نقره رو با طلا عوض می کنن
یا از فروش اجناس قهرمان بدست میاد
نقره رو با طلا عوض می کنن
یا از فروش اجناس قهرمان بدست میاد
اینو که میدونم عزیزم
امروز برام یه نامه اومد که نقره میفروشیم قیمت هاشم شکست و...!
میخوام بدونم کجاها نقره میفروشن؟کدوم سایتا؟
مثل همین نامه ای که برام اومد...
شرح نامه:
فرستنده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع:
قیمت نقره شکست
فرستاده شده:
امروز 09:45
شکست قیمت نقره در سرور ها !!!
ID yahoo: silver_noghre@yahoo.com
Shomareye tamas : 0939 *** 18 38
Last edited by MR.CART; 15-08-2012 at 18:14.
داداش اینو جایی نگی
بهت می خندن
اکثر این نقره فروشا پنل نقره دارن
این پنل نقره یه برنامه -- نقره تراوین هست
که کسایی که این برنامه رو دارن پول میدن به صاحاب پنل
بعد نقره میاد تو حسابشون
بعد با قیمت مشخص میفروشن به بازیکن ها
خب عزیز دلاینو که میدونم عزیزم
امروز برام یه نامه اومد که نقره میفروشیم قیمت هاشم شکست و...!
میخوام بدونم کجاها نقره میفروشن؟کدوم سایتا؟
مثل همین نامه ای که برام اومد...
شرح نامه:
فرستنده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع:
قیمت نقره شکست
فرستاده شده:
امروز 09:45
شکست قیمت نقره در سرور ها !!!
ID yahoo: silver_noghre@yahoo.com
Shomareye tamas : 0939 *** 18 38
آی دیشو اد کن
موقعی که اومد تو یاهو باهاش صحبت کن
یا اینکه به شمارش زنگ بزن
ای خدااااا![]()
سایت فروش نقره پره تو اینترنت
کافیه بزنی تو گوگل فروش نقره تراوین
خودت میبینی
من چند تا مطمئنشون رو میشناسم
اگه ساختمان اصلی رو به لول 10 برسونی میتونی ساختمون هایی رو که نمیخوای خراب کنی
من نمی دونم این بازی آشغال چی داره این همه ملت رو اسکل خودش کرده؟برین rise of nations رو بریزید و بعد برید گیم رنجر ثبت نام کنید و برنامه شو بگیریدبا رفقا هماهنگ کنید سر یه ساعت بشینید آنلاین بازی کنید صفای بازی هزاران برابر این بازی مسخره استیه نصیحت هم این که بازی که بخوای بالاش پول بدی آشغاله11 ماه وقتتو میگیره آخرش هم هیچی حداقل اون بازی کلش بشه 4 ساعت ( اگه همه شاخ باشن )اگه کسی این کا رو کرد پیام بده من هم هستم
دوست عزیز تراوین یه بازی تحت وب هست و مقایسه اون با یه بازی استراتژیک درست نیست ضمن اینکه دوستداران تراوین چندین برابر بازی rise of nation هستند . تراوین بازی خیلی جذابیه که البته باید حرفه ایی بازی کنی تا لذتش خیلی بیشتر باشه
ضمن اینکه کمی با حرفت موافقم برای پول خرج کردن و همچنین طولانی بودن بازی
کلا پول دادن بالای بازیه تراوین کمی احمقانن ولی یه جاهایی پیش میاد که راهه دیگه ایی نیست و اگه کمی (فقط کمی) پول بدی بالاش توجیه پذیره و البته هر لذتی هم هزینه ایی داره
نکته دوم زمان طولانیه بازیه و کمی بد تمام شدنه بازیه من 3بار تراوینو تا ته رفتم اولیش سرور عادی بود و دو تای دیگه سرور اسپید که 3 ماهه تمومه به دوستان هم توصیه میکنم سرور اسپید رو بازی کنن چون واقعا نمیرزه وقتتو 1 سال حروم یه بازی کنی
اما راجع به پیشنهادت بازی rise of nation
این بازی چنگی به دل نمیزنه هر چند بهترین بازیه استراتژیک همون سالی که اومد شد(فکر کنم 2003) اما به نوعی سردرگمه و گنگه شما بیشتر وقتتو بجای بازی کردن و فکر کردن به ارتقاء ساختمونا و تجهیزات میگذرونی بنظرم نصف بیشتر وقت بازی به همین ارتقاء های پیچیده طولانی و اعصاب خردکن میگذره و چون تعداد این ارتقاء ها خیلی زیاده خیلی نمیفهمی که واقعا چه سودی داره برات و هی باید دکمه ارتقاء شون رو بزنی پشت سر هم
در کل انتخاب خوبی نیست این بازی
اگه دنبال استراژیک تو این سبک هستین من بازی GENERALS (جنرالز) رو پیشنهاد میکنم بازی واقعا زیباست اونجا دیگه خبری از این ارتقاء های مکرر بازی Rise of nation نیست و با چند ارتقاء محدود بازی به جلو میره و اینقدر فرصت داری که رو تک تک سربازا و ادوات جنگی خودت کنترل داشته باشی و برنامه و استراتژیک جنگ رو بریزی در کل بازی بسیار خوبیه در سبک خودش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)