش.واسه هندسه باید این فرمولای پیچیده که تو جزوه ی گام اول گزینه دو اومده رو بلد باشیم حتما؟ اگه آره پس چرا تو مبتکران نیاورده؟
بچه ها بچه ها سرتون تو چاه!
می گم بچه ها این همگامان که بودن پاسخ هستش که !
لطفا يه نفر ترجمه كنه؟!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟بچه ها بچه ها سرتون تو چاه!
می گم بچه ها این همگامان که بودن پاسخ هستش که !
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از كتاب هاي سبز ، سبز قلم چي هستش؟
تست هم داره ؟
من بيشتر دنبال كتابهايي ميگردم كه اول آموزش داده باشه بعد تست هم داشته باشه.اگه از اين كتاب ها سراغ دارين چند تا معرفي كنين براي هر درسي . البته اگه وقتشو دارين .
no . نه . لا ....... من زبونم قطع شه بخوام كتابهاي قلم چي رو به كسي توصيه كنممنظورت از كتاب هاي سبز ، سبز قلم چي هستش؟
تست هم داره ؟
من بيشتر دنبال كتابهايي ميگردم كه اول آموزش داده باشه بعد تست هم داشته باشه.اگه از اين كتاب ها سراغ دارين چند تا معرفي كنين براي هر درسي . البته اگه وقتشو دارين .
منظورم از همه كتابها خيلي سبز هست
با سلام خدمت همه دوستان .
از مدتي قبل بعضي عزيزان به دنبال كتاب دكتر سبطي . و بعلاوه فروشگاهي جامع و شامل كه همه كتابها توش گير بياد و..... بودند .
من قبلا هم گفتم كه كسي بخواد كتاب قرابت معنايي دكتر سبطي بايد به جهنم بره و برگرده. تنها كتابفروشي كه حداقل من پيدا كردم كه هم كتاب ناياب قرابت معنايي و تناسب مفهومي دكتر سبطي و هم بقيه كتب تست و كمك آموزشي رو داشته باشه . كتاب فروشي هست بنام :
بانك كتاب مهرآفرين .
آدرس :
ميدان انقلاب . روبروي سينما بهمن . جنب بانك صادرات . ساختمان 1484. طبقه اول
شماره :
02166954040 و 02166484838
اين كتابفروشي در بسته ايي كه برا من فرستادن نوشتند بعنوان تبليغ كه :
در تهران ارسال رايگان است . با خريد حضوري تخفيف ويژه تعلق ميگيرد
حداقل برا من كه تا تهران فاصله ام زياده . حساب كنيد بخوان كتاب رو بفرستند سواحل خليج هميشه فارس . من كل وزن بسته ام 2.630 kg بوده و از من 2500 تومان بابت پست گرفتند .
اين همه توضيح دادم فكر نكنين كه من نفعي دارم . فقط همه مون كه اينجا جمعيم به درد هم آشنا هستيم . امرزوها اگه تو گام اول باشيد كه وقت نميكنيد دنبال كتاب بگرديد درحالي كه اين روزها كتاب هامون سبطي به سختي گير مياد .
به علاوه بعضي دوستان توصيه ميكنند كه از پدرام بوك يا آدينه بوك كتاب تهيه كنيد . من اصلا تجربه خوبي ندارم از اينها . هم بايد سر ادم بدرد بياد كه مثلا تو آدينه بوك كتاب گير بياري . و هم هزينه اش زياده . كرايه پستش به تنهايي آدم رو شستشو ميده . و من كه از پدرام بوك كتاب خريدم برام اين تجربه هم است كه كتابم چاپ يك سال قبل بود .
علي اي حال مشك آن است كه ببويد نه آنكه عطار بگويد . من چون بوش رو شنيدم به همه توصيه ميكنم كه دنبال جايي نروند كه بوي بدي بشنوند![]()
سلام بچه ها
منم 90 کنکور دارم
دنبال فیزیک 2ام
چه کتابی پیشنهاد می کنید؟؟؟
به نظر تون الگو خوبه؟؟؟
اين كتاب هاي خيلي سبز . هم تست داره و هم آموزش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)