من ۱۰ تا فایل لینک مستقیم میچینم (۱۰ پارته بعد اکسترکت میشه) هر کدوم بین ۱۰-۱۳ . سرعتم رو ۱۰۰-۱۳۰ متغیره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من ۱۰ تا فایل لینک مستقیم میچینم (۱۰ پارته بعد اکسترکت میشه) هر کدوم بین ۱۰-۱۳ . سرعتم رو ۱۰۰-۱۳۰ متغیره
سرعت من امشب بین 130 تا حد اکثر 170 میچرخه .
خط 3
اندیشه سبز خزر
الان سرعت تورنت من 8 کیلوبایت بر ثانیه است...تا حالا واسه من سرعت بالا بود الان واسه شما...من رفتم بخوابم...امشب چیزی واسه دانلود نمیزارم...تا میتونید فرو کنید ...غصه سرعت پایین هم نخورید..2 روز پایینه 2 روز بالا...به قول بیرک عزیز همه چی درست میشه...
گود نایت....
آفرین! کل مطلب همینه ! دلیلی واسه بی احترامی وجود نداره . موضوع هم که مختومه شده ادامه نمیدیم. اما مهم نیست کی کارمند کجاست. اصلا جالب نیست تو این تاپیک در مورد اشخاص بحث کنیم . اینجا که دادگاه نظامی نیست ! اما اگه یه بچه 10 ساله هم بیاد اینجا 2 کلام حرف منطی بزنه یا یه چیز جدید بهمون یاد بده ما مخلصش هم هستیم . مهم نیست کی هست ! مهم اینه که چی میگه !
و چشم ... از این پست به بعد کمتر مینویسم .
البته اگهاز ته دل باشه هیچ عیبی نداره .
اما منظور من هیچوقت این نبود که الکی قربون صدقه یه شرکت بریم و رو ضعف هاش چشم بپوشیم . فقط همیشه منصف باشیم . هم خوبیها رو ببینیم هم بدیها . فعلا همه این شرکتا توی شهرمون دارن بهمون اسب پیشکش میدن ! شمردن دندون اسبه زیاد جایز نیست ! درسته این خدمات با ایده آل خیلی فاصله داره اما به قول دوستمون که می گفت "انگار از وضعیت سرعت شهرای دیگه بی خبرین " همیشه یه نگاهی هم به تاپیک ADSL شهرای دیگه بندازین .
در هر صورت این هم بگذرد ! زندگی که همش اینترنت نیست تا آدم بخاطرش خونشو اینقده کثیف کنه !
موفق باشین.
---------- Post added at 04:45 AM ---------- Previous post was at 04:43 AM ----------
سرعت بالای 130 تو خط 3 تایید میشه . در ضمن 2-3 بار سرعت نوسان شدید داشت و به 0 رسید .
722 دیشب سرعت متوسط 53، 900MB دانلود تورنت... البته یکی از تورنتام با سرعت پایین دانلود شد. فکر کنم رابطه بین سیدر/پیر ها و سرعت رابطه خطی نیست. از یجایی به بعد که بالا برن سرعت میاد پایین...
---------- Post added at 07:50 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
آخه چه فایده که سرعت لینک مستقیمو اوردن پایین؟بچه ها دیگه کم کم همه دارن میرن تو کار تورنت. اگه کار کار خودشون باشه تا یه مدت دیگه downstream هارو پایین میارن...
دیشب من رکورد شکوندم تا صبح 60 بار سرعت به صفر رسید بیدار نبودم اما یه برنامه دارم که همه چیزو ریپرت میده
60 با تو 5 ساعت
900 مگ دان شد سرعت بالا بود کلا زمان صفر شدن ها روی هم 2 ساعت میشد اما بعد سرعت 150 اونو جبران میکرد
خط 2
واسه شما هم پیش اومد؟
سرعت اینترنت در دنیا و ما که ۱۴۴ هستیم از ۱۵۲ تا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا که تورنت میگذاشتم فکر میکردم تورنتم مشکل داره افتاده بودم دیگه تو کار فیلمهای رپیدشیر ولی دیشب ساعت ۳.۳۰ لینکام دانلودشون تموم شد/ با توجه به تعریف بچه ها از سرعت تورنت
همون تورنت را تا ۷۰ درصد داشتم گذاشتم که شروع بشه سید و پییر پایینی داشت ولی سرعتش ۲۰ بود یه تورنت دیگه که همیشه ۱۰ بود سرعتش تو شبا و گذاشتم شد ۸۰ .
قبلنا سرعت تورنت برا مرکز ۷ اینقدر خوب نبود. دم همه بچه های اندیشه گرم![]()
Last edited by assimi; 30-05-2010 at 13:39.
چرا شب ها نوسان شدید پیش میاد و سرعت بعضی مواقع صفر میشه ؟
کلا 2 هفته ای هست این وضعیت پیش میاد واسم .
اگه یک موقع اینطور بشه توی دانلود در شب و واسه خودش سرعت میاد بعدا ؟ چون وقتی اینطوری میشه من دیسکانکت میشم و دوباره وصل میشم خوب میشه
این که جای ناراحتی نداره مگه ندیدی افقانستان سرعتش از ما کمتر بود، به خاطر این موفقیت بزرگ یک تظاهرات بزرگ در پی سی ورد باید راه بندازیم. فقط عراق و فلسطین اشغالی یکم سرعتش از ما بیشتره
. فقط باید یه پونزده سالی صبر کنی تا ایران صنعتی بشه، دیگه حله!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)