تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 446 از 2014 اولاول ... 3463964364424434444454464474484494504564965469461446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

پرسپولیس، ذوب آهن را 6 تایی کرد

14 سال پیش در چنین روزی، 17 تیر ماه سال 1373 تیم پرسپولیس در هفته پنجم در دور چهارم جام آزادگان در اصفهان با برتری 6 بر یک تیم ذوب آهن را شکست داد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در آن دیدار که با قضاوت فصیح‎فرد برگزار شد، علی دایی با 3 گل، پیوس 2 گل و منافی یک گل برای سرخپوشان گلزنی کردند و دهقان زننده تک گل تیم ذوب آهن بود.

در آن بازی تیم پرسپولیس با این ترکیب به مصاف حریف رفته بود: نادر باقری، منافی، عبداله‎نژاد، شاهرودی، موسوی‎نیا، پیروانی، عبدی، محرمی، دایی، پیوس (کاپیتان) و کلهر. مربی: حمید درخشان.

=-=

perspolis-club.net

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

تمرین صبح روز شنبه سرخپوشان برگزار شد

بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران به همراه کادر فنی صبح امروز در آكادمي ملي المپيك به تمرين پرداختند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرين سرخپوشان از ساعت 40/9 در آكادمي ملي المپيك برگزار شد و
    بازيكنان تمرينات بدنسازي را زير نظر پرويز كماسي انجام دادند.
    تمرين امروز سرخپوشان ساعت 30/11 به پايان رسيد و بازيكنان از ساعت 30/16 امروز نيز در ورزشگاه كارگران تمرين
    نوبت بعدازظهر را برگزار خواهند کرد.
    گفتنی است؛ گزارش تصویری تمرین نوبت صبح سرخپوشان در بخش گالری سایت رسمی باشگاه پرسپولیس موجود
    می باشد.

=-=

perspolis-club.net

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

امروز در باشگاه صورت گرفت

جلسه مسئولان باشگاه پرسپولیس و نمایندگان شرکت آلفا برگزار شد

صبح امروز در باشگاه پرسپولیس جلسه‎ای با حضور مسئولان باشگاه و نمایندگان
    شرکت آلفا برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پیرو توافق قبلی با نماینده و وکیل شرکت آلفا در ایران که در آن جلسه
    طرفین توافق نمودند انجام بازیهای دوستانه به فاصله بین دو نیم فصل فوتبال 88 – 87 و یا به پس از اتمام فصل موکول
    گردد، امروز و در باشگاه پرسپولیس جلسه‎ای مجدداً با حضور نمایندگان اعزامی شرکت آلفا از آمریکا تشکیل گردید.
    طرفین توافق نمودند یک کار گروهی مرکب از نمایندگان طرفین در دفتر حقوقی باشگاه تشکیل و طی آن در خصوص
    زمان قطعی برگزاری مسابقات و فراهم نمودن مقدمات سفر، گفتگو و تصمیم نهایی اتحاذ گردد.

=-=
    perspolis-club.net

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

پيش فرض

قهرمانه هر 3 جام میشیم

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

نيكبخت واحدي: فردا قراردادم را با پرسپوليس ثبت مي‌کنم

خبرگزاری پرسپولیس : هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به نظرم فردا قراردادم را با اين تيم ثبت مي‌كنم.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: خودم هم از اين جريانات خبر ندارم و نمي‌دانم از كجا درست مي‌شود. فقط مي‌گويم با هيچكس مشكلي ندارم و همه را دوست دارم.
    وي در مورد روند مذاكراتش با پرسپوليس، عنوان كرد: همين روزها تكليفم مشخص مي‌شود. اكنون مشكلي با پرسپوليس ندارم و روند مذاكراتم مثبت بوده است. به نظرم فردا قراردادم را با آنها ثبت مي‌كنم.
    نيكبخت واحدي در پاسخ به اينكه گفته مي‌شود در اين چند روز با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه استقلال با وي ديداري داشته است، گفت: ديشب از كيش به تهران بازگشتم. در اين مدت تماسي با مسئولان استقلال نداشتم. بازيكني بودم كه مطبوعات هميشه سوژه براي نوشتن از من داشته اند و بارها گفته ام هميشه حاشيه را دوست داشته ام.
    اين بازيكن درباره اينكه فتح الله زاده قصد به خدمت گرفتنش را دارد تا وي را ترانسفر كند، اظهار داشت: در جريان اين موضوع نيستم. گزينه اول من پرسپوليس است و تا اين لحظه با تيم ديگري مذاكره نكردم.
    هافبك فصل گذشته سرخپوشان درباره اينكه به نقل از او مطرح شده استقلالي نيست و هرگز به اين تيم نمي‌رود، تصريح كرد: چنين مصاحبه اي انجام ندادم. چطور مي‌توانم تيمي كه 9 سال در آن بازي كردم را دوست نداشته باشم؛ اما اكنون به پرسپولس فكر مي‌كنم

---------------------------------------
    مرسی ElmO بابت تاپیک ولی کاش 87-88 رو نمینوشتی چون سال دیگه باز باید یه تاپیک دیگه بزنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

وضعيت نهايي خليلي فردا مشخص مي‌شود

خبرگزاری پرسپولیس : پزشك تيم ملي فوتبال ايران گفت: وضعيت نهايي مهاجم تيم ملي فردا به طور شفاف مشخص مي‌شود.

پرهام خانلري در گفت و گویی اظهار داشت: محسن خليلي امروز كنار ساير بازيكنان تمرين كرد؛ اما براي مشخص شدن شرايط نهايي اكنون نمي‌توانم اظهار نظر كنم.
    پزشك تيم ملي درباره شايعه پارگي رباط طيبي مهاجم پرسپوليس، تاكيد كرد: در اين زمينه بايد صبر كرد زيرا فردا پس از انجام معانيه ها و مشورت هاي نهايي مي‌توانيم پاسخ نهايي را درباره مصدوميت زانوي خليلي اعلام كنيم.
    وي ادامه داد: شرايط جسماني ساير بازيكنان خوب است. آنها تمرينات خوبي را در اسپانيا انجام مي‌دهند

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض رحمان رضایی:روی پیشنهاد پرسپولیس فکر می کنم

بازیكن سابق تیم فوتبال لیوورنوی ایتالیا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : هنوز باشگاه من برای فصل آینده مشخص نیست و تا پایان هفته باشگاه آینده خود را مشخص می كنم .

وی شركت در تمرین تیم فوتبال استقلال تهران را تكذیب و خاطرنشان كرد : برای حفظ آمادگی در مجموعه ورزشی انقلاب تمرین می كنم و هیچ وقت با استقلال تمرین نكرده ام.

رضایی اعلام كرد : اگر شرایط مساعد باشد به فوتبال ایتالیا برمی گردم ولی تا اكنون پیشنهاد قابل توجهی را دریافت نكرده ام .

بازیكن سابق تیم فوتبال لیوورنو درباره رفتن به یكی از دو تیم استقلال یا پرسپولیس هم گفت : هر دوی این باشگاه ها با من صحبت كرده اند ولی باشگاه پرسپولیس در این مسئله جدیت بیشتری داشت. فعلاً هیچ عجله ای برای انتخاب باشگاه جدید ندارم ،البته مسئولان باشگاه پرسپولیس به من لطف زیادی دارند و مذاكرات دوستانه و البته حرفه ای را با این باشگاه داشته ام .

رحمان رضایی تاكید كرد : شخصاً اهمیت زیادی برای برخورد حرفه ای و خوب مسئولان باشگاه پرسپولیس برای پیوستن من به این تیم قائل هستم.

وی ادامه داد : روی پیشنهاد پرسپولیس فكرمی كنم و تكلیف من در چند روز آینده مشخص می شود. البته از طرف تیم فوتبال النصر امارات كه آقای بوناچیچ هدایت آن را برعهده دارد هم پیشنهاد دارم و این موضوع را هم بررسی خواهم كرد .

بازیكن سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت : دنیای فوتبال دنیای كوچكی است و همه مربیان و بازیكنان از میزان توانایی همدیگر آگاهند.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

جلسه 2 ساعته مصطفوي با نيكبخت واحدي

خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي امروز با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس به مدت 2 ساعت در خصوص وضعيت ثبت قرارداد خود با داريوش مصطفوي مذاكره كرد.
    مسئولان باشگاه از مثبت بودن مذاكرات خبر داده و اعلام كردند اين بازيكن فردا قرارداد خود را ثبت مي كند.
    اين بازيكن در گفت و گو یی نيز از ثبت قرارداد خود در روز آينده خبر داد.
    مجيد فرخزادي سخنگوي باشگاه نيز ضمن تاييد خبر فوق گفت: به هيچ عنوان قرار نبود نيكبخت از پرسپوليس برود و اين مورد شايعه‌اي بعضي از دوستان بود

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

خبر درسته که میگن نیکبخت آپاندیسشو عمل کرده؟
    4 ماه نمیتونه بازی کنه

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وضعيت نهايي خليلي فردا مشخص مي‌شود

خبرگزاری پرسپولیس : پزشك تيم ملي فوتبال ايران گفت: وضعيت نهايي مهاجم تيم ملي فردا به طور شفاف مشخص مي‌شود.

پرهام خانلري در گفت و گویی اظهار داشت: محسن خليلي امروز كنار ساير بازيكنان تمرين كرد؛ اما براي مشخص شدن شرايط نهايي اكنون نمي‌توانم اظهار نظر كنم.

پزشك تيم ملي درباره شايعه پارگي رباط طيبي مهاجم پرسپوليس، تاكيد كرد: در اين زمينه بايد صبر كرد زيرا فردا پس از انجام معانيه ها و مشورت هاي نهايي مي‌توانيم پاسخ نهايي را درباره مصدوميت زانوي خليلي اعلام كنيم.

وي ادامه داد: شرايط جسماني ساير بازيكنان خوب است. آنها تمرينات خوبي را در اسپانيا انجام مي‌دهند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •