تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 2365 اولاول ... 3463964364424434444454464474484494504564965469461446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

هزار مشقت تونستم 400 ت جور کنم برای خرید 1_یک جفت بانذ 2_ساب و باکس 3_امبلی 4_یک جفت باند برای در جلو ماشینم 405 برام اول بیس دوم کیفیت هر2 با هم بشه بهتر می خواستم شما اساتید مرا راهنمایی کنید اگر امکان داره این 4مورد ذکر شده شکل و شمایل خوبی داشته باشه(خشگل باشه) من با

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام امیر جان..
    آقا این 7016 دمو نداره؟؟؟ چه کسل کننده..
    اون قددددهام تعریفی نیست فقط چون میگن صدای دلنشنی داره و تنظیمات کامل , میشه گفت خوبه وگرنه از لحاظ دیگه از 7250 پایینتره.. در کل نسبت به قیمتش می ارزه..
    میبینم که واسه ساختن ساب داری زود تر از ما دست بکار میشی
    میگم اون قسمت (رابت ) که روی بدن باکس قرار میگیره و به صورت گرده..واز داخل باکس, سیم ساب و از بیرون سیم آمپ بهش وصل میشه اسمش چیه؟ از کجای میشه تهیش کرد؟
    دمو میخواد چکار؟عوضش شهربازی داره

سامان جان میترسم من باکس بعدی هم بسازم اما شما سه تا عزیز هنوز اولیش رو هم نساخته باشید

اسمش ترمیناله که باید از جاهایی بگیری که لوازم اکو و صدا دارن.من خودم 800 گرفتم ولی گرون داد.

کسی جواب من رو نمیده

3. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما ها اساتید کسی که تازه وارده ادم حصاب نمی کنید جواب سوال ادم رو نمیدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

هزار مشقت تونستم 400 ت جور کنم برای خرید 1_یک جفت بانذ 2_ساب و باکس 3_امبلی 4_یک جفت باند برای در جلو ماشینم 405 برام اول بیس دوم کیفیت هر2 با هم بشه بهتر می خواستم شما اساتید مرا راهنمایی کنید اگر امکان داره این 4مورد ذکر شده شکل و شمایل خوبی داشته باشه(خشگل باشه) من با

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

من با هزار مشقت تونستم 400 ت جور کنم برای خرید 1_یک جفت بانذ 2_ساب و باکس 3_امبلی 4_یک جفت باند برای در جلو ماشینم 405 برام اول بیس دوم کیفیت هر2 با هم بشه بهتر می خواستم شما اساتید مرا راهنمایی کنید اگر امکان داره این 4مورد ذکر شده شکل و شمایل خوبی داشته باشه(خشگل باشه)
    دوست عزیز پخش داری؟(هدیونیت)
    اگه میخوای 4 تا باند و یه ساب رو راه بندازی با آمپ ها فقط حدود 240 - 50 پوله آمپ هات میشه
    یه مونو و یه 4 کانال
    ساب و باکسش هم حدود 80 تومنی پات میفته احتمالا
    شایدم کمتر
    حدود 70
    بستگی داره چی بگیری
    یه جفت بیضی برای عقب و یه جفت گرد هم برای جلو
    حالا بستگی داره بخوای کامپ بگیری یا نه
    حالا دوستان میان بهتر راهنماییت میکنن
    کسی جواب من رو نمیده
    سلام دوست من
    امير جان كه زحمت كشيدن پاسخ دادن؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه دوست عزیز برند رو اشتباه نوشتم اینه حالا فکر نکنم که معروف نباشه ! Pioneer TS-6975

سابشم اینه بورو اندازه بگیر تا متوجه بشی KFC-W3010

آمپلی شم پریمیر هست......

پخش jvc

هر 4 تا جزوه بهترین ها هستند ....

OK

حالا خوب شد خاصتی واسط عکس بگیرم .....!

بد نیست قبل از فراگیری دانش تربیت رو یاد بگیرید...

پریمیر کاملاً متفرقه است
    اکثر مدلهای 6975 موجود در بازار ایران حتی با گارانتی اصلی فاقد لایسنز پایونیر میباشند و تقلبی هستند
    این سابی که گفتید بستگی به فرکانس تولیدی بین 30-200 وات rms قدرت داره... نهایتاً 200 وات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون 1000 وات pure crap هست که با مقیاس ils شناسایی میشه به معنی " اگر صاعقه اصابت کند"

حالا بابت تربیت شما مدیران فروم باید فکری بکنند

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

سلام امیر جان..
    اون قددددهام تعریفی نیست فقط چون میگن صدای دلنشنی داره و تنظیمات کامل , میشه گفت خوبه وگرنه از لحاظ دیگه از 7250 پایینتره.. در کل نسبت به قیمتش می ارزه..
    میگم اون قسمت (رابت ) که روی بدن باکس قرار میگیره و به صورت گرده..واز داخل باکس, سیم ساب و از بیرون سیم آمپ بهش وصل میشه اسمش چیه؟ از کجای میشه تهیش کرد؟

چرا دمو هم دارم ... دکمه display رو بالای پنل بزن

8. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض شرح وصف بلندگوی zrs 710

با سلام مجدد خدمت تمامی اساتید و دوستان ...

بعد از نشان دادن بلندگوی 953 به یه تعمیرکار گفت ظاهراً بوتیل رابر ووفر جدا شده و با چسب درست میشه اما فقط برای چند روز و پرس کردنش دردی رو دوا نمیکنه ... راه حل هم اینه که با ولوم پایین آهنگ گوش کنی
    منم جفت باندا و هدیونیتم رو دادم دوستم بست روی پرایدش و انصافاً راضی هم هست و صدای اون توی پراید خیلی بهتر میپیچه...

اما هرچی توی این اصفهان....! دنبال یه جفت کواکسیال خوب گشتم از dls و mtx و حتی آلپاین نبود که نبود...
    (این وسط یه باک بنزین هم دود شد)

خلاصه رفتم نمایندگی کدنس و گرونترین بلندگوی کدنس یعنی ZRS710 رو به قیمت بسیار گزاف 200 ت خریدم!!!!
    در یک جمله وصفش میکنم : فکر کنید سه جفت 718 رو گذاشتین روی طاقچه!!!!!!!!!!!!
    صدای ووفر نازی داره ... واقعاً دلنشین اما صدای تیوتر بسیار بسیار قوی که به نسبت ووفر ها خیلی قوی تره
    نمیگم از خرید همچین کالای گرون قیمتی پشیمونم اما هرچی دست به اکولایزر های 7016 زدم بازم صدای تیز تیوتر ها کر کننده است ... صدای تیز و قوی ای داره
    نمیدونم شاید این بلندگوی سه اهمی 125 واتی (هرکدوم) برای این ساخته شده که با یه ساب یک کیلوواتی جفت بشه و روی 50% ولوم کارکنه

البته یکی دیگه از بچه ها قبل از من روی 206 نصبش کرد و واقعاً راضی بود وقتی بش گفتم تیزی صدا چطوره گفت که شاید بخاطر 7016 باشه , آخه اون 7150 پایونیر داشت و میگفت با اون صدای زنده و خوبی داره.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بعد از نشان دادن بلندگوی 953 به یه تعمیرکار گفت ظاهراً بوتیل رابر ووفر جدا شده و با چسب درست میشه اما فقط برای چند روز و پرس کردنش دردی رو دوا نمیکنه ... راه حل هم اینه که با ولوم پایین آهنگ گوش کنی
    منم جفت باندا و هدیونیتم رو دادم دوستم بست روی پرایدش و انصافاً راضی هم هست و صدای اون توی پراید خیلی بهتر میپیچه...

اما هرچی توی این اصفهان....! دنبال یه جفت کواکسیال خوب گشتم از dls و mtx و حتی آلپاین نبود که نبود...

خلاصه رفتم نمایندگی کدنس و گرونترین بلندگوی کدنس یعنی ZRS710 رو به قیمت بسیار گزاف 200 ت خریدم!!!!
    صدای ووفر نازی داره ... واقعاً دلنشین اما صدای تیوتر بسیار بسیار قوی که به نسبت ووفر ها خیلی قوی تره
    نمیگم از خرید همچین کالای گرون قیمتی پشیمونم اما هرچی دست به اکولایزر های 7016 زدم بازم صدای تیز تیوتر ها کر کننده است ... صدای تیز و قوی ای داره
    نمیدونم شاید این بلندگوی سه اهمی 125 واتی (هرکدوم) برای این ساخته شده که با یه ساب یک کیلوواتی جفت بشه و روی 50% ولوم کارکنه

البته یکی دیگه از بچه ها قبل از من روی 206 نصبش کرد و واقعاً راضی بود وقتی بش گفتم تیزی صدا چطوره گفت که شاید بخاطر 7016 باشه , آخه اون 7150 پایونیر داشت و میگفت با اون صدای زنده و خوبی داره.
    مبارک باشه .
    آخر اسمتو نگفتیا!!؟
    این مدل کدنس علاوه بر هیکل خیلی گنده , در ابتدای کار صدای وحشتناک زیادی داره!!ولی متاسفانه بعد از مدتی افت صدا پیدا میکنه!نمیدونم قضیه چیه؟ولی شاید پدر آمپلی رو در میاره و امپلی بعد از مدتی نابود میشه!

ولی صدای 7016 تیز نیست.این پایونیره که صداش یکم بمه!دمو هم داره ولی همون نداشت بهتر بود.

مواظب گوشات باش.نزنی نابودش کنی؟!

11. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام امیر جان..
    و همانا خداوند ظاهربینان را دوست ندارد و در قعر دوزخ جایگاهشان میدهد
    بار اخرت باشه در مورد 7016 اینجوری حرف میزنیا
    غضب الهی میزنه نصفت میکنه ها از من گفتن
    راستش منم نمیدونم این چیه اگه میتونی یه عکس بزار
    ممنون

ببین ... جان گفتم با این مغازه کندس تو حکیم نظامی سر وسر داری
    اتفاقا صاحب مغازه اطلاعاتش بد نیست(البته خوبم نیست)ولی خوب یادمه اون موقع که دنبال 1073 بودم
    اونجا هم رفتم من هرچی میگفتم dls اون میگفت کدنس البته قبول داشت dls خیلی خوبه و افکر شومی هم برای غالب کردنه همین zr710 داشت که به مقاصد شومش نرسید
    مبارکت باشه انشاالله کیفشو ببری

13. 3 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

و همانا خداوند ظاهربینان را دوست ندارد و در قعر دوزخ جایگاهشان میدهد
    بار اخرت باشه در مورد 7016 اینجوری حرف میزنیا
    غضب الهی میزنه نصفت میکنه ها از من گفتن
    راستش منم نمیدونم این چیه اگه میتونی یه عکس بزار
    ممنون

ببین ... جان گفتم با این مغازه کندس تو حکیم نظامی سر وسر داری
    اتفاقا صاحب مغازه اطلاعاتش بد نیست(البته خوبم نیست)ولی خوب یادمه اون موقع که دنبال 1073 بودم
    اونجا هم رفتم من هرچی میگفتم dls اون میگفت کدنس البته قبول داشت dls خیلی خوبه و افکر شومی هم برای غالب کردنه همین zr710 داشت که به مقاصد شومش نرسید
    مبارکت باشه انشاالله کیفشو ببری
    به خدا از حکیم نظامی نخریدم ...
    امیرجان اونجا 7016 رو 198هزار تومن قیمت میدادن... مگه میشه اونجا جنس خرید؟
    اما منظور اینکه صداش تیزه ... jbl صدای ضعیف تر اما خیلی دقیق تری داشت...

فردا میخوام یه خز بخرم بکشم روش شاید صدای وحشتناک تیوترش کمتر گوشمو آزار بده!

15. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •