تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 581 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

داره خودمونی میشه mosili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام . من پست هرچی میدم چیزی نمایش داده نمیشه و کاربر نیستم انگار ! اینو بالای همه صفحات فروم برام میزنه :
    با توجه به اینکه شما موقتا در دوره آزمایشی عضویت به سر میبرید ، کلیه پست ها و تاپیک های شما بعد از تایید شدن توسط مدیران و همکاران به سایر کاربران نمایش داده خواهد شد ، لطفا از ارسال چندین باره پست و تاپیک خودداری بفرمایید. همچنین توجه بفرمایید پیغام های ارسالی شما باید حتما به زبان فارسی نوشته شده باشد . این محدودیت ها برای نظم این انجمن اعمال شده ، از همکاری شما متشکریم.
    توجه :
    بعد از مدتی فعالیت کلیه محدودیت ها بصورت خودکار حذف خواهند شد ( چنانچه فعالیتی نداشته باشید محدودیت دوره آزمایشی عضویت برداشته نخواهد شد لطفا در بحث ها شرکت کنید )
    مشکل از کجاست ؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تاپیک ها چند روز بگذره قدیمی میشند ؟ برا همه انجمن ها یکسانه ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .

انجمن بطور کامل برای من load نمیشه یا خیلی دیر load میشه و در نتیجه نمیتونم از تمام امکانات انجمن مثل smile استفاده کنم . با وجودیکه طبق پست زیر هم عمل کردم باز هم فایده نداشته .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همانطوریکه در عکس زیر مشاهده میکنید اون علامت دایره ، همانطوری به مدت طولانی باقی میمونه و انجمن کامل load نمیشه .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان .

انجمن بطور کامل برای من load نمیشه یا خیلی دیر load میشه و در نتیجه نمیتونم از تمام امکانات انجمن مثل smile استفاده کنم . با وجودیکه طبق پست زیر هم عمل کردم باز هم فایده نداشته .

همانطوریکه در عکس زیر مشاهده میکنید اون علامت دایره ، همانطوری به مدت طولانی باقی میمونه و انجمن کامل load نمیشه .

بـــله عزیز ، واسه ی همه همینطوریه ، جمعه ها عصر اینطوری میشه ، بدیش همه به اینه که گاهی اوقات اصلا نمیشه وارد انجمن شد ، گاهی هم که وارد میشیم و هیچی کامل لود نمیشه ، و مث من که عادت دارم توی نوشته هام از افکت استفاده کنم روم نمیشه پست بدم دیگه بدون رنگ و اینا ....

Take Care

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقایون مدیر به نظر شما بد نیست یک کاربر نتونه از url در پیام استفاده کنه؟خیلی محدودیت گذاشتیدها

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام دوستان .

بـــله عزیز ، واسه ی همه همینطوریه ، جمعه ها عصر اینطوری میشه ، بدیش همه به اینه که گاهی اوقات اصلا نمیشه وارد انجمن شد ، گاهی هم که وارد میشیم و هیچی کامل لود نمیشه ، و مث من که عادت دارم توی نوشته هام از افکت استفاده کنم روم نمیشه پست بدم دیگه بدون رنگ و اینا ....

Take Care
    البته بنده همچین مشکلی رو ندارم و فکر کنم لود نشدن کامل صفحات، ربطی به جمعه و شنبه نداشته باشه...

چون به تجربه بهم ثابت شده که بعضی نیمه شب ها و آخر هفته ها (که انجمن میره واسه بکاپ)، اصلا نمیشه وارد شد، نه اینکه وارد بشی و کامل لود نشه...

+

در ضمن این مشکل loading رو منم چن وقت پیش داشتم که تو همون صفحه هم مطرح کردم؛ که البته بعد یه مدت درست شد...

9. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

البته بنده همچین مشکلی رو ندارم و فکر کنم لود نشدن کامل صفحات، ربطی به جمعه و شنبه نداشته باشه...

چون به تجربه بهم ثابت شده که بعضی نیمه شب ها و آخر هفته ها (که انجمن میره واسه بکاپ)، اصلا نمیشه وارد شد، نه اینکه وارد بشی و کامل لود نشه...

+

در ضمن این مشکل loading رو منم چن وقت پیش داشتم که تو همون صفحه هم مطرح کردم؛ که البته بعد یه مدت درست شد...
    سلام...
    یعنی الان این مشکل رو ندارین شما ؟ کارهای اون پست رو انجام دادین یا نه ؟
    اما من که دقت میکنم میبینم که دقیقا یک وقتهای خاصی اینطوری میشه.

Take Care

11. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام...
    یعنی الان این مشکل رو ندارین شما ؟ کارهای اون پست رو انجام دادین یا نه ؟
    اما من که دقت میکنم میبینم که دقیقا یک وقتهای خاصی اینطوری میشه.

Take Care
    سلام،

نه عزیز، بنده الان 2، 3 هفته ای میشه که بدون مشکل وارد انجمن میشم و صفحات هم کامل واسم لود میشن...

(اون مواردی رو هم که دوستمون تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن، من انجام ندادم...)

البته فکر کنم مشکل بر می گشت به یکی از تبلیغات و لینکی که احتمالا فیل بود...

13. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بگین چی شد ؟!

برای من هم درست شد ، با همون پست آقا سجاد تی ان تی یا بهتر بگم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همینجا میگم دستت درد نکنه ، میدونی چقدر من دپ شدم به خاطر این وضعیت ! مرسی سجاد جان...

Take Care

15. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان من اون add-on رو دانلود کردم ولی میگه با مرورگر فایرفاکس شما سازگاری نداره! چون مرورگر من ورژنش 8.0.1 هست میگه نمیتونه با این ورژن سازگار بشه! چیکار باید بکنم ؟

17. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •