دوست عزیز ببخشید جسارت نباشه ولی اگه میشه در مورد اون قسمتی که رنگی کردم یکم بیشتر توضیح میدید؟
دوست عزیز ببخشید جسارت نباشه ولی اگه میشه در مورد اون قسمتی که رنگی کردم یکم بیشتر توضیح میدید؟
سلام دوستان . یه سوال: ایا میشه پلی 3 را به کامپیوتر وصل کرد ؟ یا به مانیتور؟ ممنون
سونی اعلام کرده که برخلاف بقیه کنسول ها با یه آپدیت از فناوری سه بعدی که بعدها قراره بازیها به اون سمت برن پشتیبانی کنه
وقتی شما تصویر رو می بینید تصویر در راستای دو محورxوy است،ولی سونی اولین نمایشگر سه بعدی رو مدت ها پیش ساخت و تونس محورz که همان عمق تصویر بود رو به تصاویر ببخشه ،البته اخیرا این نمایشگرها عمومی تر شده،ولی سونی پی اس تری این قابلیت رو داره که تصاویر سه بعدی از بازی های سه بعدی به نمایشگرهای سه بعدی بفرسته،البته برای دیدن این تصاویر در حال حاضر نیازمند عینک هستید ولی lg اعلام کرده نمایشگرهایی ساخته که بدون نیاز به عینک می تونید تصاویر سه بعدی رو مشاهده کنید.
ولی نینتندو نیز گفته کنسول دستی خودشو که صفحه سه بعدی داره به بازار عرضه می کنه که نمایشگرش بدون نیاز به عینک می تونه سه بعد رو نشون بده
کنسول ایکس باکس چون خروجی تصویریش hdmi ورژن قدیمیه نمی تونه تصاویر رو در سه بعد ارسال کنه،پس ابدا نمی تونه از این قابلیت بسیارجذاب استفاده کنه
اول بايد بگي مانيتورت چيه؟؟؟
سلام. ۲۲۶۱ انتخاب خوبیه اگه میخواهین مانیتور بخرید.سلام دوستان . یه سوال: ایا میشه پلی 3 را به کامپیوتر وصل کرد ؟ یا به مانیتور؟ ممنون
ممنون دوست عزیز.
اطلاعات شما در مورد 3D به نظر کامل میرسه اما در مورد اجرا و سازگاری بازیهای 3D بر روی کنسول ها اطلاعات شما خیلی کامل نیست.
در هر صورت بریم سره اصل مطلب!
اما قبلش اینو بگم که توضیحاتی که میدم بدونه هیچ گونه منظوریست و تنها برای اطلاع رسانیه و قصد جنجال و بحث های نامربوط را ندارم ولی در عوض همونطور که بارها و بارها قبلا گفتم عاشق بحث های منطقی و به دور از جنجال و همچنین سازنده هستم!
ببینید نمیخوام خیلی توضیح بدم چون تا به حال چندین بار این موضوع را در این بخش توضیح دادم ولی به طوره کلی در چند بخش با منبع ثابت خواهم کرد که بازیهای 3D بر روی کنسول X360 هم قابل اجراست.
1:نه اشتباه نکنید این عکسه من نیستا!!
ایشون اقای Aaron Greenberg یکی از مدیران مایکروسافت هستن که قبلا طی خبری اعلام کردن که کنسول X360 برای اجرایبازیهای سه بعدی کاملا اماده است.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2: در همایش E3 امسال کمپانی EA اعلام کرد که بازیه Crysis 2 در هر سه پلتفرم PC & X360 & PS3 به صورت سه بعدی قابل اجراست .
منبع :
3: اسمی از کمپانی LG به میون اوردین که یاده یه چیزی افتادم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اون این که قبلا اخباری مبنی بر همکاریه مایکروسافت و سامسونگ برای گسترش بازیهای سه بعدی بود ولی چندی پیش اعلام شد که ...
ادامه نمیدم چون مربوط به این بخش نیست ولی عنوان خبر و منبع اون را میزام
Xbox 360 3D gaming a reality with LG partnership
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 11-08-2010 at 21:57.
خیلی ممنون شهاب جان ، فقط یک چیز کوچولو رو هم بنده اضافه کنم :
دوست عزیز اولین نمایشگر سه بعدی رو شرکت سامسونگ تولید کرده و اولین صفحه نمایش کاملا سه بعدی مال شرکت پاناسونیک هست و در کل تکنولوژی مال موسسه تکنولوژی تکزاس هست یعنی تکنولوژیش آمریکایی هست ، سونی تقریبا جرو آخرین شرکت هایی هست که این کار رو کرده ، تاریخچه فیلم ها و تصاویر سه بعدی به این شکلی که شما توضیح میدید هم بر میگرده به سال 1844 و در سال 1922 اولین فیلم سه بعدی جهان نمایش داده شده ، در سال 1946 اولین فیلم کامل سه بعدی تولید شده . یعنی خیلی قدیمی تر از چیزی هست که شما تصور میکنید . و سر انجام بعد از سالها این تکنولوژی همه گیر شده و حتی در کنسول های بازی هم مورد استفاده قرار گرفته .،ولی سونی اولین نمایشگر سه بعدی رو مدت ها پیش ساخت و تونس محورz که همان عمق تصویر بود رو به تصاویر ببخشه ،البته اخیرا این نمایشگرها عمومی تر شده،ولی سونی پی اس تری این قابلیت رو داره که تصاویر سه بعدی از بازی های سه بعدی به نمایشگرهای سه بعدی بفرسته
تکنولوژی جدید سه بعدی که باز هم محصول سونی نیست و قراره فیلیپس در سال 2011 عرضه کنه هم این اجازه رو به ما میده که بدون نیاز به داشتن عینک های مخصوص بتونیم تصاویر سه بعدی رو ببینیم .
این هم لیست فیلم های سه بعدی تا به امروز :
بیشتر بخوانید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 11-08-2010 at 22:23.
میثم جان باز منم به توضیحاتت اضافه کنم که دانلود هم مهم نیستبلکه ping شما مهم هست که نسبت به Modem و ISP
میتونه این موضوع بالا پایین باشه که البته باز 90% به خوده ISP بر میگرده.
یکی از شعار های BlueRay Disc ها این بود که با هر خط و خشی دیسک قابل استفاده است.
دوستان کامل توضیح دادن
میلاد جان همین الانش هم فیلیپس این خلاقیت خودش رو در Nintendo DC 3D پیاده کرده .
میثم جان با عرض تسلیت این Monitor به حالت Discontinue در اومده و هم W2261V و هم W2261VP جزو گارانتی مادیران حساب نمیشن.
اگه خواستین بخرین حتما حواستون رو جمع کنید که Panel سوخته یا Pixel سوخته بهتون نندازن.
Last edited by SamGun; 12-08-2010 at 12:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)