تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 446 از 1174 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

چه بد رفتاریی اقا مگه بده یه تیمی بره و یه بازیکن خوب بخره ها و بخاطر اینکه به اون پول بشتری میدن بزنه از باشگاه جدا بشه .
    میگه سالی 5 میلیون میخوام مگه کشکه خوبه رئال پیشنهاد خوبی داد و 4تا بهش میده یعنی بیشتر از خییلی از بازیکنهای تیم و شاید تنها کاسیاس و راموس و رائول اینقدر بگیرن.
    اصلا نمیدونم مشکل این بنی بشر چیه. زنده باد رونالدو که میدونه انتخاب یعنی چی.
    ولش کنید اول من ادرس ویدئوی معرفی رافا رو میذارم بعدش هم عکسهاش رو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این هم عکسهاش:

بچها میگم یه چیزی توجه کردین اکثر بازیکنهای ارام و متین و با وقار و واقعآ خوب مثل :رائول-زیدان-دل پیرو-کاکا-توتی-فن در فارت همشون متاهل هستند واقعا جالبه.
    من که از بازیکنها متاهل بیشتر خوشم میاد تا بازیکنهای که اهل عشق و معشوقه و این جور کارا هستند.
    امیدوارم خوشتون اومده باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

باورتون نمیشه اگه روبینهو واس ما میشد رونالدو ویا زیدان باز هم نمیخواستمش میدونی چرا؟
    کلا از بازیکنهای که اینطوری هستن ای بدم میاد ای بدم میاد همون بهتر که شرشون رو کم کنن .
    خدا کنه روبینهو بره و رونالدو بیادش این یکی عشقش اینه بره چلسی اون یکی عشقش اینه بیاد رونالدو خدای تکنیک و این روبینهو فوتش کنی چهل ملق میزنه اخه کسی نیست بهش بگه ببین دیدی این ارسنالیها تو 10 دقیقه چه بلایی سر اشنایدر اوردن حالا تو میخوای که بری رو عصابشون و یک فصل با اینها سر کنی اخه بد بخت میزنن میکشنت .

دقیقاااااااا

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

.................................................. .
    اووووووووووفففففففففف....!
    چقدر سرم شلوغه.....!
    رائول،ایکر،ویزلی، روبی،دیوید و سرخیو(!)،کریس،و همه و همه....خدا میدونه چقدر دلم تنگیده بود....
    2هفته مسافرت بودم....1 هفته هم درگیر زندگی....
    تو اون 2هفته خدا میدونه که برای همتون کلی دعا کردم.....
    احتمالاً دیگه تابلو شد که ایم مسافرت کجا بوده دیگه....اّما خیالتون راحت....از این به بعد حاج زیزو (!) سعی می کنه تک تک لحظات فراغتشو کنار دوستای گلش باشه...احتمالاً به زودی با یه یوزر جدید....
    .
    .
    .
    حالا تو این مدّت چه خبر از بکس تیم؟....همه خوبن؟...همه خوبید؟....کسی از زیزو بد نگفت....؟!!!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

اووووووووووفففففففففف....!
    چقدر سرم شلوغه.....!
    رائول،ایکر،ویزلی، روبی،دیوید و سرخیو(!)،کریس،و همه و همه....خدا میدونه چقدر دلم تنگیده بود....
    2هفته مسافرت بودم....1 هفته هم درگیر زندگی....
    تو اون 2هفته خدا میدونه که برای همتون کلی دعا کردم.....
    احتمالاً دیگه تابلو شد که ایم مسافرت کجا بوده دیگه....اّما خیالتون راحت....از این به بعد حاج زیزو (!) سعی می کنه تک تک لحظات فراغتشو کنار دوستای گلش باشه...احتمالاً به زودی با یه یوزر جدید....
    .
    .
    .
    حالا تو این مدّت چه خبر از بکس تیم؟....همه خوبن؟...همه خوبید؟....کسی از زیزو بد نگفت....؟!!!
    به به, حاجی زیزو ! زیارت قبول.
    فقط ون در وارت رو خریدیم و سیرک رونالدو همچنان ادامه دارد !
    ای خاک بر سر رونالدو و فرگوسن و کالدرون !

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اهلا و سهلا الحاج زیزو کیف حالک یا شیخ؟ میگم ایشالاکه خوش گذشته باشه واست خوش بحالت. من هم باوت نمیشه قراره که کل ماه مبارک رمضان رو برم مکه ایشالا . کاش طوری پیش میومد که همدیگر اونجا میدیدیم. خوب اشکال نداره باز ما چند وقتی نیستیم و در نبود ما شما هوای تاپیک رو خواهی داشت. راستیتش بجز من که گفتم این زیزوی نامرد رفت و بر نگشته کسی پشت سرت چیزی نگفت. سلامت باشی خبرها رو که رفقا گذاشتند فعلا فن در فارت اومده رئال و گارای هم برگشت به تیم و رونالدو هم قضیش بدجوری پیچیده . منچستر میگه خدا یک خداس نمیدیم ولی کریس میگه فقط رئال. ما هم که فقط نظاره گر هستیم بینیم دعوای این دو طرف بلاخره چی میشه.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچها میگم یه چیزی توجه کردین اکثر بازیکنهای ارام و متین و با وقار و واقعآ خوب مثل :رائول-زیدان-دل پیرو-کاکا-توتی-فن در فارت همشون متاهل هستند واقعا جالبه.
    من که از بازیکنها متاهل بیشتر خوشم میاد تا بازیکنهای که اهل عشق و معشوقه و این جور کارا هستند.
    امیدوارم خوشتون اومده باشه.
    روبينيو هم زن و بچه داره ها!!! ((=

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت تمام رئالیهای عزیز: از کسری گرفته تا چارلی و زیزو و علیرضا و مهدی و وحید و امین و غیره وغیره که شرمندم فعلا اسمشون یادم نمیاد. سلام خدمت همه بچهای خوب پی سی ورلد. بنده به مدت یک سال با این انجمن بودم و واقعآ یک سال رو بسیار شیرین گذروندم اینجا . پی سی ورلد واس من یه خاطره به یاد ماندنی شد یه خاطره عجیب . همه در اینجا صمیمی خوب و عالی هستن و همه واس ادم دوستهای بسیار شفیق. باید بگم که روزهای بسیار بسیار خوبی رو اینجا سپری کردم و از دوستان که با ایجاد همچین انجمن بینظیری باعث جمع شدن بچهای بسیار خوب و دوست داشتنی شدند تشکر میکنم. شاید متوجه شده باشید از کلیت این پست. بله باید بروم و از اینکه باید با شما خداحافظی کنم بسیار بسیار بسیار بسیار نارحتم . واقعآ ناراحت اما امیدوار به دیداری دوباره. دوستان خوب و عزیزم از تمام شما سپاسگذارم و تشکر میکنم امیدوارم که در تمامی لحظات زندگی خوب و خوش موفق باشید. من شاید هیچ وقت بر نگردم که احتمالش چندان زیاد نیست چون که نمیشه از پی سی ورلد دل کند. فعلا به مدت 2 ماه عجیب و بسیار زیاد کمرنگ میشم و شاید هم بیرنگ. در کل اگه که مارو ندیدید و بر نگشتیم حلالم کنید و امیدوارم که از من نارحت و دلگیر نشده باشید . از دوستان فعال در تاپیک رئال هم خواهش دارم که تاپیک رو فراموش نکنند و به تلاششون ادامه بدند. اگر لطف کنید و تا برگشت من لقب (سلطان رائول )رو واسم نگه دارید و نذارید کسی بهش بد نگاه کنه ممنون میشم :d چاکر همه رئالیهای عزیز یا حق

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

احمد چرا اینطوری می گی ؟! مگه داری میری سفر آخرت !
    راستی خاک همه عالم تو سر کالدرون بی عرضه , رونالدو گفت که لااقل 1 سال دیگه با منچستر هست !
    کالدرون انقدر زور نمی زد سنگین تر بود.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض عصبانيت «نيستلروى» از «رونالدو»!

پس از «مارچلو ليپى» نوبت به «رود ون نيستلروى» رسيد، تا در پرونده «كريستيانو رونالدو» وارد عمل شود.مهاجم هلندى كه ۲ سال پيش منچستر يونايتد را به مقصد رئال مادريد ترك كرد بر اين باور است كه مهاجم پرتغالى شياطين سرخ در ليگ برتر مى ماند. او فرگوسن، سرمربى شياطين سرخ را به خاطر حضورش در اين تيم به خوبى مى شناسد. ۲ سال پيش نيستلروى با سرمربى اسكاتلندى شياطين سرخ دچار كشمكش شد و سرانجام اين تيم را به مقصد مادريد ترك كرد، هر چند آمار گلزنى اش براى يونايتدها عالى بود. او سرمربى و فضاى حاكم بر منچستر يونايتد را بهتر از هر كسى مى شناسد و معتقد است: شياطين سرخ ستاره خود را رها نمى كنند.از اين گذشته اين هلندى گفت كه هياهوهاى به راه افتاده بر سر كريس رونالدو در اسپانيا اغراق آميز و بيش از اندازه است. نيستلروى گفت: ديدارها مى توانند براى اندك زمانى زنده باشند اما آنچه فرگوسن روى هم رفته انجام مى دهد، باعث علاقه مندى منچستر يونايتد است و اين چيزى است كه او همواره به آن فكر مى كند. اگر فرگوسن بخواهد بازيكن را حفظ كند، در ملاقاتش همه كار را براى آن انجام مى دهد و تا اندازه زيادى هم موفق مى شود. مهاجم كنونى كهكشانى ها ادامه داد: وقتى حرف هاى منچستر يونايتد را از پايان فصل پيش مى شنيديم ، به اين نتيجه مى رسيديم كه آنها نمى خواهند بازيكن خود را واگذار كنند. هياهو بر سر رونالدو به عقيده من كمى زياده روى است. اين در اسپانيا فرصت بزرگى است. هر روز مردم در روزنامه راديو و تلويزيون در اين باره حرف مى زنند. اين كمى اغراق آميز است. برخى بازيكنان گفته اند، كه مردم تنها درباره او حرف مى زنند و نه درباره تيم كنونى. نيستلروى از اين بحث ها به نظر عصبانى شده است.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض پرونده «رونالدو» بسته شد

كريستيانو در اولدترافورد مى ماند
    پس از ماه ها جنجال و بحث و گفت و گو در مورد انتقال احتمالى كريستيانو رونالدو به رئال مادريد ستاره پرتغالى شياطين سرخ در اولدترافورد ماندنى شد. پس از اين كه سران رئال موفق به جذب رافائل ون دروارت هافبك هلندى هامبورگ شدند، احتمال پيوستن رونالدو به كهكشانى ها به حداقل رسيد. سرالكس فرگوسن سرمربى يونايتدها گفت: «پرونده رونالدو بسته شده است. او بازيكن منچستر يونايتد است، تمام. او در اينجا بازى خواهد كرد، باور كنيد.» پدرخوانده فوتبال جزيره در مورد يافتن جانشين براى دستيار پيشين خود كارلوس كرش نيز گفت: «هيچ خبرى از دستيار جديد نيست و ما بايد بيشتر راجع به اين مسأله فكر كنيم. اميدواريم تا پايان سپتامبر كسى را براى جانشينى كرش پيدا كنيم اما ما هرگز در اينگونه موارد عجله نمى كنيم. يافتن جانشين براى مردان بزرگ دشوار است.» وى خاطرنشان كرد: «ما مربيان خوبى در اينجا داريم، از اين نظر هيچ مشكلى وجود ندارد. تنها مسأله اين است كه من به دنبال يك فرد خاص براى اين سمت هستم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •