من کلاینت 1.40 1557 Repack رو نصب کردم. رو این ورژن اون نسخه ی دوم ONE که گفتین نصب میشه؟
بقیه بازیها چطور؟ آخه حقیقتش با خودم گفتم اگه قرار باشه یدونه بازی هم نصب کنم اون باید ONE باشه. واسه همین وقتی ONE نصب نشد دیگه بیخیال بقیه بازیها شدم.![]()
من کلاینت 1.40 1557 Repack رو نصب کردم. رو این ورژن اون نسخه ی دوم ONE که گفتین نصب میشه؟
بقیه بازیها چطور؟ آخه حقیقتش با خودم گفتم اگه قرار باشه یدونه بازی هم نصب کنم اون باید ONE باشه. واسه همین وقتی ONE نصب نشد دیگه بیخیال بقیه بازیها شدم.![]()
فقط بازی ONE و Asphalt رو باید از پست دوم تاپیکشون دانلود کنید.
شاد باشی![]()
من همه کار ها رو کردم با آموزش همین تاپیک و کمک دوستان و به خوبی جواب میده.
فقط بعضی بازی ها روی n79 اجرا نمی شه مثل one و brothers in arms.روی گوشی من که نشد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
می خوام گوشی رو مستر ریست کنم،چه جوری از سیو بازی ها بک آپ بگیرم؟
پست سوم رو مطالعه کنید دوست عزیز.
شاد باشی
سلام
من گوشیمو به روش hellox -- کردم
کلاینت 1318 هم روش نصب کردم(1345 نصب نشد"device is not compatible with n-gage")
حالا هر بازی می ریزم نصب نی شه ولی اجرا نمیشه
kern-exec 3
گوشیم 6220 c
ورژن 4.13
سلام دوستان.
من n-gage روی رم قبلیم دارم.حالا یه رم دیگه انداختم و کلاینت رو روش نصب کردم.اما فایل بازی ها رو ندارم.می خواستم بدونم میشه بازی ها رو از رم قبلی با بکاپ یا کار دیگه انتقال داد به رم جدید؟
با تشکر.
شما باید فایل txt بریزید ... همون فایلی که تو پست 1 هست فک کنم جواب بدهسلام
من گوشیمو به روش hellox -- کردم
کلاینت 1318 هم روش نصب کردم(1345 نصب نشد"device is not compatible with n-gage")
حالا هر بازی می ریزم نصب نی شه ولی اجرا نمیشه
kern-exec 3
گوشیم 6220 c
ورژن 4.13
نه باید دوباره بازی ها رو نصب کنیدسلام دوستان.
من n-gage روی رم قبلیم دارم.حالا یه رم دیگه انداختم و کلاینت رو روش نصب کردم.اما فایل بازی ها رو ندارم.می خواستم بدونم میشه بازی ها رو از رم قبلی با بکاپ یا کار دیگه انتقال داد به رم جدید؟
با تشکر.
اینجا گفته این فایل txt فقط برای 82 ه
والی گوشیم 6220 ه
واقا گیج شدم![]()
دوست عزيز يه تستي كنيد ايرادي كه نداره دوستمون هم گفتن :
موفق باشيد!شما باید فایل txt بریزید ... همون فایلی که تو پست 1 هست فک کنم جواب بده![]()
آقا دمت گرم درست شد
داشتم می مردم از بی n-gage یییییییییی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)