مشکلت به احتمال 99.9% با یه مستر ریست آبدار حل می شه! البته احتمال این که مشکل از تم گوشیت هم باشه هست ها...
چون چندی پیش من تم فابریک پارتی پیچ 5700 رو ریختم روی گوشیم، وقتی توی ثبت تماس ها بودم دگمه قرمز از کار می افتاد؛ یعنی وقتی می زدی از اون جا نمی اومد بیرون. بعد که تم رو عوض کردم درست شد...
بابا 3250 من بدبخت نابود شده!یکی می گه RPL شده؛ یکی می گه لاک شده؛ یکی می گه IC فلش سوزونده؛ یکی می گه برای پیکربندی دوباره IC فلش باس بره کارخونه نوکیا در فنلاند یا چین!!!
فعلا که جسدش نزد من هست!
100% تکذیب می شه!این گوشی رو بر و بچ هکر که فارسی نکردن که مشکلش بخاطر این باشه...!
خود نوکیا مث آدم برداشته براش زبون فارسی تعریف کرده ( البته بماند که می تونست از معادل های بهتری برای فارسی سازی بهره ببره؛ مانند Gallery که معادلش می شه نمایشگاه که همون گالری نوشته؛ یا مثلا می تونست به جای New از واژه نو یا تازه بهره بگیره، نه واژه تازی جدید!!!
)

.gif)
.gif)
.gif)
یکی می گه RPL شده؛ یکی می گه لاک شده؛ یکی می گه IC فلش سوزونده؛ یکی می گه برای پیکربندی دوباره IC فلش باس بره کارخونه نوکیا در فنلاند یا چین!!!
فعلا که جسدش نزد من هست! .gif)
این گوشی رو بر و بچ هکر که فارسی نکردن که مشکلش بخاطر این باشه...!
خود نوکیا مث آدم برداشته براش زبون فارسی تعریف کرده ( البته بماند که می تونست از معادل های بهتری برای فارسی سازی بهره ببره؛ مانند Gallery که معادلش می شه نمایشگاه که همون گالری نوشته؛ یا مثلا می تونست به جای New از واژه نو یا تازه بهره بگیره، نه واژه تازی جدید!!!
جواب بصورت نقل قول

.gif)